Regisztráció Blogot indítok
Adatok
el.

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nézze meg a hátsó rendszámtáblát, lehet, hogy rossz matrica van rajta. Kétszázezer van belőlük. Aki nem figyel eléggé, keményen ráfizethet...
el. 2011.11.28 21:19:52
@pimpike_: én pl. szóltam a vizsgán, mégse voltak hajlandók kéket adni, akárhogy magyaráztam.
Aztán a Mozaik utcában kérdezték, hogy hol ennyire hülyék a vizsgáztatók, amikor átirattam kékre.
Én is becsatlakozom a gyros-rovatba, rögtön arról a helyről írok, ami évekig a kedvencem volt. A Wikinger kimaradt a hamburgersorozatból, éspedig szándékosan: ismertem már a hamburgerüket, ami nem rossz, de a sorozat vége felé már kimondottan a legjobbakra esélyes helyeket…..
el. 2011.04.22 12:31:08
@ashnur: velem ugyanez az Ekernél fordult elő...
Azt adom! Így kell netezni! 2011.04.04 23:30:00
el. 2011.04.21 14:36:07
@koncz.janos: a marquee nem szabványos elem, szóval nem, nem kell ismernie. És szerencsére nem is ismeri.
Nem mindenki olyan szerencsés, hogy a saját lábán járhat, és bárhova könnyedén eljut. Ezért törekszünk mindenhol arra, hogy akadálymentesítsük a terepet és megkönnyítsük a kerekesszékes embertársaink közlekedését. Erre hivatottak a rokkant parkolók is, amelyeket általában…..
el. 2011.04.06 13:26:14
@AczélGyuribácsi: Te se olvastad el mire volt ez válasz...
Korábban együtt füstölögtünk amerikai sportokat kedvelő sporttársainkkal, hogy a UPC miért pont azt az egy adót vette ki a kínálatból, amin zavartalanul lehetett az eredeti amerikai közvetítéseket élvezni. Úgy látszik, nem csak mi voltunk az egyetlenek, sőt, mások aktívabbak…..
A pár napja megjött választási ajánlószelvényeket pedig egyenesen vittem is az iratmegsemmisítőbe. Utána a jólvégzett munka örömének érzése járt át, bizony. És minden alkalommal ugyanez fog átjárni mikor az összes gyűjtőbrigádnak elmondhatom ezt a történetet.Lehet…..
el. 2010.02.14 00:44:44
@Mainframe: na ezzel most nem értek egyet. Ez minden, csak nem felelős döntés.
Pocok története már-már szürreális a számomra is, bár sok beküldött levelet olvastam már, olyanra nem emlékszem, hogy valakit egy zebrán elgázoljanak és még az autós üsse meg mindezek után. Volna egy-két ötletem, hogy mit tudnék csinálni az ilyen emberrel, de valószínűleg…..
Szeretem Kertész életigenlő depresszióját. Nem mondom, hogy olyan akarok lenni mint Ő, én olyan akarok lenni mint Én, de pontosan ez a lényeg. Kertész pontosan olyan mint önmaga, megengedheti magának hogy önmaga lehessen, felépítette saját magát, a sorsából, igen sorsából, nem…..
Blogdog retro 2009.10.28 20:52:00
Valahogy idekeveredtem ma és kellemes nosztalgiaemléket okozott: Szerencsejáték: http://www.youtube.com/watch?v=fqHeSIIzunc http://www.youtube.com/watch?v=Bu2SwzxSAP4 Mindent vagy Semmit: http://www.youtube.com/watch?v=qSpz5zX-2yU Az elmaradhatatlan Disney ugye:…..