Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pokemonskill

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában rengeteg üres Call Of Duty 5: WaW  1.5-ös szervert látok, és vérzik a szívem…  Ez remélem csak annak tudható be, hogy sokan küzdenek a legújabb (1.5) kiegészítőjével, és nem tudnak a tört játékkal, szerverekre csatlakozni.Teszek egy lépést,…..
pokemonskill 2009.11.09 11:47:35
@kRIsi:
Kiegészítettem a postot. Így mennie kell...
Jó játékot!
A Novermberi hónapra várható Modern Warfare 2-ről jelent meg egy gyenge minőségű de már sok betekintést mutató felvétel a játékról. Az idei év szerintem egyik legjobban várt játéka lassan itt lesz, lehet kezdeni készülödni!!! A videó az első pályát mutatja be teljes…..
HC Gammer Gates vs Jobs 2009.09.21 14:09:00
Microsoft, vagy Mac?? Ez a kérdés megosztja az embereket. Felhasználói szinten érvelünk kedvencünk mellett, bizonygatjuk igazunkat, és szidjuk a másik (számítógépes)Rendszert.A következő videón azt láhatjuk, hogy mi van akkor, ha az Almafa Gyökere, és az Ablakok Ura összeakasztja…..
HC Gammer Batman: Arkham Asylum 2009.09.19 13:51:00
"Mert Ő az a Hős, akit Gotham megérdemel, nem pedig akire szüksége van. Úgyhogy vadászni fogunk rá, mert Ő el tudja viselni, mert Ő nem egy Hős. Ő a néma védelmező. A figyelmes oltalmazó. A Sötét Lovag."Igen... Megérkezet Bathman következő kalandja. Végre a denevér…..
Megérkezett a legújabb NSF!  Úgy tűnik a készítők megunták a csilli-villi tyuning verdákat, a városban autókázást, a szirénázó rendőrautók tömkelegét (szerintem már a gémerek is picit…), és visszatérnek a jó öreg versenypályára.Szakítottak az árkád…..
A Microsoft 2010-re egy forradalmian új irányítási rendszert ígér az Xbox 360-as konzolhoz. Terveik szerint a „padot” 3D-s mozgásérzékelőre, és hangvezérlő rendszerre cserélik. És a „vííível” ellentétben, itt még „vibrátorral” sem…..