Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fruzsucu

21 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
blonde's blog ember...?! 2007.12.28 16:10:29
Nemrégiben szemtanúja voltam egy-véleményem szerint-féltékenységi jelenetnek...mindez persze mikor és hol lehetett volna a legjobban "megrendezni", mint nálunk a téren, éjjel fél kettőkor. Az alaphelyzetben egy nő volt a téren, plusz még három pasas. Egy,aki berúgott és…..
blonde's blog hóesés 2007.11.12 23:14:54
Tegnap esett a hó...milyen csodálatos is volt...először csak pár szem, utána meg egy egész függöny zúdult a tájra. Régen örültem ennyire a hóesésnek...vagy nem is annak, hogy esik, hanem magának a látványnak. És ahogy kint voltam, jártam az utcákat vásárláskor, tele lett a…..
blonde's blog évforduló... 2007.11.04 20:26:55
Az ember nem is gondolná, hogy mennyire meghatározó lehet a hétköznapokban az, hogy valaki már nincs velünk. Persze gondolunk rájuk, de valamilyen szinten mégis kizárjuk őket a mindennapi életünkből...Most, hogy drága édesanyám halálának évfordulója van, kicsit belegondoltam…..
blonde's blog zene... 2007.09.26 16:34:00
Egyedül vagyok a lakásban, a zene dübörög, én meg próbálok totálisan kikapcsolni. Az elmúlt időszak elég eseményterhes volt, ezért sem írtam ide. Először is meg kellett szoknom a körülöttem kialakult új környezetet, az egyetemet, a kolit, az új arcokat, stb,stb. Most végre…..
blonde's blog tanultam... 2007.08.21 20:18:00
Tegnap előtt lett vége a diósjenői csendes7-nek, amin most voltam ott másodszorra. A hét témája "Az elfelejtett tükörkép" volt, amit érdekesnek találtam. Egész héten Péter apostolról és a saját énképünkről volt szó. Hogy mi alakítja az énképünket, milyen…..
Avagy a Coca-cola...nekem mindegy, hogy ki hogyan írja vagy mondja. Egy a lényeg: rettenetesen káros mindenki számára, gyerekre és felnőttre egyaránt. Hogy miért is? Szerintem az alábbi kis rövid cikk teljes mértékben megmutatja,íme: Az USA több államában a rendőrség baleseti…..
A fent megemlített cím szerintem majdnem hogy mindent elmond. Az elmúlt napokban olyan környezetben voltam, ahol sok volt az idős ember...volt alkalmam megfigyelni-mint azt már oly sokszor kíséreltem meg- hogy egy korosodó emberen mennyire meglátszik az, ahogyan élt. Egy ember arcára…..
blonde's blog 2007.07.21 14:19:02
Előre is elnézést kedves olvasóim, hogy gondolataimat nem osztottam meg itt, de nem volt olyan alkalom, mikor nyugodtan le tudtam volna ülni a gép elé, hogy leírhassam dolgaimat. Így ez most mára maradt...de jobb később, mint soha! ;-)Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de engem ez a nagy…..
A cím nem is tudom, hogy pontosan hogyan jött. Tűnödtem dolgokon, főleg úgy, hogy most nyaraltam egy kis időt abban a parasztházban, amit Apámmal vettünk még tavaly...nagy felújítások voltak rajta, mert elég elhanyagolt és lerobbant volt, de mára már szinte majdnem hogy visszakapta…..
Ez az a vallási téma, amiben szerintem minden ember más véleménnyel van, vagy pedig inkább elhatárolódik a dologtól. A téma most úgy vetődött fel nálam, hogy találtam egy jó történelmi portált és ott találkoztam több, a torinoi lepellel kapcsolatos cikket. Hihetetlen, hogy ha…..
Hááát,hogy mitől is érzem magamat ólomnehezűnek?! A súlyos gondolatoktól...Ma volt a harmadik forgalmi vizsgám,amin megint nem mentem át. Igaz,meleg volt, de nem mindent írhatok a meleg idő számlájára...kicsit reménykedtem, hogy ez a vizsga végre sikerülhet, bár meg kell adni,…..
