Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VirgArt

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napjaink rakétagyorsasággal peregnek, a gyerekek nőnek, mint a bolondgomba, a jó kedvet és a hangulatot már nem lehet fokozni, csak úgy, ha végre elállna az egy hónapja zuhogó eső. Persze mi a szobába zárva sem unatkozunk, gyermekeink mindig tartogatnak valami érdekességet drága…..
Gyerektrend Állati lábak 2010.04.13 09:39:00
Kamaszkorom óta rajongok a Converse cipőkért, ez valahogy máig megmaradt, pedig már rég elmúltak a gimnazista évek. Természetesen a lányoknak is beszereztem belőle, már amikor 18-as volt a lábuk, ami utólag persze dőreség volt, mert hordták kocsicipőnek kb. három hónapig, amihez…..
Azt hiszem bevallhatom, hogy csúfos kudarcot vallottam blogolóként. Annyi minden történik velünk, de mégse született egy márciusi bejegyzés sem. Mindenesetre a szürke télvégi napok depresszív hatására fogom ezt az átmeneti válságot, és bolondok napján nyugodt szívvel ígérem…..
Gyerektrend Ha már homár 2010.02.19 18:18:00
Király ez a rák, hát nem? Hogy jelmezként is lehessen viselni, persze nem árt, ha beszerzünk hozzá egy darab, a fenekén  nyugton megülő dedet - nem reménytelen, nálunk a hármas számú Vad hasonló kaliber volt - a csápokban és egyéb kiálló laffantyúkban való folyamatos…..
VirgArt 2010.02.19 21:31:35
Gyerektrend Pici csálé polip 2010.02.16 14:43:00
Felénk még csak csütörtökön lesz farsang az oviban, úgyhogy még simán kirakhatok jelmezes posztot, remélve, hogy másoknál is inkább február végére tolták. Mondjuk, ez a jelmez inkább a kisebbeken mutatna jól, de azért hátha használható ötlet lesz ez is valakinek.Nem kell más…..
Gyerekszoba Gyurmázzunk kakival! 2010.02.16 09:21:00
Nem halad a gyerek a szobatisztasággal? Nem hajlandó a pelenkán kívül kakilni? Hiába olvastátok rongyosra a Kaki-könyvet? Már hónapok óta együtt alszik Kakival és Pisivel, és mégsincs eredmény?Itt az ideje, hogy beszerezzétek a Kaki-időt, azaz a Poopy-time-ot! Ez a…..
Bizony, igencsak benne járunk már a farsangi szezonban. Vízkereszt után, mikor lebontottuk a karácsonyfát, elkezdődött a tavaszvárás időszaka, amelyet gyakran jellemez az álarcosbál. Gyermekeink egyik kedvenc ünnepe ez, mikor magukra ölthetnek valami olyan szerepet, ami az év többi…..
Gyerektrend Kisasszonyok 2010.02.02 10:15:00
Lucy Enfield és Sophie Worthington romantikusan elegáns, nemes anyagokból készült kelméit már dicsérte ehelyt felhasznalo kollegina, most pedig farsangra való ruháikból válogattunk.Ilyentájt ugyanis a legtöbb, nagykönyv szerint működő apró nőszemély álma legalább egy álló…..
Lám-lám, cseppet félrenéz az ember és máris felgyorsul a mezei nyuszimocik evolúciós fejlődése. Bár a nyuszijármű-tulajok népes serege valószínűleg néhány évvel zsengébb eresztés, mint  az alant látható designjárgány célközönsége, szegről-végről azért…..
Igen, hamarosan itt van, nemsokára megérkezik. Fények, illatok, család, jó ételek, jó esetben nyugalom, de mindenképp belassult időszak. Ez a Karácsony nekünk. A gyerekeknek pedig varázslat, izgalom, ajándékhegyek.Ezért is fontos, hogy készüljünk, napról-napra hangolódjunk az…..
Panyi Zsuzsi iparművész neve ismerősen csenghet a Gyerekszoba Olvasói számára, hiszen már olvashattatok róla a blogon, nem is egyszer. Fantasztikus, a szivárvány minden színében tündöklő üvegékszerei önmagukért beszélnek, és biztos léptekkel terelgetik a siker felé ezt a…..
Londonban sej-haj, van számos utca... - mondja a dal, ám arról nem mesél, hogy Londonban, akárcsak a világ más nagyvárosaiban, sok embernek nem volt saját kertje, de olykor még állítólag lehetősége sem arra, hogy a gyereket a szabad levegőn altassa, napoztassa. Márpedig ez igen…..
Madarak, sünök, nyulak, teknősök. Valamint egy férj, egy kamasz- és egy bébikorú csemete, kutyából és macskából is akad egy-egy: velük osztja meg mostanság életét és Portland-beli otthonát Rebecca.A jelek szerint jól megférnek mindahányan, a családon kívüli egyéb…..
VirgArt 2009.11.05 21:11:45
Tündéri bodykra leltem a Mi Cielo Etsy boltjában. Igazából semmi különleges nincs bennük, csak az egyszerű, és mégis elragadó, filcből, kézzel készült rátétek. De azok nagyon is szépségesek.  Forrás: Etsy.com - Mi Cielo..
Gyerektrend Suri Pölkában 2009.10.28 14:56:00
Sok értelme nincs a címnek, tudom, legalábbis azoknak nincs, akik nem ismerik már unásig Tom Cruise lányának, Surinak a nevét, és hozzá nem olvasták a nyári posztunkat az ausztrál Pölkáról. Persze a hardcore olvasói magnak meg se kottyant ez a cím, rögtön tudták miről van szó:…..
Gyerekszoba Életrekelt félelmek 2009.10.22 09:56:00
Elképesztő fotósorozatra bukkantam Joshua Hoffine oldalán. A munkásságát csak horrorfotográfiának tituláló fiatalember egyik fotósorozatán a gyermekkori félelmek témáját járta körül - nem kicsit hátborzongató tökéletességgel.Van itt minden, amitől az ember már kiskora óta…..
Gyerekszoba Szorítsuk le a fejét! 2009.10.06 09:56:00
Ugye, ismerős az a jelenet, mikor a gyereket a kocsiban, az autósülésbe kötve a monoton zajtól elnyomja a buzgóság? Olyannyira működő dolog ez, kérem, hogy egyes szülőknél altatási módszerré vált a kocsikázás a síró és hullafáradt gyerekkel. No, ilyen helyzetekben szokott az…..
Talán itthon még nem annyira elterjedt az új jövevények érkezésekor üdvözlő kártyát adni, küldeni - vagy csak mi nem kaptunk anno egyet sem -, de szerintem igazán meg lehetne honosítani ezt a dolgot, mert kedves gesztus. Nem mellesleg pedig, el lehet tenni a gyerek emlékeknek…..
Gyerekszoba Hintamaci 2009.09.15 10:04:00
A Masahira Minami nevű, éppen csak gyenge harmincas designer fiatalember tervezte hintamaci egészen használható jószágnak tűnik. Az ugyan rejtély előttem, hogy az esélyegyenlőség nevében békésen egymás mellett cammogó barna-, illetve jegesmedve miért kénytelen testületileg…..