Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ediboy

0 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy szomorú, keserű levél érkezett a Homárhoz. Írója munkát keresett és hiába talált, úgy tűnik belefutott egy olyan tulajdonosba, aki előszeretettel próbanapoztat újabb és újabb alkalmazottakat, majd fizetés nélkül elküldi őket. A főnökúrnak kívánjunk együtt valami…..
Az, hogy egyre pofátlanabbak a színesfém tolvajok, nem is kérdéses. Nálam a legutolsó akciójuk tette be a kaput: "Rendszeresen lopják a Mesztegnyői Erdei Vasút sínjeit. 60-70 méter hosszan felszedték a Mesztegnyő és Felsőkak közötti kisvasút síneit. A hiányzó szakaszt a…..
Az alábbi bonyolult problémát a szombati munkanap emlékére teszi közzé a Zugügyvéd. Azt már meg sem említi a levélíró, hogy egyes dolgozókra rászólnak a felsővezetők, hogy miért nem mennek az első emeletre gyalog, miért lassítják a liftet, de ez talán egy másik levél…..
w Bazmeg.hu 2008.04.23 06:30:00
A kéz, az magam felé is hajlik persze, mint tartalomipari szakmunkásnak. Nekünk, mint Indexnek és mint internetezőknek, az internetadó nem jó. Hanem rossz. De nemcsak nekünk. Volt szerencsém több képmesében is felvilágosítani a tisztelt népet, milyen csuda dolog az internet. Nemcsak…..
ediboy 2008.04.23 15:36:07
Az öreganyja rézzel kivert csatakos valagát húzza az öreg ördög kócos f@szára és egy raklap trombitaszájú kóborbuzi kényeztesse hátulról, azt a marhát akinek bármi köze van mai magyar közhangulat kialakulásához. A nádvágó patkányrágta ótvaros bocskoráért kell nekünk ezt elviselni!? Oltárfosztogató hangulatomvan ez miatt!
(Árpi után szabadon)
Az albérlő panaszkodik a folyamatosan kellemetlenkedő főbérlőre, aki szerinte egy elromlott csap miatt zárta ki őt a lakásból. "Csináltasd meg b... meg!" felszólítás, megjelenés a munkahelyen és a kaució mellé megtartott cuccok után a levélíró segítségért kiált.…..
Az alábbi módszerrel a Zugügyvéd is találkozott már, és sajnos teljesen jogszerűnek tűnik. Sajnos ilyenkor legcélravezetőbb eladni a lakást, és elköltözni. Kedves Zugügyvéd! A nagyszüleimmel történt meg a következő eset. Megvásárolták az önkormányzati bérlakásukat egy…..
Holnap délelőtt tízre megyek tanúskodni Pákó-ügyben. Nem fogok kijönni: előre bocsátom, hogy őrizetbe vesznek majd.Hogy miért? Mert az ügyészek ellen szóló, név szerinti feljelentés átadásával fogok nyitni, és ha kell, további feljelentéseket varázsolok elő (pl. a…..
w 2010: Az Úr odüsszeiája 2008.04.04 06:00:00
Milyen lesz az élet 2010-ben? Efféle kérdéseket gyakran tettem fel magamnak huszonvalahány éve, kisgyerekként. Mágnesvasutakat, robotokat, és űrhajókat láttam magam előtt, politikával nem foglalkoztam. Hogy ez a nagy modernizáció a szocializmuson belül valósul meg, vagy annak…..
Az alábbi ügyet a konkrét tényállás és az iratok ismerete nélkül nehéz pontosan átlátni, a Zugügyvédet a történetben  leginkább a jogi képviselőként fellépő megyei bíró hökkentette meg. Tisztelt Zugügyvéd! Nagyon megköszönöm ha az alábbi ügyben segítene…..
A mobiltelefónia legalább annyira ezoterikus tudomány, mint a számítástechnika, így aztán a Homár nem is csodálozik azon, mint a levélíró Daily Shark, hogy a Sony Ericsson ügyfélszolgálatának fingja nincs, melyik telefonjuknak milyen az antennája. Tényleg, van valahol erről…..
Egy nap kétszer belefutni az ártükközős lehúzásba lehet hogy nem is olyan nehéz, egyszerűen csak annyi kell hozzá hogy egynél több boltba térjünk be egy nap alatt. Az olvasó kiáll az igazáért, közben fotókat készít, ezt már szeretjük. INDAFOTO.slideshow.run({…..
Egy szegény öregember szükségtelen megalázása vagy normális biztonsági intézkedés? Cm teljesen kiborult, hogy öreg, beteg nagybátyjával Ferihegyen a fémdetektoros kapunál levetették a bakancsát, aztán magasba tartott kézzel, a lecsúszó nadrággal küszködve vizsgálták át…..
Az alábbi történetet a Zugügyvéd nagyon is el tudja képzelni. Nem egyszer megtörtént, hogy a tárgyalás időpontja a bíró miatt csúszott, persze akkor csöndben illik megvárni, de ha az ügyvéd késik véletlenül pár percet, akkor nem egy bíró szó nélkül berekeszti a…..
A tegnapi gárdaper körüli botrány sajnos túlmutat önmagán. A Zugügyvéd nem érti az illetékesek töketlenkedését, legközelebb a bírót fogják meglincselni, ha nem tetszik az ítélet?A per elnapolása után a teremből kilépők gárdisták sorfala közt tudtak csak távozni, volt az…..
ediboy 2008.03.14 11:43:20
w Lost Highway 2008.03.06 05:30:00
Akármi is történik vasárnap, utána jó lesz megtorpanni kicsit, és elővenni a térképet. Még mielőtt elhisszük, hogy ilyen egyszerű ez, és menetből eltöröljük a buszjegyet, a vonatjegyet, a könyvtárjegyet, meg a kenyér árát is. Mert végül ott állnánk a puszta közepén…..
A Homár könnyen röhög az online boltokon, amikor az ország vezető bankja rengeteg, általában ügyfélszolgálaton dolgozó munkatársának sincs fogalma mit miért csinál, illetve ha nem csinál, kihez miért hova kellene fordulni. István bankkártyáit elkavarta az OTP, de nem is ez a…..
A cím nem kérdezve, hanem hangsúlyosan kiabálva a legfőbb privatizációs érv a szadeszosok és a hasonlóan érvelő (és még többet lopó) szocialisták részéről. Érdekes, hogy az MSZP, melynek tagságában tán még ma is a volt MSZMP-tagok viszik a prímet, milyen tökéletesen át…..
A Zugügyvéd egy kiváló értekezést talált az ittas vezetés hivatalos honi megitélésével kapcsolatban. Az alábbi gondolatok sajnos nem csak erre a kérdéskörre érvényesek.Meg kéne már érteniük a döntéshozóknak: csak törvényekkel nem lehet egy országot kordában tartani, ha a…..