Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bálint #15

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most már minden híroldal szerint szeptember végén fogják bemutatni az Apple frissített mobilját, és abban is egyetért a többség, hogy az külsőre pont úgy fog kinézni, mint a mostani generáció. Múlt héten már írtam arról az antennakeretről, ami méretében, formájában…..
Bálint #15 2011.08.30 17:28:30
@na ki?: túl nagyok az elvárásaid. ez a blog uolyan, mint a szerző által jegyzett "attraktor" műsor: lapos, átgondolatlan, unalmas, felületes, semmitmondó, akár a blődségig, de legfőképp vércikin modoros

kedvencem, amikor mp3 lejátszókat (nem komplett szettet) teszteltek és mindegyikhez a lejátszóhoz adott, saját fülhallgatót használták...
Bálint #15 2011.08.30 18:01:21
@szmoker: mazochista hajlaim kiélése miatt néha benézek ide :)
Bálint #15 2011.08.30 18:18:39
@immortalis: augmented reality alkalmazások tudják használni. a kamera képét és az iránytű adatait használva kiírja mi merre van, ill. egyéb infókat. hasznos lehet egy idegen városban
Mindannyiunk bánatára Stöki szabadságon van, így leesne az aranygyűrű az ujjáról nincs most kedve a szerdai retróval bütykölni, de hogy ne vigyen el minket a népharag, kitaláltam valamit, amivel hozunk is ajándékot meg nem is, satöbbi.Szóval kivételesen nem egy régi játék…..
Bálint #15 2010.08.12 09:54:06
Szar volt a döntő sajnos, ellentétben a vébével, ami viszont összességében kiváló lett, izgalmas, pörgős és sok gólos. Fura érzés, hogy világ legjobb csapata nyert ugyan, de nem azzal a szeretetreméltó játékkal, amivel az utóbbi években mindig. Mintha valami olasznátha…..
Bálint #15 2010.07.12 09:39:57
@kite-os:
meg úgy látom, még a magyar helyesírást is utálod... retard
Vasárnap a Divízió I-es bajnokságban a Újbuda Rebels a XI. kerületi Sportmaxban látta vendégül a Budapest Cowboys együttesét. A pontvadászatban a vendégeknek ez volt a nyitó találkozójuk, míg a Rebels már debütált, két hete szoros meccsen legyőzte a Dunaújváros csapatát. Az…..
A most következő Top 10-es lista természetesen szubjektív és vitatható, jóllehet ad egy kis támpontot arra nézve, mikor szeressünk – utólag – egy gólt: ha szép, vagy ha fontos (értsd: emlékezetes meccshez fűződik). Nagy sóvárgásunkban a régi sikerek után persze,…..
A téma tehát adott, minekutána mostanság egyre inkább elmerülök a hip-hop körökben és egyre kevésbé tetszik már az amerikai -muthafucka- gengszterkedés (Eminemnek azért respekt), így a műfaj honi kínálatába igyekszem minél mélyebbre belevetni magamat. Tetszik a magyar rap, a…..
Modorosblog Az Excelguru 2009.12.08 07:00:00
  -Nos hát kérem szépen, a legmélyebb tisztelettel köszöntök minden kedves egybegyűltet a mai, haladó Excel-tréningen. Rengeteg ismerős arcot látok, de hát ha valaki mégsem ismerne: Wichshund Máté vagyok, a Bitumex megbízottan önkéntes mindentudó Excelguruja és…..
Bálint #15 2009.12.08 09:52:41
@Blackrock: de azért a space-t hozni példának, hogy azt számonkérni milyen gáz volt a főnök részéről, kicsit sivár word-tudást mutat rólad, amely úgy látszik a sorkizárt gombban kimerült.

