Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Saffranek

1 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nálunk simán lebuzizhat valaki élő adásban bárkit, ahogyan Sebestyén Balázs tette azt nemrégiben egy egyetemistával, Teczár Szilárddal, aki arról híres, hogy az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordult azért, mert vannak olyan szórakozóhelyek, ahol a lányokat ingyen engedik be a…..
A konteósok (a Voynich-kézirattal foglalkozó poszt kommentjeinek tanúsága szerint) igencsak kedvelik a régi kéziratok megfejtésével összefüggő feladatokat. Mai kínálatunk egy hasonlót mutat be, noha ebben az esetben nem is az írás tartalma a kérdés (ezt már nagyjából…..
Sziasztok! Egy dunántúli városban dolgoztam eladóként egy "nonstop" (valójában 06-22-ig nyitva tartó) abc-ben. Egy ismerősöm ismerőse volt a tulajdonos és bár nem szeretem az ilyen protekciós nyomulást, de mivel már hónapok óta nem volt munkám és két kiskorú…..
  Negyven éve, 1969. október 5-én este vetítette le a BBC a Monty Python társulat első műsorát. Megunhatatlanul lökött angol kedvenceink, Graham Chapman, John Cleese, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin (és az amerikai Terry Gilliam) dicsőségére álljon itt néhány…..
Na, itt az ideje, hogy megint valami innovatívval rukkoljanak elő ezen a téren a cupertinóiak, a 2005-ben piacra dobott Mighty Mouse finoman szólva sem volt elsöprő siker. Most viszont, a multituch-őrület közepette meglepne, ha az Apple nem valami többujjas matatással kapcsolatos…..
Norah fantasztikus lelete a fenti szabadkézi hirdetés Dömsödről. A cucc első olvasásra elég vicces, de az olvasó joggal kérdezheti, hogy mire föl ez a mindenidőközés. Hát arra föl, hogy ha jobban megnézi az ember a táblát, úgy tűnik, mintha valami kosz vagy árnyék lenne az…..
Saffranek 2009.10.01 18:19:10
@- Capri -: Én is húzok innen - ha sikerül a holnapi felvételi beszélgetésem akkor október végén húzok innen Angliába. Először hotelben takarítani, utána fél év-egy év és Londonban saját szakmában érvényesülni. Előbb-utóbb bejön. :))
A "nemzeti öntudat..." muhahaha... Ott megbecsülnek, itt nem.
Ez van.
Tényleg nagyon hülye a helyzet, de csak innen, Európából nézve. Ugyanis itt elképzelhetetlen ez a bulldog mentalitás, hogy valakinek 31 évig a nyomában csaholnak és végül elfogják; Amerika viszont ilyen. Hogy Roman Polanskit most elkapták, egy hosszú-hosszú kergetőzés végére…..
Saffranek 2009.09.30 17:53:50
@heliox:
Bazzeg!! Elévül, te f@sz?!
Megbaszom először simán, majd partfisnyéllel a lányod - ha van van, ha nincs, remélem lesz.
Utána üvöltözöl, én külföldre megyek úgy 40 évre - mondjuk Thaiföldre -, és várok.
Amikor visszajövök, jót röhögök rajtad.
Akkor leszek 70 és már nem csinálhatok több huncutságot.
Tehát elévült.
Oké?!
comment:com Önök kérték? 2009.09.29 10:30:00
Egy hete indult el az m1 új, őszi műsorstruktúrája, benne három celebes, szórakoztató műsorral, köztük a Sztársávval. Bár a Nappali és a 6 órai tea is igen finom falat, akarom mondani nyelet, elsőként mégis Gundel Takács Gábor új műsorát rakjuk puskatus alá, nem…..
Mostanában hanyagoltam az izgalmasabb kommentek publikálását, ma mégis egy hozzászólás következik Saffranektől, aki belefáradt a hazai áldatlan állapotokba és külföldön próbálna szerencsét.8 éve vagyok a szakmámban, értek hozzá - DTP operátor vagyok (kiadványszerkesztő).…..
Saffranek 2009.09.26 23:56:22
@f3csk3: Találd meg a Self-et.
Ne olvass róla két doboz Rivotril mellett. Hanem éld át. Tudod mi az, ugye?
Remélem tanították az oskolában, drága.. :))
Saffranek 2009.09.26 23:58:00
@f3csk3: Selbst-nek is mondják ám. És nagyon jó tud lenni. Olyan mint egy jó dugás - csak hosszabban tart. :))
Saffranek 2009.09.26 23:59:00
@f3csk3: Bocs. Ne haragudj. Nem akarok olyanról írni amit nem ismersz. Bocs, még egyszer.
Bocsánat,hogy csak most teszem ki az új posztot, de azt hittem, hogy minden rendben van és csak most látom, hogy a beállításoknál elszúrtam az időzítést...Még egyszer elnézést!DespiSziasztok, nem tudom hozzászólás nélkül hagyni azt, amit ez az oldal jelent számomra.27 éves…..
