Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csakezertr

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új funkció jelent meg a Gmail felületén. Ha emailt írunk vagy olvasunk, a jobb hasábban megjelenik az emailezésben részt vevő kontaktunk widgetje, amiből megtudhatjuk, hogy utoljára milyen témákban leveleztünk az illetővel, online van-e.Így, leírva talán nem tűnik olyan hasznos…..
Amikor végre elindult a magyar MTV (ami még a Music Television nevet viselte és láthatók voltak rajta videoklipek is), rögtön feltűnt, hogy állandóan ugyanazok a hirdetések ismétlődnek az összes reklámsávban. Akkoriban ez egy T-Home-os téma volt, bár akkor lehet, hogy még volt…..
Mondjuk kevés emberről készült egész estés játékfilm, és kevés embernek van annyi információja a világ netezőiről, mint Zucknak. Ráadásul az év munkahelyét is létrehozta. (+1 Immár a cset is benne van az androidos Facebook-appban.) Pedig Julian Assange az év végére nagy…..
Critical Miss Virághelyzet 2010.10.25 07:23:00
Már korábban is szerettem volna írni egy posztot arról, hogy az egyik legtutibb üzlet a belvárosban nem a kis biszbasz boltok nyitása, hanem egy rendes, tisztességes virágos lenne.A virágosstandok és az aluljárós boltok létezése ugyan nagyon üdvös, de legfeljebb vészhelyzetek…..
Critical Miss Futós tipp 2010.07.30 07:15:00
Biztos volt már szó ilyesmiről a Futóblogon, de gondoltam, leírom a saját edzéses tapasztalataimat, hátha valakinek hasznára válnak.Sokan nem tudnak zenére futni, mások meg ha mégis, szeretik váltogatni a playlisteket. Én viszont mindig ugyanazt a zenét hallgatom ugyanabban a…..
csakezertr 2010.07.30 09:16:25
Sokáig érleltem magamban a dolgot, mert azt gondoltam, hogy ez csak a rám jellemző "bocs, hogy élek" neurotizmus irigységgel megspékelve, de rájöttem, hogy ennél azért több van ebben.Hogy miben? Hát abban, hogy utálom, amikor valaki nagyon otthonérzi magát nyilvános…..
Ronald McDonald's piros csíkos bohóca egy megátalkodott bűnöző, akit a kemény Michelin-kopók üldöznek, miközben ő túszul ejti a Bob's Big Boy szendvicslánc kabalafiguráját, aki éppen a Haribo-fiúcskával próbált lelécelni az állatkertben az iskolai csoporttól, és aki később…..
Onlinemarketing blog Tudom a tutit! 2009.09.16 19:41:16
Nemcsak tudom a tutit, de meg is mondom! Naná, hogy nekem van igazam!Ismerős? Tipikus cégvezetői hozzáállás. Kedvencem az a fajta megmondós, aki nemcsak a beosztottainak, hanem az ügyfeleinek is jól megmondja a tutit, és ezt el is várja a cég külső kommunikációjától.Persze ez a…..