Regisztráció Blogot indítok
Adatok
settler

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Abszurdisztánban élünk, számomra ez már tény. Egy szimpla kéményellenőrzés után bejelentkezett hozzánk a katasztrófavédelem. Történt pedig egy szép téli napon, hogy a FŐKÉTÜSZ (már a neve is hátborzongató vicc) kiszállt a társasházunkba kéményt ellenőrizni. Végigjárták a nagyjából 10 éve átadott…..
Klein Dávidnál kevés híresebb alibi bajnokot szült kishazánk. Közel egy tucatnyi próbálkozás és több százmillió forintnyi szponzori támogatást követően biztos vagyok benne, hogy ha az átlagos fizikai képességekkel rendelkező olvasóimnak lett volna ilyen háttere, és ennyi ideje azok közül sokan már…..
settler 2017.05.27 21:09:38
x
  Az ez egyik érdekes dolog a Facebook-on, hogy amint belépsz, 5 percen belül biztosan találsz valami hatalmas bölcsességet az üzenőfalon. Az emberek egyszerűen szeretik az ilyesmit, megosztják, idézik, lájkolják. ..
settler 2016.11.17 18:55:41
@Kishableany: abszolút egyetértek veled
Szia. 24 éves vagyok, lány, és 3 éve alkoholista. Nem annyira az emberek "szórakoztatása"/okítása, de inkább a magam, és a sorstársaim segítése miatt kezdem el írni ezt a blogot. Sok korombeli fiatal küzd ezzel a problémával, akár úgy, hogy bevallja magának, akár úgy, hogy nem. Szeretnék nem inni.…..
2012. május 19. Idén nem megszokott módon egyedül vágtam neki a májusi Börzsönynek. Egész korai kelést követően Vácon buszra szálltam és 7:10-kor már el is indulhattam Diósjenőről. A túra igazi célpontja Tésa volt, ez az apró település, amelyen még sosem voltam eddig.…..
A válogatásból kiderül ki okolható az elmúlt hét szeles időjárásáért. Bolond lyukból bolond szél fújFotosop artistaPaint artistaHeti MilfHeti Milf IIThis is my lionBachmanFagyikaHeti MIAF?Kakiartos csajHorgászás BesszivelA fejemre nőtt..
settler 2010.05.21 16:54:51
@claudette: Már csak arra vagyok kíváncsi van-e barátja? :)
Talán a 16 ezres sztorinkat is veri ez a novellafüzér.  A konferenciaturizmus a legjobb dolog a világon, beutazni Tolnát, Baranyát, megoldani világválságokat, ismerkedni a szemináriumok és workshopok kávészüneteiben. Amikor utazom, akkor mindig nagyon sokszor meghallgatom ezt a…..
settler 2009.02.17 14:12:49
Történet egy kedves pszichopatáról, aki nem tud leszállni senkiről.A kép innenSziasztok!Ígértem posztot, könnyed lesz és remélem vicces, bár lehet hogy kicsit hosszú, kitartó volt az illető. =) Már jópár éves a történet, én akkoriban 17 (lány), ő 21, mindketten…..
settler 2009.01.13 06:14:54
 Délelőtti szabály: Ha kell a csaj, akkor nem kerülgetni, mert nem forró kása. Alszabály: A dohányzás káros blabla. Innen loptuk Ez van. Szakítshabírsz.blog.hu? Lehet.. Mondanám, hogy nem érdekel a forma, de az enter után backspace, shift+enter. Ideges vagyok. Közzéteszem.…..
settler 2008.12.16 08:19:07
Jajj hát ez ritka sz@r volt. Pót posztot kérek!
