Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balpeti

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megpróbáltam megfogni azt a példát, amivel a legkönnyebb megérteni, hogy mi a baj Orbán Viktorral és a Fidesszel. Amivel talán látható, hogy mi az ami, miatt a Fidesz rossz irányba viszi az országot. Sőt, a Párt gondolkodásmódja, és személyesen Orbán Viktor mentalitása az, ami…..
balpeti 2012.03.21 13:32:25
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Már ne is haragudj (ha esetleg a tegezéssel megsértettelek elnézésedet kérem), nem értem miből vezetted le ezeket a dolgokat, talán nehézkes a felfogásom. Azt irtam, hogy fenntartásaim vannak a felmérésekkel kapcsoltaban (képzeld Churchill-nek is voltak), nem tudom hogy jutottál el ettől az én emberi minőségemig. Nem hinném hogy kikezdtelek ezzel mint vitapartnert, hisz vitánk még csak most kezdődött. Az aljsságról és gerinctelenségről való megjegyzésedet meg remélem csak félreértettem és nem is szeretnék foglalkozni vele.

Mindenféle dicsekvés nélkül mondom, hogy volt szerencsém rengeteg fajta-féle nációval civilizáltan leülni és beszélgetni,mindenkivel kivétel nélkül jól kijöttem, rengeteg barátra is tettem szert. (ez nem az én jófejségemet bizonyítja, hanem azt hogy mindenkivel le lehet ülni normálisan). Ennek köszönhetően sikerült szereznem egyfajta rálátást a dolgokra. Bizony megvannak még bizonyos ellentétek a nagy globalizáció ellenére is és nem az a porhintés kellene az EU részéről ami jelenleg megy, hanem igenis tisztázni kellene a dolgokat.
Megkérnélek hogy olvasd el korábbi hozzászólásaimat is, mert épp az együttműködésről papolok+ majd látod hogy mindkét oldalt kritizáltam, ami viszont kiakaszt, az az anyaországra való köpködés és mutogatás, mikor más országokban sokkal rosszabb dolgok folynak, csak a szőnyeg alatt.
Még valami, nem vettem fel az állampolgárságot (amit történetesen magyarok millióitól vettek el jogtalanul, engedtessék már meg legalább hogy rosszallásomat fejezzem ki ezzel kapcsolatban), nem vagyok OV lekötelezettje semmilyen formában sem, mint ahogyan ezt már volt szerencsém párszor megkapni.
balpeti 2012.03.21 13:54:19
@Vitáz van Bánegressy: Az a szörnyű, hogy e kettősség fenntartása továbbra is túl sokak érdeke. Ha nem is nagy ugrásokkal, de kis lépésekkel talán majd haladunk előre. Bár félek, hogy ezt még a szakállas unokám se fogja látni.
balpeti 2012.03.21 14:28:23
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Nem történt semmi, könnyű elsiklani dolgok felett ha ennyi hozzászólás van.
Kedves emberek, lecseréltük a fejlécünket. Egyrészt az őszi kollekció egy darabja került be (kampányszínünk a szürke és zöld), másrészt pedig a jubileumi 25. Nike Félmaraton promóciója. Külön futóblogos kedvezményt nem csináltunk, viszont ha csináltunk volna, az is…..
Futóblog Végre itt a lehülés! 2010.07.18 21:50:00
Gyorsan el is mentem futni az enyhén szellős estébe. Winklerre rádobtam egy SMS-t, hadd tudja, mi a vasárnap esti program. 30 másodpercen belül válaszolt: Belvárosi futókört iktattam be, jól esett. Megfigyeltem, hogy a Lánchídon egészen konkrétan mindenki turista. Engem is fotóztak…..
balpeti 2010.07.19 12:57:53
@Bloom77: Szerencsére (szerencsémre) edzetlen az nem vagyok, csak eddig nem tulajdonÍtottam nagy jelentőséget a futásnak+az utóbbi időben sikerült vagy 20 kilót felszednem (mintha 1 vagon követ húznék magammal:)).
A tanácsodat azonban majd igyekszem megfogadni és pótolni ezt a hiányosságot.
És nem utolsó sorban hálás köszönet a buzdÍtásért, ez a blog már magában is kiváló motiváció az embernek.
balpeti 2010.07.19 15:12:23
@xhege: Jól beszélsz, 181cm vagyok, a kölcsön pulzusmérő meg faja ötlet.
Megkérdezhetném mennyi idő alatt jutottál erre a szintre?
balpeti 2010.07.19 16:10:22
@Nylonman: Ok, ezt majd kipróbálom, bár már rákattantam a pulzusszámlálóra :))

@xhege: Ez aztán szép tempójú fejlődés, de legalább már látom hogy nem lehetetlen, ez alapján 42 szép km-el ajándékozhatod meg magadat a 35. szülinapodra.
Futóblog Run Unleashed 2010.07.16 12:44:00
Kedves Futóblog olvasók, pénteki szponzori ajánló következik a melegben. A Nikerunning.hu megújult a héten, nézzétek csak kicsiben: A dolog érdekessége, hogy a Nike nemzetközi trendjével ellentétben nem Flash alapú a weblap, sokkal felhasználhatóbb és átláthatóbb, mint…..
w Észre tért hű Felvidékünk 2010.06.13 06:32:00
Szlovákia választott, és tanulságos, ahogy. Azért is, mert élnek ott magyarok, és mert a szomszédaink arra vannak, hogy megnézhessük, mit lehet másképp csinálni és gondolni nagyjából ugyanezzel az emberanyaggal, hasonló éghajlattal és geopolitikai helyzettel. Kiesett, nagyot…..
Belsőség Haben Sie Erdgas? 2009.09.15 10:03:00
Nehezített a feladat. Adott egy autó, amelynek két üzemanyagtartálya van, mégis Budapest határa óta feszült figyelemmel pásztázzuk a kutakat, s az eddig megtett 500 kilométeren 5-ször álltunk meg naftát vételezni. A csapatszállító Opel Zafira ugyanis egy ECO Flex Turbo, azaz…..
balpeti 2009.09.16 08:45:02
@gatsy: Ausztria- 150 CNG kút
Németország- 800 CNG kút

Azért akad lehetőség tankolni, jóval alacsonyabb környezetterhelés mellett,és a pénzmegtakaritásról még nem is szóltam. Frankfurt kb 4 tankolás ha nagyon tolod neki, tudom tavasszal voltam szintén CNG-s kocsival. bár az kisebb hatótávolságú.