Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pinczés Bálint

6 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az MSZP az Országos Választási Bizottsághoz fordul, mert sérelmezi, hogy az MTV döntése értelmében a Fidesz és a KDNP egyaránt saját időt kap a választás előtti „bemutatkozó” műsorban. Amikor először meghallottam a televízió döntését, magam is hajlottam arra,…..
Számháború nélkül is kijelenthető, hogy valódi tömegek egyértelműen a Fidesz és a Jobbik rendezvényére voltak kíváncsiak. Már az „előénekesek” jelezték, hogy a mai nap a szemet szúró különbségekről fog szólni az azonos időben ünneplő két pártnál - annál…..
Érvénytelenül kell szavazni, mert ezzel lehet kifejezni az undort mindentől, ami a politikában van - mondják egyre többen. Helyesen felvetett problémákra adott helytelen válasz. Nem tudom, kire, de menj csak el, és szavazz érvényesen.Értem az érveket. Nekem sem tetszik az, ami most…..
 TISZTELETTEL MEGHÍVUNK MINDEN ÉRDEKLŐDŐT A Lehet Más a Politika (LMP) szegedi fórumára Időpont: 2009. december 5., szombat, 14h.Helyszín: Millenniumi Kávéház – Szeged, Dugonics tér 12.A közvéleménykutatók jelenleg 1 és 4% közé teszik az LMP támogatottságát; a…..
Elsőként a metropol.hu tudósított a kongresszus eredményéről: Megválasztották az LMP új választmányát (az MTI közleménye alapján).Saját újságíróval képviseltette magát, és eredeti cikket adott közre:  a Hírszerző (Kiss Ádám):  Rétegpártból…..
Tisztújító kongresszust tart az LMP 2009.09.19 12:12Kétnapos tisztújító kongresszust tart a Lehet Más a Politika Budapesten, ahol megválasztják a párt 13 tagú vezető testületét. A mai ülés kezdetén a megjelentek egyperces néma felállással emlékeztek Heiszler Vilmosra, a…..
Nem akarom saját írásaimmal megtömni a közösségi blogot, így inkább csak részleteket másolok be, linkekkel a teljeshez.Csillagok Háborúja(Derrick Jensen egy beszédének fordítása)Nem tudom, hogy hallottál-e már róla, de a Csillagok Háborúja eredeti vázlatát nem Lucas írta. Az…..
"Ahhoz képest, hogy a nulláról indult, (...) kiemelkedően szerepelt a Lehet Más a Politika nevű új párt (...) Az LMP hosszú távon megoldást kínál a régió problémáira, együttesen kezeli a természeti, gazdasági és környezeti kérdéseket." [SZEGEDma]További…..
   MEGHÍVÓLakossági fórumra és sajtótájékoztatóra Időpont: 2009. szeptember 17. (csütörtök), 17 óraHelyszín: A Capella Cukrászda és Kávéház (Szeged, Kárász u. 6.) emelete A Lehet Más a Politika (LMP) politikai szezonnyitó…..
A Lehet Más a Politika (LMP) a mai napon a Fővárosi Bíróságnál kéri a Magyar Nyelvért és Kultúráért Alapítvány nyilvántartásba vételét. Az alapítvány fő célja, hogy ingyenes jogi segítséget nyújtson minden szlovák állampolgárnak, akit a közelmúltban a szlovák…..