Regisztráció Blogot indítok
Adatok
freeplay21

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi az a Blablu.hu ? A blablu.hu Magyarország legrégebbi játsz ajándékokért weboldala! Az oldalon egy regisztráció után naponta játszhatsz ingyen játékokkal. A játékokkal összeszedet pontjaidat pedig felhasználhatod az oldal ajándékboltjában,…..
freeplay21 2010.08.23 16:58:32
Ha Ariel Active Gel kapszulákat vásárol,most öné lehet egy Mini Cooper Cabrio hétvégi használatra, vagy akár örökre. Vásároljon egy csomag Ariel Active gel kapszulát,majd küldje el SMS-ben a blokk alján található AP kódot és a vásárlás dátumát a 06 30 555 5577-es…..
freeplay21 2010.08.05 11:21:59
@Eruska11:
Tényleg nagyon nagy különbség van még mindig nyugat és kelet között. Csak ezt szerencsére nem mindig látjuk olyan nagynak, mert Uniós 'normák' szerint élünk :D
Nekünk a nyereményjáték az egyetlen esély, hogyha szeretnénk egy ilyen autót , még ha csak egy hétvégére is :D De legalább próbálkozunk :)
Millenium Falcon és TIE fighter alakú szendvicseket készíthetünk magunknak. És nem csak akkor, amikor negyvennyolcadszora is megnézzünk az eredeti trilógiát, hanem reggelire, uzsonnára, tízóraira munkában, geekbulikba, születésnapokra. Harminc dollárba kerül. Must have.Via…..
Így 8 kőkemény héttel a születésük után ugyan kevésbé kölyökmacska jellegűek, mégis itt a helyük: INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/cukisag/tag/ikertigrisek/feed?", "width":"450", "height":"300", "orientation":"horizontal", "size":"auto",…..
Bigyóblog Space invaders kanapé 2010.07.30 10:38:00
Igazi retroőrülteknek, akik szerint soha nem készítettek ennél jobb játékot és a mai napig ezzel játszanak, ha alkalmuk nyílik rá. Vagy geekeknek, akik ugyan soha nem játszanak már vele, de van ilyen pólójuk, laptopmatricájuk, tolltartójuk. Gigantikus lanpartikhoz, esetleg?Via…..
A Heineken „Bulizz a világ körül!” A Játékban kizárólag azok a Játékosok vehetnek részt, akiknek a tulajdonában van a promóciós termékeken lévő, illetve a promócióban résztvevő vendéglátóhelyeken kapott kuponon található 8 egyedi karakteres promóciós kód,…..
freeplay21 2010.08.02 11:49:12
@bankok: Mindenkinek van esélye nyerni, csak aki kocsmában dolgozik annak egy kicsit több :D naponta legalább 30-40 kupak kódját be lehet küldeni egy gyengébb este :)
Persze így megváltoznak a nyerési esélyek, de attól mert több kódot küldött be még nem biztos, hogy ő fog nyerni :D
Ingyen cumók Jagermeister játék 2010.06.04 10:31:00
 Szabadítsd ki a jég fogságából a Jager-es üveget, 1 percen belül!Link: www.jagericebreaker.com/#jatekA játék 2010.decemberig meghosszabbítva!!!..
"Fotózd le pelusos kislányodat vagy kisfiadat egy labdával, és töltsd fel a képet weboldalunkra! Pályázni nem csak fotóval, hanem videóval is lehet. Cserébe letölthetsz egy 500 Ft-os kupont, amely a dm üzleteiben váltható be Libero Up&go Jumbo pelenka vásárlásakor. A…..
Az idei szezonban eddig tizenegy flamingófióka kelt ki sikeresen és indult fejlődésnek a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A fiókák április végén és májusban keltek ki a tojásból és azóta is szépen fejlődnek. Több felnőtt madár azonban pótlólagos költési szezont…..
Akció Crysis 2 módra   Alig pár perce befutott az első, valós játékelemeket bemutató Crysis 2 videó, mely bizony nagyon látványosra sikeredett. A trailerben láthatjuk a nanoruha fejlesztett változatát működés közben. Hősünk itt épp az…..
