Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cefóka89

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét egy olyan sztori következik, ami előreláthatóan erősen meg fogja osztani kedves Kommentezőinket, erkölcsileg, morálisan és logikailag egyaránt. Próbára teszi valamennyi érzékszervet. Üde habszódia, sok számmal, időponttal és időutazással! Küldjük mindenkinek, aki…..
Cefóka89 2009.09.16 18:50:31
Sziasztok ma rászántam magam hogy az összes sztorit végig olvassam hát voltak szépen de egyaránt durvák is. Direkt ezt hagytam a végére már csak a cím miatt (leánykérés..) nem olvastam bele legyen meglepetés de azt kell mondanom ez a legdurvább amit olvastam. Nem minden a külső én se vagyok jó pasi viszont volt már modell bnőm is mégsem ment félre hiába fordultak meg utána nem is ez miatt vagy a féltékenység miatt lett vége mert egyáltalán nem vagyok féltékeny volt aki ezt kihasználta de szerencsére 1-2 csak. Egyszerűen csak nem éreztem hogy vele leszek boldog életem hátralevő részében igaz azóta nincs bnőm (2 éve lassan). Egy ideig szuper volt élveztem is oda mentem ahova akartam stb..azzal voltam akivel akartam...de eljutottam oda a pontra hogy 20 évesen BOLDOG akarok lenni. Ez a csaj is oda fog jutni...ez olyan biztos mint a halál...A srácra meg egy rossz szót nem mondhat senki aki meg őt hibáztatja nem volt szerelmes...Én sztem tudom mi a szerelem 13 éve szeretek egy lányt hiába barátok vagyunk és nem is lesz több nehéz de belenyugszok. Csak annyit akarok mondani a szerelem áldás és olykor átok...én megtapasztaltam az érem mind két oldalát...és fel a fejjel kívánom mindenkinek még az ilyen csajoknak/pasiknak is hogy legyenek boldogok függetlenül hogy bunkósság az ilyen de én nem ítélkezek ti se tegyétek. A sors majd ítélkezik helyettünk és mindenki (remélhetőleg) azt kapja amit megérdemel.

U.i.: Csajok ha már olvassátok...Nem kell első látásra elítélni a pasikat lehet pont az a pasi lesz az igazi akivel úgy gondolod soha! Ja és az egy örök igazság hogy a jó pasik lehetnek bunkó a nem éppen jó pasik (átlag) lehetnek normálisak de persze ez fordítva is lehet bár ritka szóval minden pasinak meg kell adni az esélyt 1 randi-ba nem haltok vele a 2. meg adja magát vagy nem.

"Röviden" ennyit szerettem volna. Ha vki szeretné velem felvenni a kapcsolat mindegy milyen okból írjon itt és megbeszéljük a továbbiakat. Puszi a csajoknak! Pacsi a srácoknak!