Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheSt!g

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2010-es világbajnokság utolsó, „H” jelű csoportjához érkeztünk el  a Radio Q-val közös kedvcsináló sorozatunkban. Spanyolország Európa-bajnoki címvédőként és sokak véleménye  szerint  a  világbajnoki cím egyik fő várományosaként érkezik a…..
A Chelsea középpályása az első Dél-Afrikában tartott sajtótájékoztatón jelentette ki, hogy továbbra is bízik saját magában, és szeretné elvállalni a tizenegyesek végrehajtását, már ha a csapat kap majd ilyet. Ez persze a dolog egyik fele, mármint az önbizalom, kell hozzá a…..
A karosszéria immár stabil, a fékek is kifogástalanul működnek, de ahhoz, hogy a vadító, aranysárga-vörös fényezésű verdánk már a startvonalnál állvahagyja az ütött-kopott tragacsokat, a végén pedig a legjobb csajt is hazavihessük, még kell bele egy fasza motor, és nem árt…..
2008. június 29., Bécs, Ernst Happel Stadion, kellemes nyári este. Bő fél órája tart a labdarúgó Európa-bajnokság döntője, amikor Torres kap egy lézeres pontosságú átadást Xavi-tól, lendületből könnyedén megkerüli a küszködő német balbekket, Lahm-ot - egyike a klasszikus…..
A múlt hétvégi fordulóban volt rá esély, hogy újra változzon a pontkülönbség az éllovasok között. Nem kellett nagy jóstehetség ahhoz, hogy a Real nehezebb dolgát jövendöljük. Egyik sztárgárda sem kápráztatta el szurkolóit, de most már nem is erről szól a dolog. A…..
TheSt!g 2010.05.04 23:21:18
@de niro: Az lemaradt az elejéről, hogy amíg a Real és a Barca az európai szuper ligában harcol, addig a Barcelona B és a Real Madrid B közti el classicón dől el a spanyol bajnoki cím. :)
Endoscope 15 éve álmodozik arról, hogy egyszer eljut Madridba, és élőben nézi meg kedvenc csapatát. A legutóbbi fordulóban megvalósult az álom, ráadásul mindjárt rangadó(nak induló meccsecskére) készültek a Bernabeuban, hiszen a 3. helyezett Valencia érkezett. Az igazi weblog…..
TheSt!g 2010.04.26 15:49:25
@pancho_sanza: Rijkaard ha jól emlékszem 33 hónap alatt. Ehhez képest Pellegrininek még bőven van ideje. :D
A hétközi "félig eldőlést" követően most gyakorlatilag ténylegesen megkerülhet az arany gazdája, bár mi inkább olyan "háromnegyed eldőlést" jósolunk. Greater Manchesterben az év meccsét rendezik - a 4-3-as dráma visszavágója következik -, a Tottenham pedig…..
TheSt!g 2010.04.17 15:41:55
Az elmúlt évek legnagyobb európai sokkja lenne, ha a Roma megcsinálná az Intert. 25 játéknap után nem az Interrel kezdődik a tabella, hanem a 23 meccse veretlen Romával, amely október vége óta 17 győzelmet aratott, és 2004 óta először vezeti pontelőnnyel a Serie A-t. Lesz-e az…..
Nem volt igazán jó meccs az El Clasico, ha valaki gólparádéra, látványos támadásokra számított. Bebizonyosodott azonban, hogy játékerőben, egyéni kvalitásokban és csapatmunkában is sokkal előrébb tart a Barcelona, mint a Real Madrid. A bajnokság folytatódik egy hétközi…..
TheSt!g 2010.04.16 14:01:40
@Mr.AT: "szívesen olvasnám ezt posztok formájában is"
-1
1887 novembere. A Plumstead park felé biciklizik a Tottenham Hotspur Football And Athletic Club gimnazista srácokból álló csapata, hogy megmérkőzzön a Royal Arsenal nevű lőszergyár melósaival, egy barátságos mérkőzés keretében. A meccset 1-2-es vendégvezetésnél, 15 perccel a…..
TheSt!g 2010.04.14 19:48:00
@Nűnű: Azért nem mindenki olyan, mint a kisfigo, aki az első füttyszóra beleült a cukrosbácsi ölébe.
Nagyon nehéz még egy beharangozót is összehozni egy bajnoki forduló elé, olyan pillanatban amikor a spanyol futballról mindenkinek a Real Madrid BL-ből történő kiesése jut eszébe. Akár kárörvendés, akár elemzés, akár szurkolói elhivatottság céljából rengeteg vélemény…..
TheSt!g 2010.03.13 19:58:23
@korxi: Tudod nem csak a Barcelona van a világon, a Valencia csütörtökön játszott az EL-ben. A Stuttgart elleni meccs pedig szerdán lesz, szóval nem értem hol itt a probléma.