Saffranek 2009.09.23 21:05:43
@pyromaster:
Tiédet. Anyád. Zsidaja vagy – tuttam!!! :)
Saffranek 2009.09.23 21:11:13
@Stack Pointer:
Hát ja. Kármán Tódorra egyébként még von Braun is hivatkozott, mint mentorára. Azért az érdekes, hogy legyél büszke arra hogy ide születtél, de ha kicsit is kilógsz felfelé az átlagból - ambíció vagy ész, tehetség, szorgalom -, akkor megrugdosnak. Ha elmész, és sikeres leszel, istenítenek.
"A mi fiunk". "A magyar szükeállomány az világhírű ám.."
Ja. Akkor itt miért nem becsülték meg őket (sem)?
Ha őket nem becsülték, én nem is tudom, miért várom el bárkitől. Na, ezért megyek.
Félrefordítások Zene szemeinknek 2009.09.20 11:00:00
Nosztalgikus hangulatban voltam és a gépemen turkálgattam a régi file-ok között, amikor erre a kis drágakőre leletem. Eddig csak amolyan urban legend szinten ment itt a régen lefordították a számcímeket magyarra történet, de íme a bizonyíték. Úgy érzem, elégtételt kaptam…..
Merengek a sorson és az esélyeken, amelyből a cigányságnak oly kevés jut(ott), annak ellenére, hogy ezt állítja a társadalom széles rétege. Mit adott a politika és a társadalom a cigányoknak? Igen így en bloc a cigányoknak... Nem néhány kiváltságos roma vezérnek, pártfogolt…..
Saffranek 2009.09.20 19:30:09
TI MI A FASZT ADTATOK NEKÜNK? MIT ADTATOK EURÓPÁNAK? 700 ÉVE JÖTT IDE A FAJTÁTOK. FRANCIAORSZÁGBÓL VANNAK AZ ELSŐ ÍRÁSOS FELJEGYZÉSEK. MÁR AKKOR UTÁLTAK BENNETEKET. UTÁLTATOK DOLGOZNI, LETELEPEDNI, BEILLESZKEDNI. CSAK A LEGALJA, GANÉ SZAKMÁKHOZ ÉRTETEK, SEMMI MÁSHOZ.
Nem tisztelitek a magántulajdont, anyátok torkát is átvágnátok egy lyukas garasért. Nem tisztelitek az európai értékeket. Falkában jártok, nem vagytok individuális lények. Fogalmatok sincs arról, mi az az egyéni teljesítmény. Nincsenek ambícióitok. 700 év alatt nem tudtatok kitermelni magatokból értelmiségi réteget, középréteget, kultúra, művészet, a VILÁG iránt érdeklődő, művelődő, tevékeny, alkotó réteget. MI A FASZT CSINÁLTATOK EDDIG?
MI VÁRTUNK. És most mi tartsunk el titeket, most hogy már szart sem ér az alulképzetlen fajtátok, akiknek a Kádár-rendszer alibi munkákat adott. PIACGAZDASÁG VAN, AZT ALKALMAZZÁK AKI ÉRT IS VALAMIHEZ, AKI HAJLANDÓ KÉPEZNI MAGÁT.
Miért van az, hogy ha egy országban meghallják, hogy cigányok mennek oda, azonnal vízumkényszert vezetnek be? Kanada rasszista mi? USA rasszista, mi? Csehországban a cigányváros köré falat húztak az emberek. Világszerte aljanép vagytok, nem csak itt.
ERRŐL TI TEHETTEK. IDE VEZETETT A 700 ÉV ISKOLÁBA NEM JÁRÁS, KÉPZETLENSÉG, EURÓPAI ÉRTÉKEK - TANULÁS, LETELEPEDÉS, MUNKA, KÉPZÉS, MAGÁNTULAJDON - LÁBBAL TIPRÁSA.
ÉRDEKES: MI EZER ÉVE JÖTTÜNK, TEHÁT NEM SOKKAL ELŐTTETEK.
MÉGIS VOLTAK KÖLTŐINK, ÉPÍTÉSZEINK, FESTŐINK, MÉRNÖKEINK, TUDÓSAINK. AZ ÖSSZES ÉPÜLETET NEM CIGÁNY TERVEZTE. TI OLYAT NEM TUDTOK. SZARTOK RÁ. SZARTOK MINDENRE. MOST MEG MÁR KÉSŐ. DÖGÖLJETEK ÉHEN BAZMEG.
AZ ÉN ADÓMBÓL NE TARTSANAK EL TITEKET. SOHA SEMMILYEN SEGÉLLYEL.
EGYÉTEK MEG AMIT FŐZTETEK.
A Magyar Bunkó Nyugger – továbbiakban: MBN –, többnyie a Kádár-rendszerben szocializálódott, nem túl magas intelligenciahányadossal de annál nagyobb hangerővel és fiatalok iránti gyűlölettel rendelkező egykori dolgozó (értsd: ingyenélő, alibi munkás). A bunkó…..