Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kubicska

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Zugügyvéd reménykedik, hogy nincs összefüggés a nyomozás megindítása, és a blogon megjelentetett kritika között. Bár az igazságszolgáltatás némely résztvevője hajlamos a bosszúra, erről korábban írt is a Zugügyvéd egy publicisztikát.Kedves Zugügyvéd!Gratulálok a…..
kubicska 2009.09.28 22:01:06
@Csanna: Úgy látszik, hogy ebben a posztban a hangsúlyozottan kívülállók a legérdekeltebb. Csanna, te nagyon belül állhatsz. Még Jeremnél is beljebb, pedig az se volt semmi. "Közben semmit em csináok"... Az 1. ítéletben az áll: Felperes mindent megtett, több szakértőt fizetett, terveztetett, beépíttetett egy átemelőt, állandóan tisztíttatta saját költségén a csatornát. Továbbá ez: Alperes nem tett semmit. Semmit nem fogadott el, de ellenszakértőt sem kért fel, közgyűlést se hívott össze, szóba se állt felperessel. Ha kívülálló vagy, akkor a következő versedben biztosan ezt szeded rímbe. Bár inkább ne. Ezt senki nem élvezi rajtad kívül.
A Másodfokú műhiba és a Rabosított felperes bejegyzéseket próbálja más szemszögből megvilágítani az alábbi levél. A Zugügyvéd természetesen nem tud igazságot tenni az ügyben.  Kedves Zugügyvéd! Felhívom a figyelmedet egy/több sorozatra, amelyek célzatosan…..
kubicska 2009.09.15 23:43:11
@bobby66: Ráadásul a potenciális bérlők körét a belmagasság miatt le kell szűkítenie a japánokra. Kukalo biztos azt tanítja az egyetemen, hogy lehet csődbe menni, mert a kaszáláshoz nemigen érthet... Szóval, biztosan nem közgazdász. Kb. ennyi lehet igaz abból, amit Jerem állít.