Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Edik

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Holland trip a SÖR 2012.09.30 21:08:26
Hát (tudom, tudom "hát"-tal nem kezdünk mondatot...) én még ilyet nem ittam! Ma délután kiugrottam a városba egy parkba olvasgatni egyet salsa óra előtt. Az idő szokatlanul derült és napos volt, csak az a fránya szél ne lett volna. Szóval a szél-őnagysága bekergetett az "Oude…..
Holland trip Átköltöztem! 2012.09.26 21:51:34
Hogy mit csináltam a hétvégén? Semmit, költöztem a változatosság kedvéért: szerencsére a szekrénysort, ágyat, tonnányi könyvet nem kellett összepakolni és hurcolni, csak azt a néhány bőröndnyi bazárt, amit kihoztam magammal; és azt sem messzire, csak egy emelettel lentebb.…..
Edik 2012.10.15 17:22:58
  North Island I.  Ha valaki biztonságos helyen akarja tölteni jól megérdemelt szabadságát, annak eszébe se jusson Új-Zéland! Ne dőljön be senki annak az álszent marketingszövegnek, hogy itt a legnagyobb a közbiztonság, mert – bár ezt nem vitatja senki – kinek…..
Drága Barátaim! (Edik kedvéért felkiáltójellel)   Megérkeztem Nyúzélandra! Ezt még mindig nehéz felfognom, pedig már idestova 7 napja rontom itt a levegőt. Azt hiszem még mindig jetlagged vagyok, egészen furcsa dolgokat művel ez az emberrel, az első napokban volt úgy, hogy…..