Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Apacsek67

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A legjobb, amit a cseh konyháról el lehet mondani, az az, hogy rendkívül tömören leírható. Ez is csak akkor, ha tényként fogadjuk el a cseh konyha létezését.  A cseh konyha lényegében olyan, mintha egy Szibériából származó idült alkoholista 3 évnyi második…..
gondolataim... az istenekről... 2011.12.24 04:45:32
Bizony ez fogós gondolat lehetne ha az ember mélyebben belemerül. Én magamban már letisztáztam egy két dolgot ezzel kapcsolatban. Az tény hogy valamilyen alapja van annak hogy minden népnél, a magasabb kúltúráktól egészen a természeti népekig, hisznek az istenekben. Ennek többféle…..
 Már régóta motoszkál bennem a gondolat arról hogy mi is ez az egész rendszer a bolygókkal atomokkal és persze mi hol helyezkedünk el ebben a rendszerben és miért.? Van ugye egy központi golyó pl a nap, e körül keringenek a bolygók. Kisebb léptékben vegyük az atomot ami…..
a környezetvédelemről szól mostanában minden főleg a média foglalkozik vele sokat a globális felmelegedés miatt. Sok ember egyetért azzal, sőt hangoztatja hogy az emberi faj kiírtja a természetet sőt ki fogja pusztítani önmagát, ha ez így megy tovább. Ez jön a médiából is és…..
Ez egy olyan egytál étel, melynek elkészítéséhez elég egyetlen nagy serpenyő (vagy wok), mégis sokféle összetevőből áll.Kell hozzá:pulykamell filé (a kívánt mennyiségben, nálunk 2 nagyobb darab került bele)egy csomag kínai fagyasztott zöldségegy üveg zöldbab (de jó a…..