Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BoGYó

17 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ki|tépő|zár einfach 2016.01.08 20:19:46
Azon a kétszer kétsávos úton sétálva vallottam be neked, hogy valójában nem beszélek németül, de a bringádat szívesen tolom hazáig, ha esetleg rád tör az abortusz vagy a migrén...
ki|tépő|zár dolgok a zsebemből 2015.12.30 21:42:17
Újra akarom azokat a sárga foltokat. A tóparton; amikor lemegy a nap és az égbolt elhajítja a nem tetsző színeket. Én össze akarom ezeket gyűjteni, hogy begyűrjem a szemgödrödbe. Utána lehetünk másképp. Szikrák, igen, olyanok leszünk, mint a szikrák, amikor zárlatos valami.…..
ki|tépő|zár senki se 2015.12.30 21:23:37
már számtalanszor megírták, hogy, aki nem szól az nincsen - mi is csak ülünk a kihűlt kávé fölött senki se szomjas senki se éhes csak várni vagyunk együtt: egymásra, hogy majd a másik majd te meglocsolod a fikuszt kiszellőztetsz kiolvasod a könyvem s néha csókért…..
ki|tépő|zár a pléhdoboz 2015.12.28 22:31:11
ha egyszer hazajössz, beteszlek a kádba s eresztek bele vizet lenémítom a telefonom kikapcsolom a tévét, becsukom a könyvet megnézem a postaládát elmosogatok, meglocsolom a növényeket áthúzom az ágyneműt kinyitom az ablakot, írok egy verset átrendezem a szobát keresek neked egy…..
ki|tépő|zár hullámok 2015.12.27 13:46:44
már egy ideje colstokkal mérem az éveket, meg a távolságot a tenger és közted - egy lassított felvételen nézem meg újra és újra ugyanazokat a hullámokat ugyanazon a nyári estén, ugyanazon a helyen - több ezer köbméter vizet láttam a partnak csapódni láttam, ahogy leválnak…..
a falnak támaszkodom s hátammal tartom a házat, amelyről hullik a vakolat várok s ebben a várakozásban talán rá kéne gyújtanom, hiszen mindenki rágyújt, aki vár valakit már hetek óta rászoktam a várakozásra hetek óta tartom a házat s hetek óta nyomom el a csikket ennek a…..
gatyaszaggató hangja van a (nem NDK-s) turmixgépnek de, hát ezt is csak örököltük s évek óta nem zavar téged így engem sem néha előző napi zaccból főzöm a kávét, de annak rossz íze van olyan, mintha virágföldet innék – kicsit iszap ízű, de a miénk gyűjtjük a…..
megemlítetted a verseket én meg a pszichoanalízisről kezdtem beszélni meg az utcáról, ahol lakom: folyton csak basszameg kapucsengő olvasatlan e-mailek meg a hangpostafiók néha hagymaszag kavarog az emeletek között vasárnap esténként a földszinten kávéznak az udvaron egy takony…..
nem cicózik. nem tétováz. állítólag szexi. vizes. néhol még szappanos. fázik vagy majd’ kigyullad a bőre. fáradt. ezernyi dologra gondol. fejben intézi az ügyeket. receptet keres. nem vár senkire. neurotikus. fitt. büntetlen előéletű. rendmániás. folyton ugyanazt dúdolja.…..
küldtél egy puszit a telefonfülkének. annak a pirosnak a sötét utcán, amikor nosztalgikussá vált a hangulat. már tíz óra is elmúlt. néha meg kellett állni a bartókon nevetni, mert nem vitt tovább a láb. a térdemet csapkodtam. sok volt a sörösdoboz a rakparton. persze, mind…..
ki|tépő|zár katlan 2014.10.30 21:21:28
lüktetni kéne minden erőből míg bírja a szív eladni a lelket eladni a közös tárgyakat eladni azt, amit még meg se vettünk csak gondolni mertünk rá újra ágyba kéne bújni szégyellősen, mint a kamaszok s csinálni, csinálni, csinálni minden erőből míg bírja a test ne…..
ilyet is csak egyszer szabad írni, behúzott függönyök mögött bezárt szekrényajtóknál minden könyv csukva – nem szökhet meg semmi szórólapok, csekkek, bevásárlólisták likvidálva nincs hely a térben a szavaknak – nem lóghatnak a csilláron nem úszhatnak a mosogatólében a…..
ki|tépő|zár bedöglött város 2014.10.14 21:09:04
nem jön ma posta nincsenek csekkek elment a szomszéd veszek egy cracket várok egy órát várok egy napot veszem a cumóm viszem a papot villog a sárga dudál a taxi áll, mint a fasz – haladj már baszki! nem jön a busz felmegy a pumpa kopik a sarkam kicsi a klumpa amott a téren csavargó…..
már nem merek képzelődni rólad: ahogy leveted magad, aztán a ruhád, meg az enyémet, ahogy kinézed szememből: hogy én már nem téged, de nem is mást csak a csendből harapok, hiába van számon a szád. kettőnk között füst. hallom, hogy mondanád, ott van benned a moraj, egy…..
ki|tépő|zár szerep, meg játék 2014.10.12 19:26:55
mátépéteres hangulatban vagyok: borozgatunk ketten hárman megszámlálhatatlanul sokan - ezalatt többször is összeszámolom az exeket meg a nálam hagyott holmikat: cigi, köntös, metropol, ego a lepedő még kint szárad, pedig nem játszottam  ágnesasszonyosat csak kipróbáltam, milyen…..
ki|tépő|zár ferdeszoba 2014.10.12 19:26:04
kiraktam az erkélyre szellőzni a szobanövényeket téged betakartalak. nem merem nézni, ahogy alszol ahogy csukva mindkét szemed, mégis lélegzel. abszurd. Vivaldit hallgatunk bakelitről – egy kicsit recseg, egy kicsit búg te meg csak átalszod ezeket a kesernyés részeket. ferdén lóg a…..
ki|tépő|zár L. utca 2014.10.12 18:05:29
imágókkal teli bőröndöt cipelek (villamos vagy metró már mindegy) egy nagy kádban minden test elfér - sárgás a reggeli köd húgyszagú s benne zajong a sok izé: kukásautó lift nemi szervek. ..
Volt már olyan, hogy egy olvasmányélmény fogva tartott, és nem tudtad lerázni? A híres detektív, Hercule Poirot megteremtője, Agatha Christie lélektani regényeket is írt, Mary Westmacott álnéven. Ezek nem igazán váltak híressé, pedig majdhogynem olyan csavarok vannak bennük, mint…..
Gondolattánc Képek helyett... 2012.12.02 16:21:52
Ezzel a verssel kezdeném, mert több barátom szerint is leírja az Ars Poeticám és elmondja ki is vagyok :).Nem is fűzök mást hozzá.Tessék: Régi egyezség volt: képek helyett szavakkal;titkok lakattal, rázárva szavakkal, ajakkal.Régi kívánság volt: adj nekem világodból:Érezzem…..
BoGYó 2013.01.27 15:13:36
Azt adom! Hol van a kincs? 2011.07.30 12:19:54
BoGYó 2011.07.31 12:16:40