Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ildikeeee

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megint beszóltak a suliban, vagy a munkahelyen? Nem bírsz az energiáiddal és nem szeretnéd az úszógumijaidat mutogatni nyáron a csajoknak? Kecskeméten erre is van megoldás, mássz falra! Igen, tessék falra mászni! Persze, ha csak nem csípett meg egy radioaktív pók valamely kísérleti…..
Bocsesz, de nem volt semmi említésre méltó. A hétvégén elvoltunk, moziztunk, voltunk egy picit kocsmázni, ahol találkoztam egy… balfasz. Igen, ez lesz rá a jó szó. Az az ember egy balfasz volt. Magyarázott ott, hogy a média rossz, meg ő mekkora lázadó, meg mi illeszkedjünk…..
Bocsánat a várakoztatásért, tudom, nem szép dolog, de sok volt a dolgom*, meg egy szemétláda vagyok. Szóval a munka. Ez az, ami A Teszttel kezdődött. Jó volt ez a tesztirogatás, mert már alapból egy csomó figurát ki tudtak szűrni. Egy csomószor vesznek fel segg hülye embereket,…..
ildikeeee 2009.10.07 20:19:54
Ívi tegnap hazajött. Kilenckor felébredek, ő már fenn van, és azt mondja, hogy aludjak csak. Oké. Aztán felkeltem féltizenkettőkor. A gépen kiválogatva vagy hat munka, az ebéd hamarosan készül, a ruhák eltűntek a szárítóról. Gondolom, értitek mire célzok. Tegnap elmentünk a…..
ildikeeee 2009.09.28 15:24:59
www.profession.hu/hu/allas/308805/click_from_newsletter/guxYVxyuVYkHwGH1hQ6H3NZ0fVNtWSso

ezt az állásajánlatot ma kaptam,gondoltam belinkelem nektek, hátha érdekel Titeket:D
Mielőtt elment a net, láttam Lenny Kravitzot a 6-os villamoson. Tutira ő volt az! Nem ismerem a számait, meg semmi, ez nálam nagyon kimaradt, de most azért megnéztem egy klippet a YouTube-on. Két dologra jöttem rá. Először is nem vesztettem sokat azzal, hogy ez a zene nem az életem…..
Kalandjaim a nagyvárosban Kutyusok 2009.09.18 19:17:00
A nagy hír - dobpergés - Ívinek van munkája!Igaz bizonytalan, meg részmunkaidős, viszont ez tényleg a világ egyik legjobb melója. Ívi kutyaszitter lesz. Jelentkezett, és tegnap, este tíz körül, mikor italoztunk, kapott egy SMS-t, hogy menjen ma egy oktatásra. Ott volt, holnap is megy,…..
Írnom kell, mert sztori van. Ív megjött, csalódottan, nem is picit. Igaz, minden belső szerve megvan, viszont az életéből elvettek úgy 2-3 órát. Nem úgy vették el ezt az időt, mintha beült volna egy szar filmre, vagy csöndben várt volna egy berendezetlen szobában a…..