Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Astronaut

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Május 21-én érkezik az ausztrál Airbourne új lemeze Black Dog Barking címmel, melyről most egy új dalt is tudunk nektek mutatni. A Live It Up című szerzemény hajtás után hallgatható meg. A csapat nyáron az összes nagyobb fesztiválon fellép, hozzánk legközelebb a Novarock…..
Astronaut 2013.03.27 19:09:49
Új, háromszámos EP-vel jelentkezik a Dereng, akiktől legutoljára a Csípőhöz készült klipet mutattuk be a fantasztikus címmel rendelkező A szén-dioxid összegyűjtése és visszasajtolása földtani szerkezetekbe kislemezről. Most elkészült a zenekar friss hanganyaga is a…..
Örömünnep, ujjongás, az e heti klipmegosztás legjobb videója ugyanis Joey Ramone nevéhez fűződik, ennél pedig nem is kell szebb ajándék erre a vasárnapra. Szorosan a nyomában követi Flying Lotus, aki továbbra is zseniális videókat készít, de mondhatnánk az Alle Farben kissé low…..
Múlt héten kiszivárgott, hogy még idén ősszel megjelenik Rihanna (nyolc év alatt a) hetedik stúdiólemeze, aminek még nincs címe (talán egyszerűen csak 7?), viszont egy kislemez már hivatalosan is megjelent hozzá Diamond címmel. Ezt meg is lehet hallgatni alább. A dal producerei…..
   "Habár a The Talking Horse nem nevezhető kimondottan stoner bandának, a hatások között és talán a a hangzásban illetve a témákban is ott bújkál a déli életérzés. Ha definiálnunk kell amit játszunk, akkor a stonedcore megnevezést használjuk, nem nehéz kitalálni, valahol a…..
Kurva életbe már, hogy mi megy ebben az országban!  Nem vagyunk nagy VOLT fesztiválosok, mert kevés ott a techno meg a rap, na de akkor is kapja be a sok köcsög döntéshozó, hogy az előző 19 évben egyszer sem emlegetett védett állatokra hivatkozva nem adtak engedélyt a huszadik VOLT…..
   Hallgassátok, mi is azt tesszük. Nemsokára lemezismertető poszt, mihelyst felocsúdtunk az ámulatból. YOB -Atma (2011)..
Astronaut 2011.07.20 09:54:59
       Sopronban nagyon sok jó zenekar létezik, hogy mást ne is emlitsek, itt van az eddig instrumentális DesertPlane és a (szerintem) technikás stonerben utazó Giant Horizon. Ezek a Soproni fenegyerekek szemtelenül fiatalok és szemtelenül jók. Most hoztak ki…..
Wizards of Firetop Mountain - 2 dalos bemutatkozó   "Hey rocker, loving the blog and figured I'd drop a quick line about Wizards of Firetop Mountain.    We're a relatively new band from Dublin Ireland playing a cosmic mix of psychedelic balls out rock and heavy vibe time.…..
Astronaut 2011.06.21 15:38:01
www.myspace.com/gianthorizon
Most készültünk el első anyagunkkal, ha lennétek oly szívesek kiposztolni, azt nagyon megköszönnénk. Egy kis kritikát is írhatnátok szeretjük az építő jellegű hozzászólásokat!;D Előre is köszi!
Ja és itt találkozhattok velünk legközelebb: Június 30. Csütörtök 14:00 MOL Színpad!
sziget.hu/volt/programok#l1693
    A Breton Bestárium szerint a Bugul-Noz egy fa-pásztor. Elméletileg van olyan ronda, mint Kiszel Tünde és Jáksó László keveréke egy szőrös Pákó jelmezbe bújva. Ez a kicsiny lény tisztában van adottságaival…..
Ma reggel kb. 9:30-kor megszülettek a Nicodamien ikrek, Írisz Nicodamien és Vince Nicodamien. Az újdonsült apuka, akinek lila lövése sincs még róla, hogy mi vár még rá az elkövetkezendő években, talán még olyan állapotban van, hogy tudja még fogadni a gratulációkat, bár már…..
