Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vhjoli

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éveken kellett elnézést kérnünk az elhunyt festőművészek és karmesterek rajongóitól, amiért valamikor az ezredfordulón Klassz lett a Kultúra rovat gyanúsan magas kultúrával foglalkozó szekciójának a neve. Merthogy a művészek halálhírét mindig itt közöltük, és a netes…..
Fantasztikus szuperinfós hirdetést hozott nekünk szóviccblogos harcostársunk, Hancu, a reklám azonnal meg is kapta az Évtized árukapcsolása díjat. Először csak simán nevettünk, hogy hahaha, ha sírkövet veszel, tunéziai nyaralást kapsz ajándékba, muhaha, aztán egyszer csak…..
vhjoli 2010.02.02 14:46:47
EP-választás, I. rész - JobbikGyőzött a Jobbik. A harmadik helyhez nekik kellett a legmélyebbről, a legnagyobbat ugrani. A nemlétezésből most végre megszülettek, keserves munkával törték át a kirekesztettség és a megvetés falát. Most már nem úgy fognak megjelenni a médiában,…..
  Ki értene jobban a puhatestűekhez, mint tervező mérnökünk? Ki tudna nagyobb örömet okozni a nőnek mint Ő, az MKU (Magasságos Kéjenc Uraságunk)? Szokásos unatkozós hétvége volt, bámulta mennyei székéből a földi történéseket, közben mennyei mannát szürcsölt, és…..
Szürreális és hisztérikusan vicces helyreigazítással örvendeztette meg az olvasóit még múlt héten a Népszabadság; az Antagon-gárda élete meg változatlanul a munka-alvás egyenes mentén telik, úgyhogy csak most jut időnk megénekelni. A szöveget jogerős bírósági ítélet…..
 Újra teljes gőzzel zakatol a gyár, berendelték az összes munkást, három műszakba. A termelés már pár napja elkezdődött, de kellett egy kis idő a gyártósorok felpörgetésére, így csak ma indult be az igazi nagyüzem: Fő célcsoport: nyugdíjasok. Másodlagos…..
  Anyánk az Index cikke szerint hiába garantál felelőtlenséget és sérthetetlenséget a parlamenti képviselőknek a mentelmi jog, ha garázdaságon érik őket, a rendőrök felléphetnének ellenük. Az ügyészségnek haladéktalanul kérnie kell a kordonbontók mentelmi jogának…..
"Nekünk nagy szerencsénk volt, de akinek nincsen tanúja, azzal mi lesz?" - kommentálták az Indexnek a határozatot a Kruchina testvérek, akik szerint nem csak őket gyanúsították meg ártatlanul a zavargások miatt. Remélik, hogy pusztán a rendőrök vallomása alapján ezek…..
A cím, bármennyire is undorító, szó szerint igaz. Lassan kapcsoltunk, mint az egyszeri nehézatléta a vizeldében, de csak rájöttünk, hogy amit vasárnap este hallottunk a Szólás szabadságában, az tényleg úgy hangzott el. Merthogy ma megnéztük a műsor honlapján. A kérdéses…..