Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Naked_Lunch

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerkesztőségünk egy emberként borult földre az új Rolls-Royce Wraith előtt. Már az Égéstérben is hosszan lelkendeztünk egy korai gyári teaser-fotón, amin csak a tetővonal látszott, meg kell adni, a PR-részleg remekül csepegtette az anyagokat, elhitetve a szakmával, hogy itt…..
Naked_Lunch 2013.03.09 23:33:35
@balli:
Riszpekt az oknyomozásért. A kommentedtől kezdve minden hozzászólás teljesen felesleges. Ja, és Winkler egy senki.
LGT @ Papp László Sportaréna, 2013.02.14. Csütörtök este megnéztük, nagyjából milyen lesz az LGT-koncert pénteken, szombaton és vasárnap. Néha meglepő, néha mulatságos és érthetetlen, persze igen hosszú, viszont szerencsére nem egy öreguras nosztalgiashow. Sok-sok spoiler…..
Szlíper gyöngyszeme következik, hosszú és nagyon jó. Szépjónapot Tibikém! A modoros autós íráson felbuzdulva engedtessék meg nekem, hogy a modoros autóvásárlókat egy csokorba szedjem. Jómagam 4 évig dolgoztam autókereskedelemben, így az alant felsorolt…..
Naked_Lunch 2009.10.05 08:25:27
@magyar-magyar szótár:
Mi ez itt, katonaság, hogy akinek több hozzászólása van annak van igaza? Elárulom kiskomám, hogy ez az "én vagyok az öreg csóka, te meg a kopasz" stílus már a 80-as években is avas volt.
Azt is elárulom kiskomám, hogy nulla hozzászólásommal több tapasztalatom van az autós szakmáról, mint ami neked valaha is lesz.
Na csá.
Naked_Lunch 2009.10.05 08:44:21
@espadazo:
Ha nem is egy-az-egyben olvashattad, de amit leír az gyakorlatilag nem más, mint lakótelepi proli archetípusa. Ráadásul keveredik mással is, mert a közepesen vastag fux nem illik ide. Az egy másik kisebbség.
Naked_Lunch 2009.10.06 07:36:15
@Fulzsenszio:
Nem igazán, mert az én esetemben az szokott lenni, hogy ha elmegyek autót vásárolni, akkor a kereskedó csúszik-mászik előttem, hogy ott hagyjam a pénzem. És nem kell bohóckodnom azért, hogy vegyek egy autót.