Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egresi

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Borrajongó Kb. tíz napja ittam 2016.05.19 07:00:00
Somlói Apátsági Pince: Nagy-Somlói Juhfark 2014 Az utóbbi években többször volt olyan benyomásom, hogy a SAP borok stílusváltáson mentek keresztül, mintha a kezdeti évek extrémitásai felől befogadhatóbb, letisztultabb, de kevésébé ütős irányba mozdultak volna el. BZoli ezt a felvetésemet cáfolta,…..
egresi 2016.06.01 11:00:33
@Mojjo: Igen!
Több mint kétezren szavaztak is előző posztunkban arról, szerintük melyik a legjobb kezdőmondat a világirodalom 11 válogatott remekműve közül. Kértük olvasóinkat, ha a felsoroltak között nem találják kedvencüket, küldjék el blogunknak. Nos, két nap alatt olyan sok ajánlat…..
Egy regény első fejezete sorsdöntő lehet: ha működik, megnyeri és magába szippantja az olvasót, ha nem, legtöbbször félre is tesszük a könyvet. De mi a helyzet az első mondatokkal? Van, amikor már az telitalálat, mint az alábbi 11 klasszikus, az elmúlt 300 év világirodalmi…..
Örülünk, Vincent? Züfec 2015.03.18 22:50:30
Már az előadás első percében sajnáltam, hogy csak most látok tőlük valamit, pedig 4-5 éve itt vannak. A csapat kaposvári, zömük tavaly végzett az egyetemen. Színház a színházban- erről szól a darab, de felejtsünk el mindent, amit eddig gondoltunk erről. Ez a darab olyan friss,…..
egresi 2015.03.19 09:09:13
@jotekony koc: Összekeverted, Kis Csabát menesztették a darab megy még, mert azt mások játsszák és máshol!
Március 15-én, vasárnap este kerül a megújuló Duna képernyőjére Rudolf Péter rendezésében a Fehér Béla lebilincselő regényéből készült hatrészes tévésorozat, a Kossuthkifli. A közel 200 helyszínen forgatott, több mint 100 színészt felvonultató, hatrészes, epizódonként…..
egresi 2015.02.18 13:46:42
@funfun: A film címe Kalandorok, nem tévesztendő össze a hasonló című jóval korábban készült francia filmmel.
A film rendezője nem Rudolf Péter, hanem Paczolay Béla.
A film egyébként jó volt, humoros, kalandos, érdekes, izgalmas, magyar film!
Dinamó Műhely Ennyi volt 2014.07.15 09:12:55
„Miskolc a miskolciaké”  Pásztor Albert   Para-Kovács Imre írása   Éppen húsz éve történt, hogy Kecskemét felé mentünk néhány Narancsos kollégával és Kőszeg Ferenccel, hogy a helyi könyvtárban ünnepeljük a liberalizmust, amikor jött a hír, hogy az SZDSZ beszáll…..
Néhány napja csendben követem a devizahiteleseket állítólag megmenteni hivatott törvényjavaslat körüli legújabb felhajtást. És bár nem vagyok eladósodva sem svájci frankban, sem forintban,  azaz nem erősítem a magyarországi pénzügyi analfabétáknak titulált pórul járt…..
egresi 2014.06.30 10:56:09
@feketeesfeher: Semmilyen irgalmatlan kedvezmény nem volt! Ha az árfolyamrés semmis, akkor az mindenki re vonatkozik, különben Alaptörvény ellenes!
Rákay Philip a nemzeti együttműködés sikerembere, és erre nem csak az utal, hogy selyem nyaksállal hordja a polgári értelemben vett pinaszakállt, hanem, hogy fogalmunk sincs, hogy mégis miért olyan sikeres. A nézőknek tizenöt éve lendületes mozdulattal beintő Viva-VJ egyszer csak…..
egresi 2014.01.09 14:56:06
@búbánatos aszottmajom: Körülbelül, mint a neved!
egresi 2010.06.10 12:24:10
A Monacói GP után szakított a világbajnok Jessica Michibatával, mert nem tudta összeegyeztetni a tokiói utazásokat a Forma-1-gyel. A Daily Mail idézte Button sajtósát - "megerősíthetem, hogy Jenson és Jessica szétváltak" -, a The Sun a pilóta egyik barátját:…..
Felesküdni a törvény és az igazság szolgálatára, majd szemet hunyni a politikai és gazdasági elit disznóságai felett: ép személyiséggel, tartással, elmével, egészséggel ebből egyszerűen nem lehet kikeveredni. Részegen, félmeztelenül, mezítláb, betört fejjel találták meg…..
”Spanyol vagy finn versenyző? Néhány héten belül eldöntjük, nyilatkozta szerdán a Ferrari-elnök.Luca di Montezemolo korábban többször utalt rá, jövőre Fernando Alonso veheti át Kimi Raikkönen helyét csapatánál, de először ismerte el konkrétan. ”Ami biztos,…..
egresi 2009.09.24 14:53:54
Kedden már nem került adásba A tévé ügyvédje és a port.hu szerint két hétig még nem is fog. Az ok az lehet, hogy a köztévétől a jövő évi költségvetés tervezete elvonna 7 milliárd forintot, azaz a büdzsé egynegyedét, továbbá meghiúsult a tervezett beruházási…..