Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elsevero

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A méret nem számít./Tokfalvi/"Hová sietsz ennyire?"/Pavol Zavada/Ó, én balgalélek ! Címlapmarketingokokból csuklóztam ezt a kis bejegyzést , erre kiderült, hogy a György Péter eszteta bácsi szerint magányoshős Tóta soookkal-sokkal följebb tette a…..
elsevero 2010.06.28 22:35:44
@Barát József guru: Szerintem félreérted, az óvónők szerint tejbetök az ilyen, Szótár szerint a jógyerek egy sunyi geci, aki először üt és aztán sem kér elnézést!
Hogy aztán ez így jobb-e neked...? :)
magyar-magyar szótár OMG 2010.06.27 06:18:00
Az OMG egy indie ágazatú , idézem  , rockzenekar a wikipedia szerint Chicagoban, Illionise államban.Az Oliverius Music Group fun-jai Nashvilleből nem tudtak egy jó kis wiki' cikket fölpincsizni kedvenc coutry zenekarukról. Vagy nem akartak. Vagy rá se rántottak.vagy jobban csípik a…..
elsevero 2010.06.27 12:30:22
@efes:
Ha jól értem, azt sugallod, hogy Kóczián azért langyos víz, mert meghívóra vár papírzsurnálilag, és addig is karbantartja a stílusát, amely olyan mindenhová jó? Hamár, "nem a faszt" ! :D
elsevero 2010.06.28 11:02:03
@magyar-magyar szótár:
Azér az ovi még nem determinál, sokkal később is van mód a megvilágosulásra.
Hoffman Rózsa, HVG-interjú:
" - És ön hogy lehetett annyira óvatlan a hetvenes években, hogy beállt az oktatási minisztériumba „amazokhoz” dolgozni?

- Szó sincs óvatlanságról. Megélhetési szempontból a felkínált állás akkori helyzetemben mentőöv volt. Fiatal koromból adódóan akkortájt még sem világnézeti, sem politikai kérdésekben nem voltam érett."
"Tessék a melleim: Ilyenek vagyunk"/Czilla az Elmekszben/Kedves kommentelő olvasóm voltszives az egyik lopott képi illusztrációmnak utána kattogni és a reveláció erejével ragadta őt meg a tényfigyelem, most politikai hátsószándékkal csúsztatni is fogok egy egyébként…..
elsevero 2010.06.15 16:00:28
@efes:
Nem akarok nagyképűsködni, de eddig úgy gondoltam, nemigen van olyan magyar szó amivel még nem találkoztam, akár ha képzett vagy ragozott is. De, ez a "lealapozózhatatlan", ez derült égből volt! :DDD
THX Maestro!
(háromból egyszer még kimondani is sikerül) :)
elsevero 2010.06.15 18:55:56
@magyar-magyar szótár:
Kíváncsi lennék, Marina Vladyra hatott-e az "ismeretlen road crew" alkoholizmusa, amúgy fényestekintetileg? :)
( hogy a retekbe van az, hogy alig pár napja hallgattam a jutubon vagy egy órányi Viszockijt, erre te odakópiázod? Mennyi esélye volt ennek? És még! Ijjen öreg vagy?! Und. A zembernek semmi magánélete nem marad.)
Tóta Wé-nek szent meggyőződése ez.Ez afféle előre megírt szócikk volt, üresen hagyva. Közben népünk nagy (de nem ingyen...) tanítója  Tóta Wé megírta legújabb nagy tanítását, amiben a figyelemfelhívó felütés az, hogy ő, ha lenne ateista egyház, plébánosnak…..
elsevero 2010.06.08 09:43:18
@magyar-magyar szótár: LoL, az Auto-Motor tesztek! Agyvértolulás minden alkalommal, ők tesztelik a nyugati kocsikat, én meg sorbanállok az Autokernél: Lada 1200-as 8 év, esetleg, ha kishibást elfogad akkor valamivel előbb, de akkor színválasztás ohne, talán ha Szochazás teccik lenni?...ja, 20 évesen nem valószínű...hát akkor X kolléga tán tud segíteni...érti ugye?!
magyar-magyar szótár blogger 2010.05.31 06:12:00
blogger - Tokfalvi pompás blog-magyarítása után 'plóíró. [Levezetés web log' -> blog ->... -> blogger  - 'pló -> 'plóíró .Vagyis és elvileg a blogger nem bértollnok, szakmányban [pénzért, megbízásból, akkordban] dógozó szajkómunkás, nyalnok, egyebek, hanem…..
elsevero 2010.06.04 13:54:11
@Morbus_Hungaricus: Tököm tudja, hogy 2002-ben Bokros miatt vagy ellenére, esetleg Járai miatt és Matolcsy ellenére, netán a világgazdasági konjunktúra miatt volt stabil a forint, ahány makroközgazda, annyi vélemény, de, hogy az én Ferenc barátomnak(20 hektáron gazdálkodik Geszten) semmi köze nem volt hozzá, az hétszentség!

