Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mildyke

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fájdalmasan hasított belém reggel munkába menet, hogy félelmetesen jó manapság a közérzetem. Próbáltam lehangolni magam, erre még jobban sütött a nap és hangosabban kezdtek el énekelni a madarak.Ez legyen a legnagyobb bajom!..
Kimaradt egy hét, de megvan az oka. Ívi nővére a pasijával együtt felköltözött Budapestre és amíg nem volt albijuk nálunk csöveltek. Igen, ezen a húsz négyzetméteren. De megbírtuk, nem volt jelentősebb összeveszés, hiszti, kiborulás. Mindenki életben maradt, ma költöznek el.…..
Mi a lét? Volt már olyan veletek, hogy ültök otthon, vagy akárhol és egyszer csak tudatosul bennetek, hogy léteztek? Vagytok. Abban a testben, amiben. Bentről néztek kifele. Kaptatok egy bábut a világmindenségtől, amit felállítottak a startmezőre és dobhattok az n-oldalú kockával.…..
mildyke 2011.01.15 12:52:40
@LacKoLa: :D
Kalandjaim a nagyvárosban bodottá 2011.01.13 22:39:49
Mióta is már, hogy úton vagyunk? Kint a nyílt vízen, ezzel a lélekvesztővel. Egy év. Sőt, több mint egy év! Kész csoda, hogy kitartottunk. Nem esett szét ez a bárka és a legénységem is mellettem maradt. Néha akadtak kisebb zúgolódások, de semmi olyan, amit egyik társuk…..
Ívi tegnap talál az utcán egy ötezrest!..
Voltam megint fogdokinál. Megint be volt harangozva egy gyökérkezelés, de szerencsére ügyes volt a néni és a fogaim is igazi kis túlélők a zord körülmények ellenére. Well done fogak, well done Doktornő! Ívi kérdezte, hogy mire gondolok kínzás közben. Egyszerű dolgokra. A lámpa…..
Rám jár a rúd mostanában. Voltam állásinterjún, ami nem jött össze. Erről nem akarok beszélni. A fogaim szarakodnak… erről sem akarok beszélni. Valami növöget a jobb fülemnél, na erről pláne nem akarok beszélni. És még itt ez a speciálisan válogatott undorító…..
mildyke 2010.05.19 20:11:02
@cyberfuker85: Akkor nagyon büszke voltam rátok :) Ha jól emlékszem, a kép utólag ezt a nevet kapta: Heuréka!
Ennyi műszaki-szaki verejték szerintem még egy villanykörte felvillanásáért sem hullott :D
Nah, rendesen itt hagytalak titeket, mint eb a szarát. Bocsánat, csak elutaztunk Lópokrócra Tótkomlósra, amivel én teljesen nem számoltam. Tudtam, csak valahogy nem realizáltam. Szóval frissítés nélkül maradtatok a hétvégén. De ha jól láttam, nem is nagyon bántátok. Mindegy, nem…..
Tegnap 9-kor jobbnak láttam elmenni aludni. Körbenéztem még a településen, ami kb. 30 házból állt. Egy német 40-es teátrális csaj fölött aludtam, aki egyfolytában színészkedett. Ropogott az ágy, azt hittem leszakad, lehajoltam fölülről és megkopogtattam a deszkát. A nő csak…..
Álmot láttam az este. Már tudom, miről fogok írni a blogon. A hülyeségeimről. Mert van néhány. Többet írok majd képregényekről is (így talán el tudom érni a negatív olvasószámot) és tényleg a saját baromságaimat is kifejtem. Vagy legalább megpróbálok ezekre koncentrálni,…..
mildyke 2010.03.28 17:10:07
Kalandjaim a nagyvárosban Bobo 2010.03.21 12:37:47
Az előző téma elég jó lett, sikerült némi aktivitást kiváltanom belőletek. Izgi. Ez a bejegyzés nem ilyen lesz. Annyit akarok csak megosztani veletek, hogy voltam ma Képregény Börzén. Szakmáztam egy picit és természetesen újabb gyöngyszemeket gyűjtöttem. Sandman: The Doll…..
mildyke 2010.03.21 22:26:33
Emlékeztek még a bundáskenyeres pörgésre? De rég is volt… Eszembe jutott, mert ma bundáskenyeret ettem - Ívi anyukája csinálta, köszöm szépe! -  és nem is akárhogy, hanem késsel, villával. Nem rossz, mert nem leszel tőle fülig szaros olajos. Erről azért nem csinálok…..
Ahoy kis tengerészek! – ez csak úgy jött, ne kérdezzétek. A tegnapi italozással kezdeném. Az Akácfában iszogattunk, szerencsére nem jött rám a roham, hogy „igyunk rövidet”, így egész jól vagyok. Bár most belegondolva beugrott, hogy volt két gin-tonik is, de az nem…..
Tudtam, hogy ez így nem mehet, sok kis buksi nem látta a savazást, de tényleg nem tudtam átszínezni a betűket. Hát akkor mit tesz Mohamed a heggyel Neo a kanállal a hülyegyerek? Egy nappal később rájön, hogy a hátteret változtatja meg. Lehet, nem szép, de legalább látszanak a…..
Ez megint egy helyzetjelentéses lesz. Nagyon nincs semmi. Hideg. Meg munka. Az is van. Unom, de hát örüljek, hogy ez van, ha 10,5% a munkanélküliség, nem? Igazából azt vettem észre, hogy nem csak én vagyok leeresztve most az év elején. Mindenki fáradt, az embereknek már ki van a töke…..
Akkor jöjjön a folytatás. Mármint a blog folytatása. Hogy mi volt velünk az elmúlt pár napban? Történt ez meg az. Elmentem dolgozni, beültem a helyemre és körülnéztem. Nem nagyon volt már ott senki, akivel együtt mentem, a munka szar volt, mindenkinek rossz kedve volt. Lenyomtam a…..
Bocsánat a várakoztatásért, tudom, nem szép dolog, de sok volt a dolgom*, meg egy szemétláda vagyok. Szóval a munka. Ez az, ami A Teszttel kezdődött. Jó volt ez a tesztirogatás, mert már alapból egy csomó figurát ki tudtak szűrni. Egy csomószor vesznek fel segg hülye embereket,…..
jóformán ki lett baszva a kukába. Felkeltünk tíz után, elkezdtünk főzőcskézni, Neil Gaimant olvastam, feküdtem, toltam egy Age Of Mythologyt, aztán ennyi. A legtöbb, amit felmutathatok, hogy leszaladtam tejfölért. Elküldtünk most este vagy két önéletrajzot, hogy rendbe tegyük a…..