@krysal: Neked meg szépen bebarnult a nyelved.
A Real Madridnál tényleg nagy gáz van, és erről most szólnunk kell. Azonban hogy a királyiak ne mindig pancho_sanza kommentelőkkel vívott háborújával kapcsolatban szerepeljenek az NST-n, semleges kollégát kértünk fel a kérdés kivizsgálásáért felelős bizottság élére, és az…..
Ha van olyan személyiség a nemzetközi futball elitjében, akinek a megítélése igazán vitatott, az Gonzalo Higuain. A másik oldal véleményét már ismerjük, a védőbeszéd megtartására maga Maverick vállalkozott. Real Madrid: a futball történelem legeredményesebb klubja. 9 BL és…..
TheSt!g 2010.02.22 13:48:44
@jawbone: Nem volt egy bonyolult mondat, de neked mégse sikerült értelmezned. Nem baj, talán legközelebb több szerencséd lesz.
TheSt!g 2010.02.22 15:11:40
@r ! d 3 r: "a világ legjobb klubjánál az öt év igenis hosszú idő"

Ebben igazad van, de ki beszélt itt a Barcáról?

A Real Madrid 3 évig nem volt bajnok.
Megint egy válogatással jelentkezik vb-történeti sorozatunk, ezúttal a világbajnokságok történetének legbotrányosabb meccseit vesszük sorra. A kritériumrendszer ennél már nem is lehetne szubjektívebb, de próbáltuk úgy összeválogatni a lista résztvevőit, hogy igazán nagy…..
TheSt!g 2010.02.14 16:50:12
@heinrich: Ez az egész csak azért furcsa, mert Maradonát például a helyén tudjátok kezelni, viszont ahogy az arab szóba kerül, rögtön térdre borultok.
Tovább nő a különbség az Inter és a Milan között, és az élmezőny is tömörebb lesz a hétvégi olasz forduló után. A nagyok fél szeme már a nemzetközi kupameccseken csüng, senki nem fogja megszórni ellenfelét, sőt az élmezőnyben alig lesz, aki nyerni tud. Az Inter és a…..
TheSt!g 2010.02.06 13:19:21
@Forza Milan!: Én annál a mondatnál arra gondoltam, hogy a Milan max egy döntetlenre jó Bolognában, de azt is el fogja cseszni. Így már ott tudják hagyni az egy pontot. :)
Bundaügy van Magyarországon, ami tulajdonképpen szót sem érdemelne, ha az NB I.-ben vesztegettek volna meg néhány délszláv megélhetési sportolón keresztül magyar játékosokat. De sajnos most nem csak ennyiről van szó, érintett több magyar utánpótlás-válogatott is, ez pedig már…..
TheSt!g 2009.12.09 13:49:41
@_benito: Elég gyenge kifogás ez a perekkel való takarózás.

