Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HUpakolas

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eltemették Neil Armstrongot: hamvait az USS Philippine Sea fedélzetéről az Atlanti-óceánba szórták, ugyanitt nyugszanak az Apollo 11 első rakétafokozatának F-1-es hajtóművei is - immár több mint negyven éve. A szeptember 14-én megtartott szertartás idejére a hajó fedélzetén…..
A német kajakos hölgyek "tiszteletére" rossz dalverziót játszottak le a szervezők. Hatalmas a botrány. A német Anne Knorr és Deborah Niche valószínűleg egy életre megtanulta Szeged nevét, de talán…..
HUpakolas 2011.08.20 10:28:26
  Úgy látszik, ez az alma a fájától hétre sikeredett nálunk. Hírt adtunk Mick Jagger és  Madonna lányáról (nem közös, persze!), és Angelina Jolie fiáról is. Minden csemete jelentőset lépett a karrierlétrán és most itt egy újabb érdekesség a témakör házának…..
HUpakolas 2011.08.14 20:32:21
   Ismerős ez a hölgy? Nem igazán, de mintha.... Igen, ő Marilyn Monroe, csak  a kép készültekor ezt még ő sem tudta magáról. Ekkor Norma Jeane Baker-nek hívták (egyébként Norma Jeane Mortensonként született). Kamaszként hagyta ott a gimnáziumot és ment hozzá…..
Akik jobban ismerik őt, azok biztosan szerették az MTV-n futó tv-sorozatot, az Elisa di Rivombrosat, amellyel nem csak nemzetközi ismertséget szerzett, hanem egy férjet is, a filmbéli párja, Alessandro Preziosi személyében. A két színésznek 2006-ban egy lánya is született, aki az…..
HUpakolas 2011.07.26 10:49:20
Emberek, itt a nyakunkon a finálé, csavarunk hát egyet a hogyvolt tökén, és mostantól az adás után MENTEN kimegy az aznapi hogyvolt, arra noszogatva kedves kommentelőinket, hogy abba a posztba írják véleményüket, ne az előző napiba. Ez fokozottan igaz lesz a nem mindennapi…..
A méltán népszerű Sarokház kocsmában (százforintos feles, ugye) bukkantunk erre a leletre. Kérdés: mi ez? A helyes válaszok bekommentelői között értékes, az Index 10. születésnapjára kiadott fingópárnákat sorsolunk ki május 14-én, Kamuton. ..
HUpakolas 2011.05.12 11:23:24
HUpakolas 2011.05.12 11:27:14
Százezer bizony, ennyi maradt. Hárommillió pénztártagból ez nagyon kevés, az országnak pedig egy árva százaléka.   Egyiptom egy százaléka nyolcszázezer ember. Kedden körülbelül ennyi vette a fáradságot és felháborodást, hogy utcára menjen Mubarak ellen. Nyilván eszemben…..
Egy testben, leküzdhetetlenül, megtelepszik egy másik. És senki sincs ott, ebben az egyszerre kettős és különös térben, hogy jelzést adjon róla."Megtörténik, pedig nem értem" vagy: "Elgondolni se tudom, de megesett". - Az anyaság lehetetlen szillogizmusa. (Julia…..
w Iszappapolás 2010.10.11 05:20:00
Az árvizet ismerjük, akár fel is lehetne rá készülni, például nem kéne ártérre építkezni. Kolontár és Devecser olyasmit kapott a nyakába, amire nincs recept. Előrejelzés sincs, az ipari katasztrófák ilyenek, valahol valaki félrenyom egy gombot, vagy valakik egymás után…..
BelvárosErzsébet tér Hotel Le' Meridien Hogyan másként, ha nem így?! Hisz itthon vagyunk!..
  A fészbukolikában az a jó, hogy a trollokat és a funkcionális analfabétákat ki tudja szűrni az ember, tehát – amint ezt az első rész végén jeleztem – miután néhány hétig rágódtam magamban, kilőttem a Facebookra a kérdést: mit tett hozzá Erdélyhez az,…..
