Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sedina

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom mit szóltok az új admin felülethez a blog.hu-n, már akit érint, de én nagyon elégedetlen vagyok vele. Ezért is döntöttem a költözés mellett, csak még nem tudom, hogy melyik blogos oldalt válasszam. Azt szeretném, hogy csak és kizárólag a meghívottak számára legyen…..
Nyafika azon az éjszakán aludt először és utoljára a saját kis szobájában. Tegnap óta nem létezik a szobácskája, és a továbbiakban egyedülálló anyaként nevelem. Talán fényképeken majd megnézi, hogy mit is csináltam én neki, és hogy vártam, hogy beköltözhessen a kis…..
Azt hiszem, hogy az anyósom ma kiérdemelte a leggusztustalanabb élőlény jelzőt. Mostanában igyekeztem nem írni, és háborogni a viselt dolgain, de a mai produkciója kiverte a biztosítékot. Képes volt este nyolckor azért bedörömbölni hozzánk, és beülni a szobámba, hogy…..
BABÁZUNK Anyja lánya:) 2010.04.30 21:38:00
Anyu 35 évvel ezelőttről megőrizte az én kis pöttyös ruhácskámat, és most odaadta, hogy fotózzuk le benne Nyafikát. Szerintem a végeredmény magáért beszél:)..
Nem telik el úgy nap, hogy az anyósom valamibe bele ne ütné az orrát. Említettem, hogy a teraszt, aminek a korlátja három sor vascső, be kéne borítani valamivel, ha Nyafika már mászik, vagy jár, akkor ki ne essen rajta. Erre persze beparáztak, hogy valami rémes változtatást fogok…..
BABÁZUNK Legyen meghívós? 2010.04.20 17:10:00
Gondolkodom rajta, hogy én is meghívóssá teszem a blogomat, mint már sokan mások. Nem azért, mintha bármiféle atrocitás ért volna, csak szeretném tudni, hogy tulajdonképpen kikkel is osztom meg a gondolataimat…..
BABÁZUNK Dévény V. 2010.04.15 09:17:00
Hát bizony ezt nem lehet megszokni. A zokogást, az izzadást, és a könyörgő tekintetet. Most voltunk ötödször, de ugyanolyan fájdalmas volt szegénykémnek, mint az első. Sajnos nem is lesz jobb (legalábbis ezt mondták). Viszont ha használ, akkor hosszú távon megéri. Így a szívem…..
Szoval azert van az, hogy tenyleg csak azok kaptak meghivot, akik a legelejetöl olvastak, mert ugy ereztem, hogy a nagyviläggal em szeretnem megosztani azokat a dolgokat, amiket most a mäsik blogon leirok. Az kicsit szemelyesebb, kicsit mäsabb, egy kicsit talän több belölem es megtöbb…..
Hello Mindenkik! Költözöm!!!! Csupän praktikussägi okokbol. Mert itt egyszerüen nem tudom hasznälni a kep feltölteses funkciot, többek között ezert nem töltök kepeket. Annyira maceräs nekem. A bloggeren pedig pikk-pakk :o) Igy mär fent is vannak az elmaradt karis kepek…..
Jelentem jol vagyunk! (kop-kop-kop)Annyira jol, hogy most jol vagyok igyekszem elintezni mindent, amit eddig nem csinältam. Szoval folyamatosan uton vagyunk.Szerintem jövö heten mär tenyleg jövök, de meg mära is van beväsärläs, receptet elhozni a gyogtornära, gyogytorna, kis taaritäs…..
És eljött az a pillanat, amikor azt érzem, beterítenek a hullámok. Seholse tartunk, térdig retekben élünk, játékok és játékalkatrészek mindenfelé (vajh, amikor még azt gondoltam, naívan és gyerekmentesen, hogy én aztán arra fogom tanítani gyermekeimet, hogy használat után…..
Ma lett egy hónapos az én kis gyönyörűségem. Volt ebben a hónapban sok szép napunk, de akadt köztük rémes (a kórház) is. Soha nem gondoltam volna, hogy ennyire lehet imádni egy babát. Lesem minden mozdulatát és lélegzetvételét. Ahogy telnek a napok, egyre nyitottabb a világra.…..
sedina 2009.12.12 21:45:10
Azt nem tudom, miért lett néma, de itten rötyikézik telepocival:o)..
sedina 2009.12.08 21:20:27
Leginkább a mögöttem lévő pokoli 5 napról.... Hogy az apja megetette Bendét uborkával... /logikus...mert sírt.../ hogy nem volt tejem, s hogy a tápszer nem kellett. Hogy 4 fiú volt itt, főznöm, takarítanom, mosogatnom kellett. (reggelire még a kávét sem tudták maguktól megfőzni-…..
sedina 2009.11.17 19:40:07
2009.11.11-én 13:30-kor megszületett kislányunk Orchidea. 3300g-al és 52 cm-el, természetes úton, 2 óra alatt:) Ma már itthon vagyunk. És csak Őt imádjuk álló nap:)A szülés története később.....
- Hogy van az, hogy en meg igaz ki sem nyitottam a szememet, de mär nyilvän mäskepp veszem a levegöt, legaläbbis annyira mäskepp, hogy anyänak mär reg kapcsolnia kellett volna, hogy en mindjärt ebren leszek, s ennek ellenere kinyitom a szememet es mieg mindig nincs cici a szämban...…..
Üldögelek szep okosan a gep elött, mokulälok erre-arra, szep csendesen fingadozom...Legnagyobb meglepetesemre pär perc mulva a következö mondat hagyja el a szämat: " Anya! Azt hiszem beszartam..." - es tenyleg... s mivel ugyi meg betetet hordok, ezert ha nem is hätközepig, de a…..
Végre itt vagyok. Sokat most sem fogok irni, mert megkezdödött a vendegjäräs, kicsi pocakfäjäs is van mär, papa-macival meg jo sokat veszekszünk.Mit is tud az en 12 napos földi csodäm?- szopizni (nagyon ügyesen)- kakilni ( napi 3szor fültövig)- pisilni ( a häta mögött levö falig,…..
Jövök majd és írok is, de a fiatalember felcserélte a nappalt az éjszakával. Tegnap este én kórház sürgősségin voltam. Nagyon elkezdtem vérezni, de erről majd bővebben. (amúgy minden oké már). Most meg Bendével kell mennem orvoshoz 3ra, mert kis kínaiból kékre változatta kis…..