Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fakabát

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2005 május elején a pünkösd utáni kedd reggel 8 óra körül haladtam a Balaton felé a pályán. Kb. 110-zel, nyugodtan, a külső sávban.Egyszer csak egy nagyon drága sportkocsit (Ferrari vagy Lamborghini) láttam a bal visszapillantóban, kb. 200-zal vagy még gyorsabban közeledett.…..
Mai történetem három nem egyforma hosszú felvonásból áll, a harmadiknak még nincs is vége.1. Postaládámban egy értesítés várt, hogy levelem van a postán a rendőrségtől. Egész éjjel alig aludtam, és már számolgattam, honnan szedjem elő a több tízezer forintot,…..
Fakabát 2009.09.17 14:36:59
@Fodor Piros:

Kedves Piros, szinte mindenben egyetértünk, csak én a hatósági packázásokat ÖNMAGUKBAN SEM TUDOM ELFOGADNI. Lehet, hogy a WC-csészét elütő fiatalember nem volt túl udvarias a rendőrrel, de sajnos a rendőrök inkorrekt viselkedéséről nagyon sok a tapasztalatom. Majd olvasd el az egyéb eseteket is, egyik sem lesz kitalált.

Abban is egyetértünk, hogy siralmasak a közerkölcsök. Én ezt minden héten NAGYON KOMOLYAN tapasztalom pl. az autópályán, de azt is, hogy rendőr soha, sehol. Hamarosan lesz egy autópálya-sztorim is, kíváncsi vagyok, mit szólsz hozzá..

Azért az elektronikus nyilvánosságot választottam, nem pedig a hatóságokat, mert az utóbbiak nagyon ügyesek, ha hárítani kell. Figyeld meg csak Kenedi aktuális ügyét. Nincs időm és energiám, hogy bújócskázzak velük.

Az ombudsmant pedig kihagynám - nem tartom igazán kiszámíthatónak.

Örülök, ha újabb szösszeneteimre is reagálsz, s talán majd jobban látod, mit is szeretnék mondani.

Üdv

Fakabát