Bár, átjár tankolni a romány oldalra, litere 40-50 Ft-tal óccsóbb, sőt, gázpalackot is ott cserél 2000-ér, 4000 helyett.
Hát lehet, hogy az ő kiesett áfája rendítette meg a forintot.
elsevero 2010.06.04 14:02:21
@Morbus_Hungaricus: Te, hát adjunk, persze, mindenki várja már, hogy lépjenek, a kérdés csak az, nem lesz elég bajuk? Dehogynem! Akkor meg miafaszér kreálnak pluszba, amúgy nevetségesen könnyen elkerülhető csapdákat, amikből legalább egy Rába-Steiger kell kihúzza őket, az MTZ nem lesz elég?!
elsevero 2010.06.04 18:32:05
@Barát József guru:
Akkor most majd kiderül, hogy igaza van-e
Szótárnak az internet királycsináló-buktató erejét illetőleg? Kap Kósa vagy akárki legalább egy ofő ejnye-bejnyét?
Hali Mindenkinek Most elmesélem nektek a mai állásvadászatom sikertörténetét. Reggel 08:30-ra kaptam időpontot. Már a portánál dobtam egy hátast, mert kb 90-100 ember állt bebocsájtásra várva. Hamarosan megjelent egy hölgyemény, és mint a juhász a nyáját, beterelt minket az…..
elsevero 2010.05.29 12:29:35
@Strici: A TSZCs-ket anno Torgyán dr és a zöld bárók közösen szétcsapták, a tagság nagy többségének egyetértésével. Nem igazán ismered te a magyar parasztot, ha azt hiszed, most szívesen újjáalakítaná.
elsevero 2010.05.29 12:48:02
@Strici: '96-ban még Torgyán se volt hatalmi helyzetben. Amúgy ő csak a politikai hátszelet csapta, a sok agro-rt, kft franctuggyamit a kommancsidőkből maradt tsz-vezérek hozták létre.
elsevero 2010.05.29 13:01:01
@Strici: akkor minek emlegetted 1996-ot meg Egerfarmost? akkor jártál utoljára vidéken?
dől belőled a demagógia.

a multik nem vásárolnak magyar terméket?!
jól van pajtás, borogasd magad!
Évek óta pöccőzöm, mióta megvan, a YT-ot az elveszett kazettám elveszett zenéje után, valami amerikai gitárpárbaj volt, Alvin Lee... Robbie Krieger (szegény, nemhiába végzett konzervatóriumot klasszikus gitár szakon, mindig gyöngécske volt) meg a fene tudja már, Jeff Beck ... Most…..
From: Hegedűs DezsőDate: 2010/04/27Subject: Zárójelentés (szkennelt)To: trauma@ujlipotkorhaz.hu Tisztelt Baleseti Osztály! A mai napon hagytam el - saját felelősségemre - Osztályukat, ahová 2010. április 21-én kerültem be zúzódásos, horzsolásos sérülésekkel,…..
    Lyukmagyarországot Északról A Város határolja, egy hatalmas, mohó szájjal, százfogakkal való ülep az ország arcán. Lyukmagyarország Hátsóudvarmagyarország, A Város pedig Kirakatmagyarország [Pestország] ékessége. A pénz-re is igaz az anyagmegmaradás…..
magyar-magyar szótár mónikasó 2010.04.07 05:55:00
"Tizenötezer píz és beszílek, húszezerér aszondom, amit hallani akarnak!" /lyukmagyarországbéli póletárr ajánlkozása a mátékrisztinák*oknak, 2000./ mónikasó Lyukmagyarországban és Pestország szlömjeiben a póletárrjátus asszonyai így nevezik azokat a…..
elsevero 2010.04.16 12:56:05
@jobbos: Auchanban sütött, vásárolt pékáru. Egyébként, annyira nehéz rájönni, hogy te voltál az első bátor, aki megkérdezte! :)De, ha nem tetszik a válasz, asszociálhatsz bármire, legfeljebb az a te szótárad lesz.
