Regisztráció Blogot indítok
Adatok
palibacsi28

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Zugügyvéd reménykedik, hogy nincs összefüggés a nyomozás megindítása, és a blogon megjelentetett kritika között. Bár az igazságszolgáltatás némely résztvevője hajlamos a bosszúra, erről korábban írt is a Zugügyvéd egy publicisztikát.Kedves Zugügyvéd!Gratulálok a…..
palibacsi28 2009.09.23 23:07:58
@inmem: Úgy keresd hogy Michael Kolhaas. Ha így se találod, akkor Heinrich von Kleist. Esetleg német nyelvű oldalak jöttek be, azért választottad Hajnóczyt. De nem az az igazi. Még pótléknak se jó
palibacsi28 2009.09.24 00:06:17
@Csanna: Először is összekeversz Palibácsival, másodszor judit 7 éven át meg akarta csinálni, és a tház nem akarta. Ezért perelt. A szakvéleményre alapított közbenső ítélet judit mellett szól. De mielőtt megcsinálhatták volna, amit a szakértő javasolt, a tház perújított, az ítélet nem volt végreajtható. Juditék a saját felperesi asztalukra ülte fel és a söprés is akkor volt, amikor már nem volt mit veszteni. Ne keverd össze az okot az okozattal. Van, aki büszke arra, hogy ellen mer álni. A többség nem mer. Judit feltette a szakvéleményeket és az ítéleteket. Mit hiányolsz? Az ellenfél érvelését? A sajátját sem tette fel, csak 3. véleményeket rakott fel, ha olvastad volna, tudnád. A sajátját olvashatod a kommentjeiben, az ellenfélét meg Jeremnél, Vorobjanyinovnál, Lacibetyárnál, Mackósajtnál, Respectánál jácccótérnél stb stb és legfőképp nálad. Ez elég kiegyensúlyozott. És különben is hiába tette fel, Pascalon kívül senki sem olvas. Te sem. Különben tudnád, mi van fent. Neked is jó éjszakát.
palibacsi28 2009.09.24 13:30:47
@Pascal: Csatlakozom a 2 kérdéshez. Engem is kizárólag csak ez érdekel.
@sáribíró: Én is javaslom, hívjuk meg T-né dr. Kükáló Juditot, magyarázza el szakmailag a döntését. Az ítéletében ezt elfelejtette megtenni. Ahhoz is hozzájárulok, hogy Gáspári Attila a vlaszadásban kisegítse.
A két kérdés ne kerülhető meg.
A Másodfokú műhiba és a Rabosított felperes bejegyzéseket próbálja más szemszögből megvilágítani az alábbi levél. A Zugügyvéd természetesen nem tud igazságot tenni az ügyben.  Kedves Zugügyvéd! Felhívom a figyelmedet egy/több sorozatra, amelyek célzatosan…..
palibacsi28 2009.09.19 21:55:58
@respecta /01: Ügyvéd vagy, aki bírót játszik, hogy kimondhassa a végső szót. Egy szerelmes nem ismeri a jogerős ítéletet, se azt, hogy "fellebbezésnek helye nincs". A szerelmes örökké fellebbez: ha lehet, ha nem. Én is fellebbeznék, de nem érdemes. Nem abban az értelemben nem érdemes, hogy hiábavaló, mert abban nem hiszek, hanem abban, hogy vélt szerelmem tárgya nem "érdemes" erre. Mivel megírtad, hogy inkább választod Jeremet, mint engem, ez kijózanított. Eszemben sincs fellebbezni. Ha neked Jerem kell, nekem te már nem kellesz. Bár, azt hiszem, Jerem már foglalt. Ő = Arnold Károly igazságügyi szakértő, aki T-né dr. K.J. bizalmas barátja, ami annyit jelent, hogy sikeresen mediál T-né dr. K.J. és a között a peres fél között, aki őt megfizeti. Jelen esetben a Tház fizette meg. Úgyhogy, azt hiszem, sajna, hogy két szék közül a pad alá estél.

Jó éjt.
palibacsi28 2009.09.20 22:14:05
@_drc_: Na tessék, még egy ősember!
@respecta /01: Dehogy támadlak. Csak rájöttem, hogy félreismertelek. Kár. Szórakoztatott ez a verbális flört. Nívósabb volt, mint a társkeresők chatje. És emeletekkel magasabb, mint a büntetős és a brumszli-trampli tequilás enyelgése. Kevés nőben találok ilyen szellemi partnerre. De hát Te kikosaraztál, és Jeremet választottad - volna... Ha az nem lenne intim kapcsolatban T-né dr. K.J-tal. Te biztos jobb nő vagy, nem is kérdés (nála mindenki csak jobb lehet, tán még a trampli mazsola is), de Jerem és én kizárjuk egymást. Ismerem jól. Korrupt és buta, de megvannak a kapcsolatai, ld. T-né. Egy a lényeg: akinek Jerem kell, az legyen vele boldog. Áldásom rátok. Csak előbb üsd ki T-nét a nyeregből, hogy finoman fejezzem ki magam, nyugdíjas bíróhoz méltón. Tudom, hogy adsz a stílusra. Már nem érdekelsz, de mégis... Én meg magamra adok.
palibacsi28 2009.09.22 23:21:36
@Lacibetyár: Szellemi minősítéseddel egyetértek. Egyvalami még mindig nem fér a fejedbe: minden leírt megoldás jogellenes, mert a Tház nem járult hozzá. Ezért, ha megfogadta volna az agyalágyult tanácsaidat, joggal vesztette volna el a pereket, amiket a Tház akasztott volna a nyakába. Ha nem tudsz mást, mint verkli módra ismételni magad, tényleg dugulj el. Vagy rázd a rácsos ágyat üvöltve: "Hülye spekuláns spinkó, van műszaki megoldás!" Kb. ez a lényegretörő summája hosszas ömlengéseidnek.