Regisztráció Blogot indítok
Adatok
snoopy.b

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imitto nem töltötte tele rizsával a levelét, de a lényeg úgysem a szövegben, hanem a képekben van. A kereskedés hasznaltauto.hu-ra feltöltött képein ugyanis az összes autót nemcsak hogy a levélírónk által is emlegetett zebrán, de egy részüket ráadásul félig a járdán…..
snoopy.b 2009.10.08 13:06:18
@SilentSound: Sőt az autózz blogot is, mert csak azért fognak életveszélyesen közlekedni egyesek, hogy ide kerüljenek egy post erejéig. :)))
Sokadjára ír nekünk A megértés nagykövete és ha ő ír, akkor lehet rá számítani, hogy valakiről vagy nyál, vagy vér fog folyni, mert a szelíd, törékeny női test egy sakált takar, aki általában autót vezetve teszi helyre a többi közlekedőt. Ezúttal viszont ő volt a kisebb,…..
snoopy.b 2009.10.06 18:47:34
Ez az egész fotosopp, nézzetek rá a képére, ilyen lány le tudná b@szni a cangát a hídról miután agyonverte a tulaját?
Kizárt... :)
A hülye cangás is inkább egy engesztelő randira hívta volna. :)
Tegnap végre gumi nélkül voltunk együtt a Pultos csajjal. Elkezdett gyógyszert szedni, és ahogy kiszámolta, pont tegnapra esett a védettségének kezdete. Nem is tudom, mikor dugtam utoljára gumi nélkül… illetve tudom, a legutóbb a popsiját, de hagyományosan már nem is…..
snoopy.b 2009.09.16 17:34:13
@Ádám72: Ha meg nem is kérdezné a Pultos csaj, biztosan gondolt már erre. :) Az eddíg leírtakból nekem úgy tűnik nem Zalán az első pasija. :D
Szerelem kérdésben meg inkább SassyGurl véleményét osztanám, inkább birtoklási vágy ez.