Délelőtti szabály: ne ismerkedj piásan. Ha ismerkedsz, ne csodálkozz! szia! ha gondolod, javíts bele és tedd ki, ha nem töröld nem gond :) az a baj, hogy én ismerem az illetőt és tudom, hogy zajlott a jelenet...úgy más mint elmesélve leírva idegeneknek.... Egy leépítős mondatot…..
settler 2008.12.05 06:00:13
Van még férfi a földön, aki azt hiszi, valaha szerencséje volt a nőkkel? Nehéz eldönteni, hogy egy kezdő írópalánta gyúrja át az emlékeit kedvére, vagy valaki tényleg az Equadorra ugrált? Mennyi kérdés van ma.Mit tehetünk, ha elkezd leereszkedni a rózsaszín köd? Hogyan…..
A liliomtipró szakítgatja a virágokat, miközben mindenki hülye körülötte, pedig remegve várja a McDonald's játszóbuszánál, hogy újabb lány legyen 15 éves. Várom a címkejavaslatokat!Üdvözlök mindenkit, úgy döntöttem, a múlt heti dolgok miatt megérnek ezek a csudaleányzók…..
settler 2008.12.02 06:01:12
settler 2008.12.02 06:14:54
Újabb pontokat veszünk fel: mindig kérdezzünk! Bónusz: az álnéven írogatást is elítéljük ezentúl. A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zoltán blogjából lopjukOlyan jól indult. Persze melyik kapcsolat nem. A nyáron egy közösségi oldalon figyeltünk fel…..
settler 2008.11.24 14:00:18
Legalább tisztességes volt a fiú, még időben szólt, hogy nincs meg a szikra. De miért maradt a lány a lakótárssal, ha azóta is a másikkal álmodik? A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zoltán blogjából lopjuk Kedves Szakítósok, Nemrég történt az eset, engem így…..
settler 2008.11.24 06:00:15
A gumicukor roppant csalóka nyalánkság, joóbsanyi tanítása szerint péládul vegák nem ehetik annak állati zsíradék-tartalma miatt. De a lány szegény naiv volt, mint egy gumicukor, és ahogy egy elhasznált metafora is megköveteli, a fiú megrágra és kiköpte. Pontosabban a másik…..
 Na, most ebből én semmit sem értek, de hátha valaki tudja követni. Ez ellen dolgozik, hogy nincsenek ékezetek sem. Sziasztok! En a kovetkezo sztorit osztanam meg veletek. Brazil szappanopera like tortenes tavalyrol, szereplok: - O (27, no, elettarsi viszonyban evek ota) - J (30+, ffi,…..
 Hétfő van, rögtön essünk neki a Férfinak.  Innen loptuk. Sziasztok. Az én történetem is bizonyítja a férfiak által ostobaságnak tartott igazságot, miszerint egy férfi örök gyerek, a rosszabb fajtából - érzelmileg nulla, tiszteletlen, és jellemtelen. Persze biztosan…..
settler 2008.11.17 06:00:26
Én is.A héten a képek NAK blogjából vannak3 éve nem volt egy épkézláb kapcsolatom, mindig a rosszfiú-sztereotipiába futottam bele, csalódott voltam és már untam az egyedüllétet. Ismerkedni szórakozóhelyen lehetetlen, vagy egyéjszakás móka a vége, vagy semmi. A munkahelyem ilyen…..
settler 2008.11.14 06:02:16
settler 2008.11.14 06:06:14
A rapid randi mellé be kéne vezetni a rapid brékápot: elég az egyiknek elmondani a telefonba, a másik hallja úgyis melletted az autóban.  A héten a szép képeket NAK blogjából lopom Kedves szakitos,   nincsenek sajnos ekezetek...   Ez nem igazi szakitos stroy,…..
settler 2008.11.12 06:02:53
 Rájár a rúd a rendőrségre mostanság. A Budapesti Nyomozó Ügyészség nem vonja kétségbe a 21 éves Zsanett állítását, akit rendőregyenruhások erőszakoltak meg május elején, írta Anyánk, az Index. A Hooligans gitárosának barátnője azonnal feljelentést tett. Az első…..