Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pillangom

69 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs betegszabadság. Ha beteg vagy, amellett, hogy otthon szenvedsz, még fizud sincs, szóval duplán megszívtad.Bizonyos cégeknél (mint az enyém pl.) ha egy éven belül háromszor vagy többször vagy beteg, hivatalos figyelmeztetést kapsz. Mindegy, hogy az az három alkalom 1 óra vagy 1…..
Összefoglalnám, mi minden történt az elmúlt hónapokbanMunkaMiután a Setanta Sports tönkrement, pár pánikkap teli hét után (amikor megtapasztaltam, hogy milyen kevés is elég igazából a minimális létfenntartáshoz), sikerült egy másik helyen munkát találnom. Ugyanaz a cég,…..
Élet Észak-Írországban Mosoly 2009.09.15 23:52:00
Az, hogy miért szeretek ennyire itt lenni, az annak a fontos tanulságnak köszönhető, amit az itteniektől tanultam: bármi is történik, fogadhatod egy mosollyal.Ez egy olyan lecke, amit nagyon is meg kell tanulnom, az az igazság. És még most is lenyűgöz, hogy hogyan reagálnak az emberek…..
Élet Észak-Írországban Napsutes 2009.06.03 13:14:35
Koszonom, hogy onzetlenul atkuldtetek hozzank a napot es a nyarat egy kis idore. Nem tudunk betelni vele, mar kb. 5. napja nem esik az eso, kb. 25 fok van, es aszalodunk a napon. Imadjuk! ..
Már kevesebb, mint két hét és pesti levegőt szívhatok. Hiányzik a szmog, mit mondjak. :) Már nagyon várom, elvégre 8 hónapja nem jártam arrafelé. De hogy elrepültek ezek a hónapok! MunkaBár nyughatatlan vérem már újra változásra vágyik, még kitartok 2. munkahelyem mellett, ami…..
Ezuton (is) szeretnem mindenkivel tudatni, hogy tutira otthon leszek Budapesten jun.11. es 25. kozott es nagyon-nagyon szeretnek mindannyiotokkal talalkozni!! Szoval tervezzetek be! Nincs kifogas, en elore szoltam! :) ..
Élet Észak-Írországban ÁLDÁS 2009.04.18 13:10:40
Ma megáldottak. Többször is, bár ugyanaz a férfi. A fél karját is odadta volna, ha kérem, szerintem. Hogy miért? Természetesen a foci miatt. Holnap ugyanis nagy meccs lesz, elődöntő az angol ligában és ne feledjétek, hogy egy sportcsatorna ügyfélszolgálatán dolgozom, szóval…..
Olyan régen írtam utoljára, hogy igazából nem is tudom, hol kezdjem. Még élek. :) És jól érzem magam itt. Amikor decemberben átköltöztem a hostelből a bérelt lakásba, megszűnt az otthoni internetezési lehetőség, ami egy időre megnehezítette az életem. Aztán a munkatársaim…..
Bizony, ma van két hete, hogy átjöttem a határon. Repül az idő néha. SzállásHolnap reggel megyek lefixálni a helyemet. A szomszéd városkában lesz, Portadown-ban. Külön lakás, egy szoba-konyha-fürdő, 60 font/hét. Nincs messze a városközponttól, de nem a legszebb rész. Már a…..
SzállásJelenleg a városka (Armagh, térkép itt) közepén lakom egy hostelben, ami egy elég jó kollégiumnak felel meg. Elég üres mostanában, bár a múlt hétvégén volt itt 1 csoport egyetemista, akikhez végül én is csatlakoztam, mert olyan hangosak voltak, hogy igazából aludni…..
Élet Észak-Írországban Képek 2008.11.24 23:15:00
Pótolandó az elmaradást, először is nézzük az eseményeket képekben. (Ha nagyobban akarjátok nézni, csak kattintsatok rá, és elméletileg megnyitja a talán már ismerős Picasa-oldalamat.) A vidéki írországban tett sétákból: A tengerpartról, amit remélem sikerült eléggé…..
Első látogatásom Észak-Írországban. Második interjúm ott, 5. összesen, amióta itt vagyok.És jelentem, felvettek!!!Sőt, mi több, azonnal felvettek, ami elég sok teendőt a nyakamba zúdít, de ennél nagyobb bajom ne legyen!Egyébként nagyon jó kis interjú volt, először egy…..