Astronaut 2011.01.14 16:54:09
Astronaut 2011.01.16 00:08:15
XD
Tessék szavazni a tehetségkutatón résztvevő bandára! Nem kell más a szavazáshoz, csak egy e-mail aztán aktiválás, összesen 2 percet vesz igénybe! Köszönjük szépen! www.talentometer.hu/nevezettek/giant-horizon..
Astronaut 2010.12.17 19:31:35
Asylum On The Hill : Passage To The Puzzle Factory (2010)     A Hermano,a Supafuzz,a Dead hours és a Rosie Rose tagjaiból összeverbúválódott amerikai együttesről nem éppen mondható el,hogy átlagos muzsikát játszik.Nem is csodálom,hogy a rock&roll-osabb zenékre szakosodott…..
Astronaut 2010.12.13 00:33:18
      Cathedral : Caravan Beyond Redemption    Íme itten van a kedvenc Cathedral lemezem:Okkultista témával is foglalkozó szövegei miatt sokan még ma is doom bandaként kezelik ezt a nagyhatású brit együttest.Ehhez talán az is hozzájárult,hogy…..
Astronaut 2010.12.12 17:37:22
@nemtombaje: Nagyon szépen köszönöm!
És ha véletlenül elkerülte volna figyeledet Dave Ky új bandája:
www.myspace.com/asylumonthehill érdemes belehallgatni! Még egyszer köszi!
    post ->..
Astronaut 2010.09.08 17:05:40
www.myspace.com/gianthorizon/photos/16869589

Egy kis emlékeztető, ha van kedved és időd Rico bácsi te is eljöhetnél a Pesti bulira, mert bár nem játszunk ott de ott leszünk és nagyon beiszunk. ....Meg dumálhatnánk is két sörunicum között!:)
Gozu - Locust Season (2010)  Nos, a Gozu-t Nico barátom ajánlotta, amiért köszi. A zene illik is ide meg nem is, tény, hogy a zenekar kiadója a Small Stone records, talán e műfaj legnagyobbja.A zene, mint említettem egy kicsit csalamádé, először azt hittem, hogy stoner metal…..
 Úgy gondolaom, nem kell bemutatni senkinek John Garciát. Az előéletét mindenki ismeri. Miközben már nagyon várjuk az új Hermanó anyagot és innen-onnan is hallunk Kyuss újjáalakulásról, addig ő végigturnézza Európát Kyuss számokkal. Elkezdte a Garcia vs. Garcia…..
Dánia ugyan még nem számít kimondottan rock/metal nagyhatalomnak, de ha odafigyelünk rájuk, akkor azért vitathatatlan, h. jónéhány minőségi bandát szabadítottak a nagyvilágra. Elég csak a D.A.D-re, King Diamondra, az Artillery-re, a Gas Giant-re, a Raunchy-ra, netán az utóbbi évek…..
HE IS LEGEND : IT HATES YOU (2009)   A negyedik lemezénél járó,wilmingtoni csapat modernebb,korszerűbb oldalról közelít a Stoner irányába,mint kortársaik nagyrésze és szerintem róluk tényleg el lehet mondani,hogy rengeteget hozzá is tesznek ehhez a műfajhoz.Kedvenceik…..
 SonOfaBitch   E-mailben kaptam a linket (kép alatt, ovkorsz) és némi bíztatást, hogy írjam le a véleményem, ahogy szoktam nyersen, barátokat ismét nem szerezve stílusomban.Nos, a szóbanforgó két szám másfél óra alatt készült beállással, beállításokkal,…..
The Quill - Hooray! It's A Deathtrip (2003)  Olyan Svédes vagyok mostanság, mi?!Évek óta ugranak be qrva jó dallamok és egy nagyon tutter énekhang és rágódtam mi lehet az, melyik zenekar? És végre eszembe jutott, The Quill!!! Hatalmas dallamok, hatalmas Rocktorok!…..
Astronaut 2009.09.16 22:18:28