Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr rock

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Trousers nem kevesebbet tűzött ki célul, mint hogy színteret építsen Magyarországon, de azt sem bánnák, ha ez a határainkon túlra is kihatna. Hogy milyen színteret? Azt a fajta glammel kevert garázsrockkot nyomják, amit például a hamarosan leálló Backyard Babies is játszik, de…..
dr rock 2009.11.28 08:11:55
@Lamorak: Aki egyszer is látta a Hangmást színpadon, az tudja, hogy a leírás még véletlenül sem rájuk utal...Vsz. hogy nem a közvetlenül utánuk játszó zenekarra értették... Tökmindegy, igaza van és végre IGAZI rock and roll!!! Örüljünk neki...
Lynyrd Skynyrd - God & Guns (Roadrunner) A Lynyrd Skynyrd amellett, hogy első ránézésre a leghülyébb nevű zenekar címet nyugodtan kiérdemelhetné, egy elsőrangú southern bluesrockot játszó banda, és igen, még mindig léteznek, pedig a hetvenes évek közepére tehető hőskor óta…..
A Trousers jelenleg második nagylemezét készíti, ám a zenekar úgy döntött, hogy az év végére, jövő év elejére várható új anyag napvilágra kerülése előtt még készítenek egy videoklipet debütáló nagylemezük egyik dalához. Az időzítés pont megfelelő, hiszen a 2008-as…..
dr rock 2009.09.17 08:34:47
@Moe Szyslak: ja, ez a boogie-shuffle ritmus keményen benne van, de a BRMC is csak felhasználta, nem feltalálta, ez egy ősi blues dolog, a Canned Heat 40 éve már ezt nyomta woodstock-ban..www.youtube.com/watch?v=V55FfDnkQ6o, 1.30-tól érdemes belekukkantani...
dr rock 2009.09.21 21:52:47
@Dr. Schwanzkopf Rudolf: Marilyn Manson? Beastie Boys? Depeche Mode? Hol hagytad a füled, amigo? :D