Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csizla

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Mindenki, akik eddig türelemmel kivárták, hogy írjak végre! Kicsit sűrű volt az elmúlt két hét, de - remélem! - vége jó, minden jó. Eladtuk a házat, így a falusi mese itt és most véget ér. A történet eléggé jó példázza, hogy a világon minden mindennel összefügg,…..
csizla 2009.09.16 21:25:22
@m e o w:
szia,
bevallom, igen, csak ezert regisztraltam:) egy par hete talaltam ra a blogodra, fuszer es lelek blogjarol kattintottam ide:) azota mind a ketten marmint mind a ket blog allandoan nyitva van, nehogy lemaradjak az ujdonsagokrol:) a te blogodat egy-ket nap alatt olvastam el, amint engedett a masfel eves lurkom. oszinten, en eddig azert drukkoltam, hogy maradjatok a hazba...ne haragudj ram! de annyira mind az volt az erzesem, hogy nektek maradnotok kell. lehet a hasonlosag miatt, mi is ket eve koltoztunk falura, meg terhesen, mert nem szerettem volna ha a kolok a lakotelepen no fel a szemetkuka kornyeken. igaz, mi csak 10 km-re lakunk a varostol, viszont itt, szatmaron annyi minden nem torenik a varosban, sokmindenrol igy sem maradnank le..
azota mar harom kutyank van (mindenfele fajta, utcarol fogadtuk be oket), kicsi hazunk, igaz nem az a hangulatos paraszthaz mind a tietek.
bocsi a monologert, amit mondani szerettem volna, hogy irj irj irj meg!:) varom/varjuk a folytatast.
Csilla