Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bruhahaa

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem új keletű a Lágymányosi híd budai csomópontjának problémája. Lett is gyorsan új tábla, jöhet a mutogatás. Vélemények az azonos című írásunkról...
Bruhahaa 2010.11.21 13:54:28
Kedves Mindenki!

Én is 18 éves koromban kaptam meg a jogsimat, azóta eltelt 8 év, és végig aktívan, napi szinten vezettem/vezetek.
XI. kerben albiban lakom gyakran járok a Lágymányosi hídon.
Mielőtt bármi mást írnék, leszögezem, hogy nagyon sajnálom a szerencsétlenül járt fiatalokat.
Sokan írták, hogy jártak, vagy majdnem jártak úgy ahogy Ők, de mégsem történt baj. Akárhogy csűrjük-csavarjuk ez nagyon súlyos vezetési hiba volt. Kizárt dolog, hogy nem veszi észre valaki, hogy a híd "rossz" oldalára fog érkezni és, hogy minden tábla hátoldalát látja.
Sajnos csak azt tudom mondani, hogy ezt a sofőr b@szta el, de nagyon. Ha tovább is megy el nem tudom képzelni mire számított.
Sajnos a tájékozódási képességem híresen rossz, még GPS-el is, de ekkora hibát nem emlékszem, hogy valaha is elkövettem. És most nem arra gondolok, hogy bemegyek a behajtani tilos táblás utcába, hanem, hogy nem korrigálom, nem veszem észre.
Akármilyen rossz az a kereszteződés, a balesethez többszöri hibázás vezetett.
Esik az eső, este van, sötét van, köd van? Ez nem kifogás! Nem lettem volna maradéktalanul boldog, ha velem szembe jönnek. Ne vezessen az akit az autó kezelése köt le, és nem tud figyelni a táblákra, és a körülményekre. Ha be is hajt abba az utcába legalább a körülményekre figyelne, már az első pár méter után látható, hogy nagyon rossz irányba megy.
Véleményem szerint ez kizárólag a sofőr többszörös hibája volt.
Olyan sofőr nincs aki nem hibázik, de a hibák nagy része odafigyeléssel azonnal korrigálható, és max. egy kis anyázás lesz belőle, meg dudálás; ha ott helybe lehúzódott volna és megáll gondolkodni akkor ez nem következik be.
Fáradt volt? Az autósok 80% fáradt, ez sem kifogás. Ha ki is javítják az útfestéseket, és tesznek ki új táblát, az ilyen sofőrökön az sem segít szerintem. Volt elegendő információja ahhoz, hogy NE hozzon ilyen döntést.
A lápa fölött a kötelező haladási irányt jelezte a nyilacska, mégis mit gondolt az mire vonatkozik?
Autókkal foglalják el az alig néhány hetes kiskörúti kerékpárutat parkolópárti aktivisták, akik a sáv visszavételéért hirdetettek demonstrációt. Az Empamo az autósoknak követeli a teljes útfelületet, bár azt állítja, hogy a rendezvény nem a kerékpárosok ellen szól. A…..
Bruhahaa 2009.12.10 16:12:48
HI!

Van itt egyáltalán valakinek igaza? Lehet igaza?
Mindenki csak biztonságosan, gyorsan szeretne közlekedni.
Bp-nek a közlekedése egy nagy-nagy rakás kaki. Akármit is csinálnak vele az marad.
A parkolásra valóban lehetne megoldás mélygarázs, parkolóház. De én úgy látom ebben az országban senkinek nem érdeke, hogy megkönnyítse az autósok dolgát. Ilyen adó, olyan adó benzinár emelés, stb... Az okosok azt hiszik, hogy az emberek szórakozásból kocsikáznak a dugóban, és, ha ez szórakozás akkor
b@sszunk rájuk minél több terhet.
A kerékpárosok is joggal várnának valami biztonságos közlekedési lehetőséget, de nincs hova tenni a kerékpárutat. Az egész várost át kellene építeni...
A BKV-ról meg inkább ne is beszéljünk, mert már kritikán aululi.
Ha találnék máshol munkát úgy húznék el ebből a városból, (akár az országból is), hogy vissza sem nézek.

Utálom az egész országot, egyre kevesebb dolgot látok ami itt jó lenne, olyat meg pláne nem ami működne is. Miért pont a közlekedés lenne f@sz@??!?