Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hígmagyar

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Roswell 60 2007.07.09 11:00:00
Tudom, hogy vannak, akiknek Gyurcsány páncélautójánál, illetve és ezzel szemben Orbán nyolc kocsijánál nincs ma fontosabb téma, viszont hálás vagyok, hogy nem tartozom közéjük. Így aztán szarhatok mindkettőre, és nem is alacsonyról: Hatvan éve történt a roswelli eset: valami…..
Az alábbi eset nem zárult mondjuk veréssel, vetkőztetéssel, vagy testüregellenőrzéssel, sőt kiderült, hogy olvasónk ártatlan, a sztori mégis hátborzongató részletességgel példázza, hogy oda nem figyelésből/szenyaságból/csak úgy hogyan szívathatnak meg bármelyikünket a…..
Subba Teen Princess of the World 2007.06.25 14:32:00
Az egy rendkívül hülye bölcsesség, hogy "a gyerekek nagyon kegyetlenek tudnak lenni". Egyrészt a gyerekek általában tök jó arcok, másrészt pedig aki ilyet mond, az nem látott még komplett idióta szülőt. Most viszont fog, pontosabban az idióta szülőnek azt a…..
Igen, ő is Magyarországon dolgozik, és igen, persze, hogy egy minisztériumban. Pontosabban az Oktatási és Kulturális Minisztériumban. Sajtósunk (hívjuk a rend kedvéért Szabó Bélának) azért szívta fel ennyire magát, mert az RTL Klub stábja nem átallott egy állampolgárt is…..
hígmagyar 2007.06.07 17:16:58