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide     Sziasztok!   Bizonyára sok levelet…..
Na jó, ezt mindenki tudja: szépen.A győzelem egyrészt annak lesz köszönhető, hogy amióta az oroszok az NHL-ben bűvölik a korongot, még nem sikerült ilyen erős csapatot összeszedni, mint most. 2008-ban is megmutatták, hogyan kell Kanadában megverni Kanadát, nem lesz ez másként most…..
elsevero 2010.02.15 14:05:51
elsevero 2010.03.24 22:51:09
magyar-magyar szótár baromarcú 2010.03.09 06:31:00
 Baromarcú az, akinek nem olyan az arca, mit az enyém, ennyi. Műveletlen, tahó, előítéletekkel teli, ösztönöktől űzött nemészlény. Bezabálja, amivel a maimarketing és kommunikáció útján etetik, főleg arról van meggyőződve, hogy amit akar, hambi, ücsi, rágcsi, mogyi,…..
elsevero 2010.03.11 15:06:08
Már régente is tapasztalhatták a rádión keresztüli időjárásjelentések naív hívői, hogy ha 'Pesten (ami Buda is) süt a nap, akkor országosan, és a paraszt egy [ein] sötét & buta zsírállat, ha úgy vet márciusban, hogy nem tudja, majd fagyos lesz a május vége, ámde a…..
Sziasztok, Egy érdekes mozzanatot szeretnék megosztani veletek a választási hajcihő kapcsán, ami bizony begyűrűzött a kisebb községek önkormányzatába is, mint azt az alábbi példa is mutatja: Köztisztviselőként dolgozom önkormányzatnál, több, mint 12 éve... A mi derék…..
Tisztelt MHT! Nagy állami cégnél vagyok alkalmazásban pár hónapja. Nem valami felemelő munkára tessék gondolni, csomagok és levelek válogatásáról van szó, de legalább fizetnek érte. Gondolom már mindenki kitalálta, mi a cég neve, ezért nem is írom le. Az utóbbi napokban…..
elsevero 2010.02.06 11:28:30
@teddybear01:
Állomásfőnöktől fölfelé megfizették, a többi 95%-ról meg olvasd el Veres Péter " Pályamunkások" c. hmm..szociográfiáját.
Elwood, a parányi Jack Russell terrier lehet a világ legkisebb kutyája, ha valóban mindössze 9 centi magas, és 15 centi hosszú, ahogy gazdája állítja. Ha a Guinness hitelesítené ezeket az adatokat, Elwood megtörhetné a csivavák és a yorkie-k egyeduralmát ezen a téren. Addig is…..
elsevero 2010.02.05 19:13:24
szia,   itt a tesómék története, még friss.   Szóval, kb. másfél éve kezdtek el dolgozni egy hotelban. A tesóm "linen porter" (nem tudom magyarul, biztos ágyneműsfiú, esetleg szobafiú, ha van olyan...szóval, aki leszedi a régi ágyneműt, megszámolja,…..
elsevero 2010.01.29 22:24:50
@Strici:
méghogy a váj mi nem sikerorientált?...látnád 6 sör után!
Bármilyen hihetetlen, de az AC/DC-nek még soha nem jelent meg csak már kiadott dalokat tartalmazó best of lemeze, ugyanis az ausztrál zenekar mindeddig nem engedett ilyen kiadványt kihozni a neve alatt. Április 19-én viszont ez megváltozik, ugyanis akkor jelenik meg az Iron Man 2 című…..
Csak tippelni lehet, mi vezethette Juraj Jakubiskót, az amúgy kitűnő szlovák filmrendezőt arra, hogy filmre vigye a mi botrányos életű történelmi világsztárunk, Báthory Erzsébetnek élettörténetét... Talán, a négymilliárd forintnyi, térségünkben gigászinak számító…..
Mandiner blog Felvidéki intő 2009.12.28 08:01:00
  Mint arról már beszámolt Turul fővezér, felvidéki kollégáink háromnapos agyviharon láttak vendégül néhányunkat a Fátra lábánál. Szép volt, jó volt, de azt is be kell vallani, hogy intőt kaptunk. Csúnyát. Nem mi, a Reakció, vagy nemcsak mi. Hanem az az egész…..
mavo: Bede úr, tényleg meg tud abból élni, hogy szimplán csak egy büdös tahó??Bede Márton: Természetesen, és még büszke is vagyok rá.mavo: Köszönöm az interjút!..