Bizony, tegnap volt 4 hete, hogy megérkeztem. Azóta szembesültem a recessziós valósággal, kidolgoztam 2 másik (hazug) önéletrajzot az itteni magyarok ötlete alapján, és jelentkeztem kb. 578 állásra. :) Bár nem számolom. :) Próbálkoztam a kereskedelemben is elhelyezkedni, de az nem…..
Kicsit megkésve ugyan, de azért közzéteszem, mert nagyon tetszik a videó hangneme, mondanivalója és szereplői is, akik között ott van CC és JA is. Érdemes megnézni! Kedvenc mondataim tőlük: JA: I hear polar bears can swim. / Úgy hallom, a jegesmedvék tudnak úszni. (Globális…..
A hírek szerint egy új vígjáték-sorozatban, a Cougar Town címűben fog szerepelni, amit a Scrubs létrehozója, Bill Lawrence ír mások mellett. CC egy 40-es szingli anyát játszik majd, aki fiatalabb férfiak után kajtat. :) Meglátjuk. Amúgy a képen nagyon csúnyán fest. Tipikus…..
A lustábbaknak, az elfoglaltaknak, a kevésbé irodalmi beállítottságúaknak, akiknek, akik nem érdeklődnek annyira mélyen, de azért szeretnék tudni, hogy nagyjából mi történik, íme egy remélhetőleg elég rövidre sikeredett összefoglaló. Szállás: 1 hétig laktam abban a…..
Képek itt.Az időjárás szélkakasa ismét fordult egyet, így aztán hiába terveztem mára biciklizést a környéken, akkora szél volt, hogy engem is elfújt volna, így nem lett belőle semmi. Jó későn keltem, így aztán volt egy kis félreértés a szállásadókkal. Ugyanis reggel…..
Forrás angolul itt.Összefoglaló magyarul: a szereplő színészek ígéretesekaz alaptörténet érdekestúl rövid ahhoz, hogy igazán beinduljon és a karakterek változzanakaz események összevisszassága miatt nehéz megérteniÉn még nem láttam, de mindenképp szeretném megnézni.....
Jóbarátok és barátaik 17 again 2008.10.27 11:14:00
Trailer:   Behind the scenes:   (mindkettő angolul) Úgy látom, sok szerepe Matthew-nak itt nincs, Zac Efron viszi a pálmát, de a szokásos Matthew-s mozdulatok (fejsimogatás, zsebre tett kéz stb.) itt is megvannak. :) Megjelenés: jövő április..
Képek itt Olyan ez az időjárás itt Írországban, mint a szélkakas! Hol így áll, hol úgy… Mondjuk távol álljon tőlem, hogy panaszkodjak, mert amikor kint kellett lennem sokat, akkor csak egyszer esett, egyébként pedig összeteszem a két kis kacsómat, olyan jó idő volt. Ma…..
STRANGE THINGSThere are a lot of strange things in Dublin which are probably only strange to my Hungarian eyes. Up to now I have found surprises in accomodation, traffic, language, people and geography but I expect more to come as I get in touch with more sides of Dubliner life. Do the following…..
Pillangom 2008.10.24 21:11:27
És mindez a házon belül! Nem, házon belül csak hideg van, ami mondjuk éppen elég, már a két legvastagabb pulcsimban is fázok kissé. A legjobb az egészben, hogy a melegvíz is a fűtéshez kapcsolódik, tehát még csak azzal sem melengethetem át "átfagyott testemet", hogy a…..
Készítette: Clara Swarley..
Nem minden ország engedheti meg magának hogy leharcolt Ikaruszokon zötykölődő utasokat molesztáljanak tirpák BKV ellenőrök miközben a légkondira valót elvitte az n+1 vezérigazgató végkielégítése. Írországban sincs ez másképp mint egy átlagos európai országban viszonylag…..
Pillangom 2008.10.23 15:40:43
Pont elfoglaltam a dublin.blog.hu-t! :) Nekem maradt a dubliner.blog.hu/ ... De tetszik, ahogy írsz, szóval nincs harag. :))
Az sms-hez azért annyit hozzátennék, hogy ellenben viszont nincs információ a külső megállókban sem arról, hogy milyen busz jár arra, sem arról, hogy mikor. Nekem azért ez hiányzik...
Pillangom 2008.10.23 15:42:56
Pont elfoglaltam a dublin.blog.hu-t! :) Nekem maradt a dubliner.blog.hu/ ... De tetszik, ahogy írsz, szóval nincs harag. :))
Az sms-hez azért annyit hozzátennék, hogy ellenben viszont nincs információ a külső megállókban sem arról, hogy milyen busz jár arra, sem arról, hogy mikor. Nekem azért ez hiányzik...