Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Noresz4

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Győri Vasútmodellező Klub és a győri Petőfi Sándor Művelődési Ház szervezésében  április 18-19-én  digitális modultalálkozót szervez, a Győrhöz közeli Kunszigeten. A modultalálkozón az eredeti vasútüzem megjelenítése a cél. A…..
 ... van már a helyén két családiház. Ezek az Auhagen termékei (12 222 és 12 223). A fő részei ugyanazok, csak a "körítés" más. Ezeket már régebben összeragasztottam, dekoráltam. világítás is lett szerelve mindkettőbe. A vágányok lefektetése után ők…..
megérkezett az Auhagen év vége felé kiadott újdonsága: 11 413-as cikkszámú Állomásépülete. Magyar terepasztalra ez egész jó, úgy néz ki, mint két "Sellye" (11 325) összefordítva. A probléma csak a színösszeállításban van. Egyáltalán nem MÁV-os. No, de…..
 Most olvastam a Baross Gábor Vasútmodellező és Vasútbarát Klub oldalán, hogy március 20-22 kiállításuk lesz Győrben. Győri lévén ennek kifejezetten örülök.További infók, az alábbi linkre…..
... pár gondolat. Hely hiányában nem tudok fix, rögzített terepasztalt építeni, ezért választottam a modul rendszert. A H0 Magyar Modulszabványt betartva építem. E szabvány a Barros Gábor Vasútmodellezőklub oldalán megtalálható ( http://vasutmodellklub.hu ). E szabvány…..
  Helyettem inkább beszéljenek a képek :) : Mozdonyok:   MÁV  M62 175  PIKO gyártmány. Eredetileg nemtudom milyen nemzetiségű volt, Én már MÁV-osan vettem MÁV  M41 2104 FUGgERth gyártmány, még "steril" ÖBB …..
Üdvözlök Mindenkit itt Nálam. Noresz vagyok. Vasútmodellezés a hobbym, H0 méretben. A mai nappal elkezdem én is a blog írását. Szeretném bemutatni gördülőállományomat, terepasztalom építési fázisait, diórámák készítésének fogásait, épületek összerakásának…..