Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hogyanis2

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt már szeretjük: a megtámadott cég válaszol, de nem csak a levegőbe beszél, hanem olyan súlyos váddal illeti a Naiv Ügyfelet, ami az egész ügy megítésélést erősen befolyásolja. A szavazógép tanúsága szerint olvasóink teljesen megosztottak voltak abban, hogy elfogadható…..
hogyanis2 2009.09.18 08:46:53
@Almatlan Jozsi:
Gondolhatod, hogy egy szolgáltatónak nem érdeke megszabadulni az ügyfelétől, aki fizet neki. Ezt csak végső esetben teszi meg. Bender sztorijában az szerepel, hogy már tavaly figyelmeztették. Ha azóta csak most mondtak fel neki, akkor elég türelmesek voltak és B biztos "rászolgált". De tudjuk, hogy miket is írt? Bender kopizd már be amiket írtál és kiverte náluk biztosítékot!
Meghökkentő esetről írt nekünk Bender: egy fórumba írt hozzászólásai nem tetszettek az internetszolgáltatójának, a Dunawebnek, ami ezért hirtelen szerződést bontott vele. A sztori előzménye annyi volt, hogy Bender egy korábbi ügyben saját bevallása szerint is "elég…..
hogyanis2 2009.09.17 11:32:37
@kaska - Helló-belló!:
Ezzel csak az a baj hogy a fórumokra sem azok írnak be, akik elégedettek, hanem azok, akik elégedetlenek, ezzel negatívan alakítva a közvélekedést. Ahogy sajnos a híradóban sem azt hallani, hogy hány egészséges gyerek született aznap, hanem azt, hogy hol és hány embert robbantottak fel.