Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ar3.1415 (törölt) (törölt) (törölt) (törölt) (törö

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit tesz a Tesco-alkalmazott, ha a vevő a pénztár hibájából teljes árat fizetett a leértékelt lámpáért? a.) kiröhögi, ha szólni mer, meg is alázza b.) semmit c.) visszafizeti a különbözetet d.) visszafizeti a teljes árat A retorikai alakzatból sejthető, hogy a d.) lesz a jó…..
ar3.1415 (törölt) (törölt) (törölt) (törölt) (törö 2010.03.13 12:19:12
@Megdobbent: Erdekes, nekem magyar teszkoban (pl.Polus Tesco)meg ugy megy, hogy vevoszolgalaton közlik, hogy vagy elviszem drágán vagy otthagyom, különbözetet nem adnak vissza.Heti átlagban 3-4 szer átvernek, ami nem meglepő mert pl. péntekről szombat virradóra több ezer élemiszer árát emelik meg, aztán hétfőn újra leengedik.Így tényleg nem lehet követni az árkiírásokat.Olyan is előfordult többször, hogy az árleolvasó alcsonyabb árat mutatott mint a pénztár.
ar3.1415 (törölt) (törölt) (törölt) (törölt) (törö 2010.03.14 19:02:11
@xuxo: Pedig igaz.Sőt olyan is előfordult, hogy két árleolvasó két különböző árat mutatott mikor odavitte ellenőrizni az egyik eladó.Persze ezek után se adták oda az olcsóbbik áron.A másik ami nagyon idegesít, hogy szinte állandóan sort kell állni, és mikor megkérdeztem a pénztárost, hogy miért nem nyitnak ki több pénztárat, mikor hetekig ment a reklám a tévében, hogy ha 2 vevőnél többen állnak sorba akkor új pénztárat nyitnak, akkor a válasz az volt hogy az csak egy akció volt és már végetért.
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
ar3.1415 (törölt) (törölt) (törölt) (törölt) (törö 2009.11.07 01:17:43
A kisfilmet a Google Japan készítette. Gondolom a videó legfontosabb célja, hogy oldja a távol-keletiekben a privacy-feszültséget, és a helyiek inkább egy laza, klassz dolognak tartsák a Street View-t, mintsem a rosszindulatú leskelődés legújabb formájának.Lévén egyre több…..