Maximális mobilélmény az LG MINI-től   A kompakt telefon mobil webböngészést és fejlett online közösségi szolgáltatásokat kínál   Hamarosan érkezik az LG MINI GD880, amely a mobil webböngészés élményét tökéletesíti…..
Mivel tegnap csak új off topicot kaptatok, valódi, érdekes posztot galád módon viszont nem tettem ki. Cserébe most a szokásosnál korábban olvashattok egyet, amit Tibor küldött, szemléltetve az igazságos és egyenlő mértékű bírságolási gyakorlatot, vagyis ennek hiányát. És a…..
Hétfőn este lezártuk, kedden formába öntöttük az árvízkárosultak, esetünkben konkrétan a szendrői tűzoltók javára indított jótékonysági akciónk árverezési részét. Több mint harminc tétel kerül fel a vatera.hu-ra. Itt kell megemlítenünk, hogy a legnagyobb magyar online…..
KERESSÜK A LIBERO ARCÁT! Fotózd le pelusos kislányodat vagy kisfiadat egy labdával, és töltsd fel a képet weboldalunkra! Pályázni nem csak fotóval, hanem videóval is lehet. Cserébe letölthetsz egy 500 Ft-os kupont, amely a dm üzleteiben váltható be Libero Up&go Jumbo pelenka…..
"Ez a süni hajnalban bemászott anyámék kertjébe. Másnap elvittük egy utcányit, de visszajött hajnalban. Betették a dobozba, hogy majd másnap messzebb viszik, de reggelre öt kis sünnel együtt találták a dobozban. Reggel puha kistüskék voltak csak, estére pedig teljesen…..
"A PontParkkal egy olyan oldalra tévedtél, ahonnan gyakorlatilag ingyen vihetsz haza különböző termékeket több kategóriában is. Persze mint tudjuk, a mai világban semmi nincs ingyen így mi is kérünk Tőled cserébe valamit. Gyűjts PONTot! Ehhez nem kell mást tenni, csak…..
Ingyen cuccok PontPark 2010.05.24 08:44:00
Ismét egy pontgyűjtő oldal, egy kicsit máshogy működik mint a többi, ezért is érdemes kipróbálni. Pontokat több módszerrel is lehet gyűjteni (hirdetés olvasása,napi belépés 1 pont, meghívás 1 pont). Az ajándékok a vásár során lehet beváltani. Már 20 pontért is vannak…..
freeplay21 2010.05.25 12:27:24
Ingyen cuccok Filmőrült 2010.05.10 14:13:00
Hello Filmőrült! Penge vagy filmekből? Szeretnéd megnyerni az LG XF2 mindenevő multimédia lejátszót, amivel 500 gigányi cuccot vihetsz magaddal bárhová? Ha igen, akkor nézd meg ezt a kis bejátszást: http://www.youtube.com/watch?v=TEmtjwpCzK0 Írd meg a benne elhangzott filmek…..
Blu-ray Blog Penge vagy filmekből? 2010.05.12 10:33:00
Szeretnéd megnyerni az LG XF2 mindenevő multimédia lejátszót, amivel 500 gigányi cuccot vihetsz magaddal bárhová? Ha igen, játssz velünk! Írd meg az alábbi videóban elhangzott filmek címét helyes sorrendben a filmorultvagyok@gmail.com címre és légy te a nyertes! Az LG XF2…..
Nem, most kivételesen nem tévét és nem is Blu-ray lejátszót teszteltem, hanem a merevlemes LG XF2 médialejátszót, ami kompakt mérete révén bárhova vihető és minden tévére rácsatlakoztatható, plusz a HD videó lejátszási képességek sem maradtak ki tudástárából. A teszthez…..
"Vegyen részt nyereményjátunkban, ahol megismerheti az egyik legkedveltebb nyári úti célt, a Török Riviérát, és egy kis szerencsével akár all inclusive családi nyaralást is nyerhet! Négy héten át tartó játékunkban hetente tesszük próbára tudását!"Link:…..
"Szeretnék ajánlani egy új nyereményjátékot. Elég érdekesnek ígérkezik, és nem könnyű rájönni a megfejtésre. A neve: Filmőrült vagyok.Készült egy videó, amiben a "kérdések" vannak: http://www.youtube.com/watch?v=TEmtjwpCzK0Ehez tartozik egy facebookos oldal is:…..