MSZP pártgyűlés  Az MSZP nem hívja meg Orbán Viktort a parlamenti frakciója elé. Hiába tette ezt meg a másik két ellenzéki párt, az MSZP nem kíváncsi arra, mit akar a kormány. Az ember azt még megérti, hogy nem tetszik nekik a Fidesz, meg sértettek, de talán nem a saját…..
HUpakolas 2010.07.15 22:43:27
Kettős Mérce Ez Volt 2010.07.05 08:00:00
  Tegnap véget ért a 2010-es, a Nemzeti Együttműködés Rendszerének első Volt fesztiválja. A fesztivál ahol senki se tudta mikor van a Schmitt Pál koncert és ahol ellenben, az Emberek Emberének neve megjelent a kivetítőn, ahol Lovasi András Orbán Viktorozott, és ahol a PUF…..
HUpakolas 2010.07.06 13:37:57
zoli voltam Bullshit 2010.07.05 21:30:00
 ...a természet ihlette Pro-Retinollal... Egen. Magam falusi gyerek lévén, kiskoromban rengetegszer mentem ki az erdőbe a Nándi pajtásommal, és szedtük nagy csokorba a Pro-Retinolt, hogy alig győztük hazacipelni.Nagyapám már a kapuban állt, kedvenc csiócsipszét ropogtatva.…..
HUpakolas 2010.07.06 08:28:47
anonim [szexfüggők] Villon 2010.06.22 08:28:00
Hazamegyek, lebaszom a táskám az ágy mellé, leülök, lehúzom a sliccem, előveszem a farkam és elkezdem verni. Korábban meglazított nyakkendőmet egyre szorosabbra húzom. De finom így. Leveszem a zakómat, a nyakkendőből is kibújok. A kendőre erősebb hurkot kötök és a…..
HUpakolas 2010.06.23 00:05:06
Toroczkai műbránerre mutogat   Sose gondoltam volna, hogy a subbán fogok melegverésről olvasni, és a mai napig nem értem mit keres ez egy viccportálon. Nem tudom elképzelni, hogy bárki bármi vicceset gondol arról, ha valakit megvernek, megkéselnek, kirabolnak, vagy bármilyen…..
Jó reggelt kívánok! Most, hogy túl vagyunk a kampányon és a választásokon, engedjék meg, hogy bejelentsem az ideiglenes-szakértő-válságkezelő-sápoló-sarcoló kormány újabb ötletét a "hogyan húzzunk le még egy bőrt a bérből és fizetésből…..
A szimpatikus és példamutató (by Dúró Dóra) András mindösszesen egy képet küldött nekünk.via..
 Azt már többen fejtegették, hogy a kampányban elérhető sértegetési szélsőérték valószínűleg az lehet, hogy valakit azzal vádolnak meg, hogy kóka jánoshoz bármilyen pozitív kontextusba helyezhető módon van köze. Hát mit is mondjak, nem elegáns. A szodómia, a…..
Még hogy a Balkánon csak csajok futtatásával, vagy cigicsempészettel lehet meggazdagodni! Inkább szamarakat kell tartani! A világ egyik legdrágább sajtját ugyanis szamártejből készítik, méghozzá Szerbiában: a zasavicai Pule füstölt sajt kilogrammja ugyanis kereken 1000 euró,…..
HUpakolas 2010.03.28 13:15:15
w Multiplayer 2010.03.26 06:00:00
Eddig a két új erő mutatkozott be az MTV interjúsorozatában. A köztévé kezdeményezése egyébként megérdemli a biccentést, annál többet csak azért nem, mert ez volna a default elvileg. Kockázatos riporteri feladat, és ahhoz képest eddig egészen ügyesen teljesítették. A…..
Olasz fórum Macskák és emberek 2010.02.16 17:00:00
Érdemi újdonság van macskazabáló-ügyben! Eddig ugyebár volt a változat – számomra a legvalószínűbbnek tűnő –, hogy az első világháború idején az olasz katonák megették őket, mert csak az volt – ezt az ott harcoló magyar katonák itthon elmesélték; aztán…..