Például "valaki ismeretlen" leírna néhány történetet a főszereplők neveivel egy külföldi blogon, a sportgézás cikk végén pedig erre lenne egy link.
Kicsit felborultak a dolgok a Serie A-ban. A zsinórban négyet nyerő Cagliari leverte a 10 emberrel végző Sampdoriát, a Roma csodaszép pontot fogott az Inter otthonában, a Milan pedig szétkente a Laziót az Olimpicóban. Nyert, és csökkentett hátrányát a Juventus, és meglepő udinei…..
Nou San Trafford Madrid királya 2009.10.09 12:24:00
Tíz mérkőzés sem kellett hozzá és már meg is bukott a Florentino Perez szerénynek semmiképpen nem nevezhető sportprojektje. A Galaktikusnak becézett csúfolt csapat vereséget szenvedett és a játékosok végre tettek is valamit azért, hogy a mindenki által előszeretettel…..
TheSt!g 2009.10.10 20:33:00
@ZenZo: Ezt énekli Gutinak a zuhany alatt.
Amikor 1879-ben – első svájci csapatként – megalapították a St. Gallen futballklubot, az ifjú bankárok, csokifröccsentők és órások között nem akadt senki, aki az alapra beszélt három nyelven kívül angolul is perfekt lett volna – az alapszabályok pontos…..
Szeptember huszonhatodik napja van, szombat. Remek nyári idő, enyhe másnaposság, minden a megszokott rend szerint zajlik. A hétvége felfűzhető a foci-szórakozás-meccsnézés-szórakozás-pihenés fonalra, és mivel egyenként mindegyik egy gyöngyszem, igazán csinos láncot alkotnak. Azok…..
TheSt!g 2009.10.04 23:28:56
@halareaal: Az első megállapításból kimaradt az 'is'. :D
TheSt!g 2009.10.07 14:38:38
@gotanfun: Annak a beszólásnak az volt az előzménye, hogy Casillas egy szöglet előtt afelől érdeklődött, hogy Guti miért áll egyedül a tökét vakarva, amikor akár foghatna is valakit.
A Bajnokok Ligája csoportkör második fordulójának szerdai játéknapja egy meglepetést szolgáltatott, de az annál vaskosabbra sikeredett. A Milan veresége a Zürich ellen még akkor is szenzáció számba megy, ha valaki látta a Bari elleni hétvégi siralmas játékukat, amikor még…..
TheSt!g 2009.10.02 17:06:01
@Neil Blender: Csöncsön a spanyol foci Walmere. Vagy Walmer az angol foci Csöncsöne. Vagy valami ilyesmi. :)
Cö-cö, méghogy nagycsapatok. Az arcoskodva tartalékoló Juventusnak három kihagyott vendégziccer is kevés volt, hogy komolyan vegye a Bolognát, jött is a végén az atomkoki. Az Inter meg Mourinho kapitális ökörsége miatt nyújtott át egy szekérderéknyi lőszert az újságíróknak…..
A magyar bajnok Debrecen kiválóan mutatkozott be a Bajnokok Ligájában, ami pontot ugyan nem ért, de a teljesítményük mindenképpen elismerésre méltó. Az angol sajtóban a védelem teljesítményét, a szervezettséget és a lelkesedést emelik ki debreceni részről és örülnek a 3 pont…..
TheSt!g 2009.09.17 20:07:55
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Az engem se érdekel, hogy melyik kupában mennyi pénzt osztanak. Lehetnek az EL-ben izgalmasabb meccsek, mint a BL-ben, de az érintett csapatok szurkolóin kívül mást ez nem nagyon fog érdekelni.
Én például egyáltalán nem vagyok kiváncsi az európai második vonal bohóckodásaira. Ennyi erővel nézhetném a Championship-et a Premier League helyett, mert ott is biztos vannak sokkal izgalmasabb meccsek.
TheSt!g 2009.09.17 20:27:32
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Nem elvből nem nézek ilyen meccseket, egyszerűen nem érdekelnek a kiscsapatok.
TheSt!g 2009.09.17 20:53:49
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Hazájukban ugyan nagycsapatok és a múltban voltak is szép eredményeik, viszont ma az európai elithez képest ezek bizony kiscsapatok. Nem akarlak én meggyőzni, hogy ne nézd ezeket a csapatokat, de engem had ne érdekeljen már ez a meglehetősen alacsony presztízsű kupa.
Kiváló jó estét kívánunk a 2009/10-es Bajnokok Ligája-sorozat első estéjén. Nagy rangadót nem rendeznek, de harci színekre festett ellenfelek várnak néhány nagyvadra, akik közül nem is biztos, hogy mindenki sikerrel veszi az első akadályt. Kétfrontos francia-olasz párharc…..