Regisztráció Blogot indítok
Adatok
heh

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Internet Hungary-n többször felmerülő téma volt: keresőoptimalizálás vagy közösségi média optimalizálás a jobb eszköz? Egy ilyen vitát moderáltam is, ami szerencsére valóban vita lett, de sajnos hamar véget is ért.De aztán egy másik kerekasztal beszélgetés keretében…..
Tegnap volt szerencsém leírni, hogy az online marketing nemcsak az e-mail marketingből áll, nemcsak e-mail marketing centrikus világkép létezik. De ha nemcsak ilyen a világ, akkor milyen lehet valójában? Hát összetett. Pár napja olvastam erről egy nagyon jó cikket, és azt kell…..
Nem szeretek más online marketinggel foglalkozókat direkt kritizálni, de néha kell. Nem gonoszságból, főleg nem piacféltésből, hanem azért, mert azt gondolom, a terület iránt érdeklődők lássanak egy-egy dolgot másik oldalról is.Igen, most is egy általam vulgármarketingesnek…..
 A nyomtatott anyagok eltűnése erősen geográfiafüggő, a trend azonban annak elterjedési sebességétől függetlenül is világos: előbb-utóbb el fog tűnni a papírokról pár dolog. Lássuk azokat a dolgokat, amelyek nemsokára már nem fogják veszélyeztetni a fákat!1. CsekkekAz…..
Legalábbis netpincer.hu-nak nem. Pontosabban így nem. 2009 márciusi indulása óta 49 bejegyzés található, azok is esetlegesen. Így minek? Mit akartak vele elérni? Úgy tűnik nem tudtak vele mit kezdeni, csak beleugrottak, mert divatos. Pedig lehetne mire használniuk, de ahhoz egy kicsit…..
Ennél tömörebben nem is lehet megfogalmazni, mit tanulhatunk a "nagyok"-tól.via ..
heh 2010.06.27 11:20:45
@hidroponi: Itt nem erről van szó. Felhasználói élmény. Ezeken az oldalakon elég egyet böknöd, vagy kattintanod, hogy használd a rendszert, vagy megkapd a kívánt eredményt "szolgáltatást", míg máshol rengeteg adatot meg kell adnod magadról és ez ma már elriasztja a felhasználókat.

Én pont ezért szeretem azokat az oldalakat ahol van Facebook Connect és nem kell külön regisztrálni meg tökölni vele.
Onlinemarketing blog Aktívák 2010.06.24 00:03:42
Az elmúlt pár hétben kicsit tesztelgettem, mit tud hozzátteni az iWiW a közösségi média aktivitáshoz. A teszteléshez nem csináltam különösebben nagy előkészületet, egész egyszerűen a Turulcsiripnek azt a funkcióját használtam ki, hogy össze tudom kötni a csiripelésem a…..
Feltűnt nekem, hogy mostanában nagyon divatos lett szakértősködni. A világon minden területnek vannak már szakértői.De:Ki dönti el valakiről, hogy ő egy bizonyos téma szakértője?Ki az, aki a szakértőknél is szakértőbb, aki határozhat ebben a kérdésben? Hol lehet…..
Kontár Mire jó a világvége 2010.05.22 07:22:00
Mikor már azt hisszük, minden poént, és szituációt elsütöttek már az amerikai katasztrófa-filmekben a világvégével kapcsolatban, hát még akkor is meg tudnak minket lepni.  Bizony, ez a videó egy hírlevélküldő szoftver reklámja. Erre azt hiszem, senki se számított.…..
Most minden csatornán a közösségi média folyik, illetve ha pontos akarok lenni, akkor a Facebook és a Twitter. Az már jól látszik, hogy ennek a hype-nak a nagy vesztese az iwiw: miközben messze a legnagyobb hazai közösségi oldal, alig hallunk róla, a hírekben sehol nincs.De a…..
Nyilván az olvasók többsége tudja, hogy hogyan kell helyesen beszúrni egy html sablonba egyetlen sornyi iframe-et, de biztos vannak olyanok is, akiknek ez nehézséget okoz.A Facebook új "Like" buttonja azért jó, mert ha blogunk olvasói erre a gombra kattintanak, ennek a postnak a…..
Onlinemarketing blog Tesztelek... 2010.04.13 23:13:27
Amikor az Index.hu írt arról, hogy megjelent és kapható a Sony Ericsson első Androidos telefonja, az Xperia X10, akkor félig poénból, félig reménykedve az alábbi twittet írtam:Valaki a SonyEricssontól nem akar megdobni egy Xperia X10-el? Szívesen tartóstesztelem :) Komolyan.A…..
A Djuice a tegnapi dobása után már teregeti is ki a kártyáit, íme a legújabb videójuk cickókkal, nagydumás kiscsajjal és havidíjjal. Vajon a Djuice a jövőben mellmérethez igazodó tarifacsomagokat fog kialakítani?:) Jóárasított egytenyeres, szélesvásznú tarifacsomag,…..
heh 2010.04.10 19:28:51
@Jabszem Bankó: szegény csajt már ne fikázzuk, ő csak eljátssza a szerepet.

@Kontárblog: nagyon egyszerű a válasz. 29 forint alatt már nem éri meg a djuice-nak :D vagy mittudomén. :)
heh 2010.04.10 20:03:35
@Kokszos_Karesz: ott a pont.

@Mária: Igazából a legjobb az lenne, ha ingyen lehetne minden hívást, smst, adatforgalmat bonyolítani :D Ha lenne ilyen, váltanék :)
Onlinemarketing blog Highway 2010.03.31 21:23:12
Szerettem Pécsre járni egyetemre, jó emlékek fűznek oda. De magát az utazást nem annyira csíptem. Persze én Szegedről jártam át, de aztán úgy hozta az élet, hogy néha Budapestről is kellett mennem. Nos, Pécs valahol ott van a világ végén, ha valaki Budapestről - vagy mondjuk…..
 Az a jó az internetes megoldásokban, hogy könnyen, költséghatékonyan és elsősorban rugalmasan lehet alkalmazkodni nem várt helyzetekhez is. Történt e hét elején, hogy a Felvi.hu összeomlott, és ezért meghosszabbították egy szűk nappal a felsőoktatási jelentkezés…..
 A tengerentúlon már régen kijött a Pandorum (DVD-n is), és a Fórum Hungary jóvoltából hamarosan Magyarországon is bemutatják. Most pedig megérkezett a magyar feliratos előzetese. Az Event Horizon és az Alien nyomdokain haladó sci-fi-horror itthon március 11-én kerül a…..
heh 2010.02.18 13:04:21
@kyanzes: gratulálok.

Egyébként a film nekem tetszett. Aki szereti a horrort és sci-fit annak tetszeni fog.
Röviden: Kihagyhatatlan alapmű. A marketingmentes marketingről szóló 300 oldalas könyv, mely 10-15, napjainkban nagynak számító márka történetéről ír, hogy ők hogyan lettek azzá, amik, és ehhez a márkaeltérítés mely módszereit alkalmazták. Nem a márkatulajdonosok, hanem a…..
Tegnap óta tematikusan, blokkba szedve is láthatók blogajánlók az Index címlapján. Ha összejön egy adott időpillanatban pár, egy témára felfűzhető post, akkor a szerkesztők blokkot csinálnak belőle, és felteszik a blogketrec (indexcímlapos blogajánló doboz) fölé.Horror…..