Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rayden25

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megnézzük, mire jutott az újabb teljes fazonigazítás után most épp elektronikával próbálkozó Linkin Park, és sikerült-e előző lemezei árnyékából kilépnie a Godsmacknek. Kiderül, változtatott-e valamit az eddig nagyon jól bevált formulán a Walkmen, plusz arra is fény derül,…..
V Felszámolják a demokráciát 2010.09.14 10:50:00
Tegnap hallgattam a parlament őszi ülésszakának első ülését, néhány napirend előtti felszólalással. Igazán érdekes dolgok hangoztak el, de igazából csak az általam egyébként nem nagyon kedvelt Szanyi Tibor mondanivalója szólt számomra konkrétumokról.Az új kormányunk eddigi…..
Már csak alig több, mint 1000 cédula kell Budapesten, hogy ne csak a Fidesz-re és az MSZP-re lehessen szavazni, hogy Jávor Benedek elindulhasson! Segíts, hívd fel ismerőseidet és hozd el céduládat valamelyik lenti LMP-s standhoz. Kérlek küld tovább a levelet! Néhány…..
Félreértés ne essék, a címmel nem azt akarom mondani, hogy a férfiak olyan jók, vagy sokkal különbbek lennének, de egyszerűen nem értem, miért nem tudom logikával követni az egyik tettük után a másikat? Miért kell folyamatosan félrevezetni? Miért nem lehet azt mondani szimplán,…..
Magányos farkas A koncerten túl 2010.03.17 17:41:00
Tegnap fantasztikus show-t láthatott és élhetett át az, aki kiment a Sportarénába a Rammstein koncertre. Remek hangulat, jó számok. Mégis, nagy hiányérzetem volt. A személyes kedvencem, amely egyben az egyik legnagyobb slágerük, az Amerika nem hangzott el. Így bármennyire is jó…..
Magányos farkas Este Rammstein! 2010.03.16 16:31:00
 Újra Magyarországra jön az industrial metal egyik gyöngyszeme, a német Rammstein! Egyik kedvenc együttesem, ott a helyem a koncerten. Bár az új album, a Liebe ist für alle da nem tetszik annyira, mint az ezt megelőző Rosenrot, biztos vagyok benne, jó kis bulit fognak csapni a…..
Magányos farkas Péntek van 2010.03.12 16:13:00
Péntek délután van. Épp itthon ülök. Este egyik haverommal megyünk billiárdozni. Hosszú hetek, hónapok óta végre kimozdulok itthonról. Az utóbbi időben sikerült olyan mélyre süllyednem lelkileg, amilyen mélységet korábban el se tudtam képzelni. Már az is csoda, hogy megyek…..
Magányos farkas Köszöntő 2010.03.12 15:54:00
Itt vagyok. Ez egy köszöntő magamnak, első bejegyzésem, egyben első lenyomatom.Azért kezdem el most, mert már úgy érzem, néha muszáj kiírnom magamból a dolgokat, naplót viszont nem szeretnék írni, és az szerintem amúgysem egy férfias műfaj. Nem fogok állandóan jelentkezni,…..