Mostanában az életem rendkívül pozitív.A vezetés folyamatosan jobban megy, a lánnyal, akivel ismerkedek találkoztam, és nagyon jó volt vele együtt tölteni kettesben egy kis időt! Anyira bántam, hogy vége lett:( Találkoztam a "kislányommal" és ma este Kalapács koncerten…..
blonde's blog változás... 2007.06.17 19:30:41
Egy kicsit gondolkodtam egy témán-mostanában,meg úgy régebben is,ami személyesen is érint.Ez a kérdés és téma pedig nem más,mint a nővé válás.Nos,szinte majdnem mindenki máshogy vélekedik erről a témáról,és mindenkinek megvan a határozott véleménye a dologról.Én személy…..
Na igen...ez olyan téma,amiről mindenki tudna mondani pár "kedves" szót...a budapesti közelkedésről mindenki azt mondaná rögtön,hogy egy nagy katasztrófa.Nos,igazuk van...nemcsak azért,mert a sok építkezés és felújítás miatt lelassult a forgalom,hanem azért is,mert túl…..
blonde's blog 2007.06.05 22:54:58
Mint már oly sokszor,így most is csak cikáznak a gondolataim...mivel már régen írtam ide,így nem is csoda.A legelső gondolatom,amit szeretnék leírni,az egy hírrel kapcsolatos,ami az utóbbi időben a híradókban terjengett.Ez a hír pedig nem más,mint a hollandiai…..
Ezt egy nagyon jó könyvben találtam-olvassátok figyelmesen.Nekem tetszett.igazából nem is történet,inkább amolyan versbe szedett kapcsolat története.Tess,íme:Évtizedes napló:Szerelmi történet1918 november   Drágám!Istennek hála,a háborúnak vége!Térden állva jövök…..
blonde's blog egy aranyos példa 2007.05.25 09:24:00
Reggel,mikor elindultam itthonról,egy nagyon aranyos látványban volt részem...egy idős házaspárt láttam,ahogy velem szemben kéz a kézben csoszognak egymás mellett.Az ilyenek mindig megfognak,mert látszik,hogy idős korukra is mennyire számítanak egymásra és hogy mennyire szeretik…..
blonde's blog ... 2007.05.24 17:12:16
Nem is tudom igazán,hogy mivel és hogyan kezdjem el beszámolómat...ma mentem forgalmi vizsgára,de sajnos megbuktam.Ez mind köszönhető volt a figyelmetlenségemnek,rosszullétemnek és a melegnek-a bukásomat leginkább az utolsó kettőnek köszönhetem.Titkos vágyam volt az,hogy elsőre…..
Kedves oldasóimtól elnézést kérek,de a hétvégém elég mozgalmas volt ahhoz,hogy ne tudjak gépközelbe jutni,így megfosztva a blogomat az újabb bejegyzésektől.Néha az ilyesmi megesik,pláne egy olyan ember életében,aki szinte sosem áll meg-hiába,mindig van valami.A hétvége mondjuk…..
blonde's blog 2007.05.18 11:10:19
Na,végre ide is eljutottam.Hihetetlen,hogy igazából még csak "délelőtt" van,mégis mennyi mindent kellett elintézni.Ez a rohanás tiszta ördögi kör-sosem szabadul meg tőle az ember.Néha olyan jó lenne egy kicsit leülni,csak bambulni előre és semmittevéssel eltölteni…..
egy ismerősöm által idézett mondat fogott meg,amely szerintem említésre méltó. Igaz,az idézet nem ördöngős.De amilyen egyszerű,annyira sokatmondó is-szerintem .Az idézet a következő:"Úgy élj a jelenben, hogy a jövőben megbánás nélkül gondolhass vissza a…..
Nos,mivel most írok először ide,így úgy gondolom,illendő leírnom,hogy ki vagyok,honnan jöttem,stb,stb...kicsit olyan "Amerikából jöttem"-játék lesz,de úgy vélem,egy rövid bemutatkozással tényleg tartozom olvasóimnak.Akik ismernek,azok "fogják be fülüket" és…..