Regisztráció Blogot indítok
Adatok
contadino

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeptember 4-én hárman vendégeskedtek a Szinkrontolmács stúdiójában: Bakos Gábor az ARC-tól, Prieger Zsolt, az Anima Sound System vezetője és Mong Attila rádiós műsorvezető, az Index kiadásában megjelent Ártatlanok kora című riportkönyv egyik szerzője. A műsort Kóczián…..
contadino 2009.09.16 15:44:53
@gagauzz kalauzz: Vásárhelyi Mária és más ÉS-es szerzők körülbelül, maximum 20 ezer forintot kapnak egy cikkért, amin heteket-hónapokat dolgoznak. Ennyire jól ki van tömve az ÉS pénzzel. Ja, és Vásárhelyi Mária soha egy fillért ne kapott politikai párttól, kíváncsi lennék Bayer úr a gusztustalan, gyűlölködő, fasisztoid cikkeiért mennyit kap??!!Ha el is olvasnád V.M cikkeit, nem csak förtelmes hangú bogbejegyzéseket írnál, látnád ( pl. legutóbbi), hogy tényszerű, átgondolt írásai ha kell ugyanúgy kritizálják mindkét oldalt...
contadino 2009.09.16 16:00:18
@Péter51: Bezzeg te!Egyébként meg honnan veszed, hogy balib vagyok, ez is igazán jellemző, rögtön meghatározni egy csoportot amibe beskatulyázod a veled egyetnemértőt, és már a csoportról írni véleményt.
egyébként honnan vagy ilyen tájékozott, mert én konkrétan tudom, hogy V.M többször is járt a fent megnevezett intézményben...
contadino 2009.09.16 16:33:08
@Blogger Géza: Talán azért mert a kiváló tollú Bayer Zsolt, (vagy talán Lovas volt) szó szerint leírta ezt, és a nyugati sajtó munkatársai rákérdeztek, "jééé,Magyarországon le lehet ilyeneket írni???" Nézz utána a neten, megtalálod az említett cikket is.