Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hagyományos mosópor

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha jól vettem ki Zoli szavaiból, ő most nem elsősorban a KRESZ vonatkozó szabályaira gondol, hanem arra, hogy valójában mikor van értelme akár az első, akár a hátsó ködlámpát használni és mik azok a körülmények, amikor ez másokat sokkal jobban zavar, mint amennyivel többet…..
Mindennapi dolog, hogy az autósok betartanak egymásnak, nem engedik be maguk elé a másikat, mert az köcsög béemvés, ódis, szutyukis, esetleg egyszerűen csak azért, mert nehogy már neki jobb legyen. Ez utóbbira olvashattok most egy szösszenetet József billentyűzetkopácsolásának…..
hagyományos mosópor 2010.02.26 21:18:00
@cork77: évek óta szeretnék olyat szerezni a kocsimba/robogómra!
HONNAN?????
:)
hagyományos mosópor 2010.02.26 21:55:37
@RaveAcE: kösz, a google-t feltelepítettem már a világhálóval együtt a komplúterem memóriájába, csak én valami használhatót, beszerelhetőt keresek évek óta, az sem baj, ha röfög, csak villamos csengő hangja legyen.
A Zugügyvéd nem foglal véleményt az alábbi ügyben, csak közzéteszi a másik fél álláspontját. Mindenesetre érdemes végignézni a kamerafelvételeket.Emberrablás? Vagy a hatóság – és a közvélemény – félrevezetése? Avagy miért törvénysértő szándékosan a…..
hagyományos mosópor 2009.10.20 21:13:13
Én nem tudom, hogy Tornado86 komolyan gondolja-e a kérdéseit, amiket feltett a lenti levelében, nem is tudom, hogy lehet-e őt és a szabályosságot egy lapon említeni. Legutóbbi írásával sok indulatot és sokszáz kommentet generált, most itt az újabb sztori, kíváncsi vagyok, ti mit…..
Vastagbőr A helyzet fokozódik 2009.10.18 10:45:00
Az esztergomi Fidesz megunta a sok Meggyesről szóló cikket, a "lejáratókampányt", és tüntetést szervezett mellette. Itt a polgármester többek között elmondta, hogy a felesége, a szeretgom, és mindenki más, aki rosszat mond róla, az MSZP-s; valamint azt is, hogy nem babra…..
Remek írás, változtatás nélkül tesszük közzé. Lehet emészteni, gondolkodni. (Nagy szarban vagyunk ...) "A nyugdíjvita során mindenképpen szükség van a legtöbb, eddigi hozzászóló által elfogadott tétel megkérdőjelezésére. Ezek a következőek: A nyugdíjrendszer…..
hagyományos mosópor 2009.09.16 23:07:00
32 vagyok, phd, egyetemen (vérszívó közalkalmazott), 130-at keresek, mutyival 250-300-at.

esélyem sem lett volna a fizetésem 2. felét "normálisan" kézhez kapnom. kézből kézbe, ahogy lehet.

gyön a 2. csimota, és most már nincs csilligó szemű jövőálmodozás, hogy esetleg meg kéne próbálni, hogy valami civilizált államban jópofa dolog-e pár hónapot, pár évet eltölteni, tanulni egy kis mosolyt, nyelvet, zebrát, szokni a visszaköszönést boltban, hivatalban, mintha ember lennél.

nem, hanem most már nincs más megoldás.

ha ugyanezt csinálom bármelyik eu-egyetemen, akkor legalább a háromszorosát kapom hófehéren, és nem mellesleg ez az egyik legnagyobb álmom, hogy tökéletesen becsületesen keressek és adózzak úgy, hogy legalább fél-egy évre előre látom, hogy mi lesz.

1-2 hónap választ el a csődtől minden hónapban.
biztos jó példát mutatnék a gyerekeimnek egy penge élén táncolva.

nyugdíjról rég nem álmodok, azaz de, de az olyan lesz, hogy 40-45 évesen szépen lassan kiszivárgok a munkámból konstans bevétel mellett. ebben az álomban egy állam se szerepel, aki simogatja a buksimat, hanem csak magántulajdon. jó kis álom, mi? :)

szerintem a munkaerő elszívása nem fog beindulni, mivel rég beindult, és zakatol. a jobbak már elmentek, ezt hallom sok helyről a harmincas korosztályból. ki lesz a prof. itt 20 év múlva? - kérdezik többen. hát a selejt, aki maradt.
a mai egyetemisták igen jelentős része eleve úgy készül, hogy nem itt fog élni, mivel utálja ezt az országot, és én meg is értem őket, nem tartoznak senkinek munkaszolgálattal.

Európa van, nincsenek határok, ezt akartuk.

ja, hogy a munkaerőpiacon is verseny és átjárás van a munkaerőért, azzal már ugye nem jár mindenki jól.