Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Royal Music

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nagyon különleges, egzotikus ország, ahol a család mindenek fölött áll, a melegvizes zuhany ritkaságnak számít, a közlekedés kaotikus, a közbiztonság olyan, amilyen… és még sorolhatnám, de nem én sorolom, hanem az évek óta ott élő, és lassan távozó Tamás, aki egy csomó szuper képet is küldött az…..
Royal Music 2018.06.01 13:34:45
@Hungarian Geographic: Kivancsi lennek, hogy konkretan minek az igazsagtartalmat kerdojelezed meg. Legyszi okits ki, miben tevedek es ne altalanositasba burkolva kritizalj.
Orulok, hogy te turistakent jobban latod a dolgokat mint en, aki itt el, dolgozik, keresztul kasul bejarta az orszagot, Magyarorszagon mar 3 eve nem jart mellesleg, filipino felesege van es a ket gyereke is ide jar iskolaba.
Turistakent biztos jobban belatsz a dolgok moge mint en. Valszeg turistakent mindent de mindent jobban latsz. Annyit kerek csak, hogy szedd pontokba miben tevedek es miert. Javits ki! Hiszen en csak egy hulye vagyok, aki a gep elott ul es az ujjabbol szop ki mindent.
Royal Music 2018.06.02 08:20:57
@Hungarian Geographic: Igen, ez amit leirtal valoban igy van. Par hetig, honapig minden fasza, minden uj. Itt elni es dolgozni viszont teljesen mas teszta. A hataratkelo pedig errol szol es nem arrol, hogy turistakent milyen elmenyeid voltak. A cikkbol amugy meg mindig nem emeltek ki semmit, hogy mi nem stimmel csak felsoroltal egy csomo olyan dolgot amivel a turistakat el lehet kapraztatni (a ketto pedig abszolut nem allithato parhuzamba). Ja, a ki mennyi idot tolt a gep elott rugozasod pedig kezd nevetseges lenni. Tovabbi szep napot!
Royal Music 2018.06.02 11:41:21
@Hungarian Geographic: Meg mindig csak altanositasz de csak igy tovabb... ;)
Ma néhány, karácsonyt idéző képpel jövünk (lesz még a héten). Pillantsunk bele az amerikai Sears áruház 1979-es katalógusának játékai közé. Lássuk mire vágytak akkoriban a gyerekek. Közben nekem óhatatlanul is eszembe jutott, hogy kiskamaszként milyen játékaink voltak az…..
Royal Music 2017.12.19 11:42:15
A Fülöp-szigetekről Európába általában csak a rossz hírek jutnak el manapság, a finoman szólva is különös elnök, Rodrigo Duterte megnyilvánulásai elég messze állnak a szimpatikustól. De hát egy országot ne a vezetői alapján ítéljünk meg (ugye…), lássuk, milyenek a…..
Royal Music 2017.09.06 14:57:36
@wrstjnethn: Pontosan. Szoval igen, igy ertheto lenne. :) A ferfiak itt csipesszel csipegetik le az ot szallbol allo bajuszukat.
A szervezes itt ismeretlen fogalom. Papiron a munkanelkuliseg 6%-os. A valosagban inkabb 20-30%. Jovedelem ado nincs. Varos karbantartasra alig jut penz.
Szemetszallitas majdhogynem ismeretlen fogalom volt egeszen 2016-ig (addig az udvaron egettek el a szemetet, most mar betiltottak). Kozvilagitas alig van. Nehol komplett utcaszakaszok vannak teljes sotetsegben. Az otvenezres lakosu varosban ahol lakom ket keresztezodes van jelzolampaval a tobbiben old meg te magad. Meg forgalomiranyito rendor sincs. Ami megepul azt ritkan tartjak karban. Hagyjak elrohadni.
Royal Music 2017.09.06 15:54:45
@P.Elliot: O is tamogatja a visszakoltozes otletet. Hogy Europaban hova, meg nem tudjuk. Az oktatassal es egeszseguggyel kapcsolatban pedig igazad van. Szulokent ez az egyik legfontosabb cel. :)
Royal Music 2017.09.06 16:26:09
@Golf2: Nem. A filipinok nem kapnak csak ugy vizumot. Legtobbszor agencyn keresztul intezik el. A sima turista vizum megszerzese is kihivas nekik. Egyreszt mert tobb muszlim terrorista szervezet is mukodik az orszagban. Masreszt tiz millio filipino dolgozik kulfoldon es az illegalis letelepedest meg itt csirajaban probaljak megallitani mielott az adott orszagba tennek a labukat.
A huszadik század első felének munkakörülményei mellett egy több száz méter magas felhőkarcoló építőmunkásának lenni bátor és veszélyes feladat volt, amiért a mai napig csodálattal tekintünk arra az időszakra, New York építészetének legjelentősebb éveire.   A GE…..
1968 a hippimozgalom robbanásának az éve. A hippik a flower power jegyében agresszíven tiltakoztak a fennálló rend, a vietnami háború és általában a háború ellen...
"A mai bejegyzés az első része lesz egy - az ausztrál múlt érdekességeit bemutató - sorozatnak. Szombatig a kontinensnyi országból láthattok fotósorozatokat. Változatos témákból igyekeztem válogatni, így talán mindenki talál kedvére valót. Ausztráliára hajlamosak vagyunk úgy gondolni, mint egy…..
Royal Music 2014.10.05 08:59:51
Royal Music 2014.10.06 21:22:17
@walami wan: Tavaj jartam Tajpeiben es par videki kisvarosban. A varos osszesegeben szep, rendezett es tiszta. A metro vilagbajnok. A kajaval nem tudtam kibekulni, pedig szeretem az azsiai kosztot (foleg a koreait). Az, hogy majd minden epuletet betonnal epitenek, annyira nem meglepo. Ha jol tudom a vilaghaboru soran sok regi epulet elpusztult (ebbol csak keves maradt eppen, pl a japan megszallas idejen epult tomb (Bopiliao), amit erdemes meglatogatni, bar a kornyek elegge huzos). Ez vagy jol sikerul (Tokio) vagy rosszul (Manila). Taipeit a ketto koze lonem be. A lepukkantabb reszek a hong kongi Kowloon negyedre emlekeztetnek a szubtropusi melegben felig lerohadt beton epuletekkel, rajtuk szaz legkondis dobozzal.
Talán kevesen tudjuk, hogy Los Angeles felvirágozásának kulcsa az olaj volt. Még kevesebben, hogy ennek nyomait lépten-nyomon megtalálhatjuk ma is...
Royal Music 2014.09.16 05:44:10
Csaknem száz évvel ezelőtt, a motorizáció robbanásszerű növekedése - főként az Egyesült Államokban - hozta el az olcsó üzemanyag aranykorát. Töltőállomások ezrei épültek - ahogyan megszokhattuk - különböző igényességgel. Dome Gas. Minimalista stílusban. A felirat szerint: Próbálja ki, ez jobb. 23…..
Royal Music 2014.09.09 17:49:57
Subba Cukiság: Walter, futás! 2014.09.03 18:00:00
Hogy rongyol :DDDD A nyarat ezzel lezártam. ..
Royal Music 2014.09.03 18:52:03
A huszadik század első felének New York-i enteriőrjei. 1910. 527 Riverside Drive. The Ardelle Apartment House...
Royal Music 2011.01.14 14:54:11
@Nyilas Misi: Fülöp-szigetek.