Tarkólövés a space-szel bekezdést eszkábálóknak! Még inkább az így táblázatot készítőknek!
Az Extreme Digital vagy egy  egyszerű trükkel kozmetikázta meg az ASUS Eee Pc 700X 7"-os kijelzőjét, vagy a weboldaluk képes arra, hogy kitüremkedjen a rendelkezésre álló területről. Mindenesetre a netbook az oldalukon egy előnyösebb oldalát mutatja, vajon miért. Kedves…..
Bálint #15 2009.12.02 13:14:50
@salapapa: a körnek, gömbnek van átmérője, téglalapnak átlója van

ezt még a hülye is tudja :)
Sírva fakadt Jamasina Tadasi csapatelnök, amikor szerdán bejelentette, a gyár kiszáll a Forma-1-ből.Bár Japánban megszokott az ilyesmi, szégyenérzete nem csoda: az istálló szűk tíz év alatt nagyjából hárommilliárd eurójába - 830 milliárd forintjába - került a…..
még 1 yard O.W.N.E.D. 2009.10.28 13:30:47
Arra, ha valakit ilyen megsemmisítően lealáznak, van egy tökéletes kifejezés angolul: OWNED, tudunk kitalálni ilyet magyarul? Kommentekbe várjuk a javaslatokat!..
Vasárnap a Győr Sharks 6:20-ról fordítva idegenben verte meg a Budapest Cowboys csapatát 23:20-ra, így november 7-én a döntőben a Budapest Wolvesszal játszhatnak. A beszámoló előtt Gtalkon keveredtünk beszélgetésbe Michaletzky Bálinttal, a Cowboys irányítójával, amit most ide…..
Amikor a farkas megette a tigrist és a cápa megmenekült a tehenész elől; kicsit sok itt az állat, de hát mire is számítunk egy amerikaifoci meccsen? Illetve kettőn, mivel az idei magyar bajnoki elődöntőkről lesz szó a továbbiakban. Ilyen elemzés féle, de leginkább csak keresetlen…..
Bálint #15 2009.10.26 16:01:53
És nem csak nálunk fogad ováció egy nyaksérülést. A Jessica Gil Ortiz kolumbiai tornász tesztelte a nyakcsigolyáit, az alábbi videó alapján azok "A", azaz "Aztakurva, hogy birtad ki?" minősítést kaptak. Forrás: break..
még 1 yard Magyar elődöntők 2009.10.19 15:55:00
Elérkeztünk az első osztály alapszakaszának végére, a Wolves, a Cowboys, a Győr és a Nyíregyháza jutott a rájátszasba. Lássuk hogyan végeztek a csapatok, mi várható az elődöntőkben. Csapat Győzelem Vereség…..
Bálint #15 2009.10.20 09:56:17
Aki Magyarországon online vásárol, az 8 napon belül bármiféle indoklás nélkül visszaküldheti a megvett árut, aminek az árát a kereskedő köteles visszafizetni. Nincs tehát mérlegelés, a cuccot ki lehet bontani, lehet használni is, sőt az sem törvényi feltétel, hogy az eredeti…..
UPDATE a félreértések elkerülése végett: Mellrákkal nem viccelődöm, a pink cuccokon viccelődöm. Meg T. Romo nevén. Amúgy meg, aki fél a haláltól, inkább ne menjen focipályára.Múlt héten a Denver-Dallas meccsen tűnt fel - amúgy mekkora, hogy (és ahogy) kikapott a Tony Homo…..
John Madden - vezetőedző, kommentátor, és igen, a híres játék névadója - nem utolsó kis meccs-szobát alakított ki a házában. A felvételen épp 8 NFL irányító édesapját szórakoztatja a 9 160 centis átmérőjű képátlójú és egy giganagy tévével, no meg cateringgel…..
Idén bíróhiány miatt az az érdekes megoldás született, hogy a másod-, illetve harmadosztályt tavasszal, míg az első osztályt ősszel bonyolítja a Szövetség. Jóslatunk; visszaesett nézőszám, visszalépő feljutó, átigazolási mizéria. Már volt erről szó korábban is, de az…..