Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szociopata szociológus

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog A kommentelő 2009.10.08 08:39:00
Régóta és sokan kéritek, hát tessék. Nagyon nehéz rádöbbennünk, hogy a kommentelők csak egy kis hányadát teszik ki az állandó olvasóknak: ez a legutóbbi felmérésből is kiderült. Míg a legcsöndesebb, posztmentes szombatokon is közel ezren felnéznek ide, a posztonként…..
„Az élet néha egy álom és egy álom gyakran maga az élet” – állítólag ez volt a kedvenc mondása Almásy László neves egyiptológusnak, aki holmi „Angol beteg” c. filmekkel ellentétben nem fecsérelte az idejét angol nőcskékkel való szerelembe esésre,…..
18 óra 45 perckor kezdődik a magyar válogatott utolsó csoportmérkőzése az U20-as világbajnokságon. Az ellenfél, az Egyesült Arab Emírségek csapatától sajnos egy teljes mérkőzést sem láttunk, így sem az ellenfél bucira verését nem fogjuk ígérgetni, sem kínos zakóval nem…..
Egy márkának az a dolga, hogy építse magát, amihez csupa szépet, kellemeset, vidámat és barátságosat kell állítania magáról. Ennek a márkaépítő hadjáratnak az egyik legfontosabb eleme a szlogen, ami rendszerint éppen olyan hangzatos mint amennyire semmitmondó. Elgondolkodtam…..
szociopata szociológus 2009.10.03 00:41:38
Ma este 18:45-kor Dél-Afrikával találkozik a Honduras ellen jókora pofonba szaladó U20-as válogatottunk. Kissé rendhagyó három dolgunkat elsősorban azoknak szánjuk, akik valóban azt szeretnék, hogy Gulácsiék minél jobb eredményt érjenek el, de talán okulhatnak belőle azok is,…..