Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Keszthelyi Joci

39 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Elérkezett ennek a szezonnak is a vége. Arról, hogy milyen volt összességében, talán majd egy külön posztban fogunk foglalkozni. Beszéljünk most csak a címben szereplő napról.  Elég jó kedvvel vártuk az indulást, mert végre valahára sikerült komoly mennyiségű…..
Keszthelyi Joci 2011.06.17 11:31:46
@iregiultra: Görögtüzet nem tudtok rendelni. Mi is egy budapesti üzletben vettük, olyan tagokon keresztül akik ott élnek. Javaslom keressetek pesti kontaktot!;)
Keszthelyi Joci 2011.06.17 11:32:34
 Találkozás, kocsma, sör, majd indulás. Megérkezés a pályához, büfé, sör, aztán ki a lelátóra. Iszonyatos hőség, tűző nap. Mindenki próbált árnyékot találni több kevesebb sikerrel. Fontos meccset vívott az ifi ezért feszülten figyeltünk. Ezúttal ellenfelére akadt a…..
Kék Front Hőgyész '09 Trianon 2011.06.04 11:49:37
 1920.június 4. Magyarország keresztre feszítésének napja. Emlékezzünk nemzetünk legnagyobb tragédiájára!..
  Napsütéses időben indultunk el a szokásos módon, idegenbe, a kerek erdő közepébe (az iregi pálya ugyanis majdhogynem az erdő közepén fekszik). Nem volt szokásos azonban, hogy az ifi meccse "elmaradt", mert ellenfelünk nem tudott kiállítani elég játékost vagy…..
  Ahogy hazai meccshez illik (bár idegenben is így szokott lenni) a mérkőzés számunkra a kocsmában kezdődött, hisz az eső szerencsére elállt, az idő meleg volt, mi meg szomjasak. Ám mifelénk is van fejlődés így a pályánál sem kellett a csapolt nedüre várakozni,…..
  Fél egyre már "lementünk a faluba", hogy a női kézilabda KEK döntőnek legalább az első félidejét megnézzük, sípszónál pedig azonnal indultunk is Pincehelyre. Borongós, hűvös, szeles időben (Na jó nem vagyok meteorológus de muszáj beszélni az ismételten…..
Május 8-án játszottunk a bajnokság leghosszab nevű csapata ellen. Olyan hosszú a nevük nincs is kedvem leírni. Hogy milyen volt a meccs? Zuhogó eső, hideg, kevés néző, no szurkolás, 4-2-es győzelem. Csoportunk továbbra is tetszhalott de a szombati Kategorie C koncert kiválló volt.…..
 Az indulás és megérkezés a szokásos forgatókönyv szerint zajlott. Indulás előtt és a megérkezés után is egy laza sör.:-) A helyszínen annyi változott legutóbbi látogatásunk óta, hogy kivágták a pálya melletti fákat, úgyhogy most már ez is egy valódi pusztai placc…..
 Összevakarjuk magunkat a szombati kikapcsolódás után, ami mindenki számára igencsak jól sikerült és irány idegenbe. Apropó szombat. Lezajlott egy jó hangulatú délutáni labdakergetés szurkolókkal és focistákkal vegyesen. Azt hiszem könnyen meg lehetett különböztetni ki az…..
Az előző alkalomnál jóval kevesebben gyűltünk össze egy szeles napon, ismét hazai pályán. Az ifi mérkőzése alatt kezdtünk el kipakolászni. A játék annyira nem kötött le hisz csapatunk könnyen vette az akadályt, a gyönki ifi nem volt komoly ellenfél. A lenti korlátra a…..
Keszthelyi Joci 2011.04.14 17:07:13
@Focibácsi: Köszönöm és én is remélem a legjobbakat! Mi is rá fogunk készülni arra a meccsre!;)
Egy szép, napsütéses tavaszi napon gyűltünk össze a régi, megszokott, sokat koptatott lelátón. Simontornya csapatát fogadtuk. Az ifi mérkőzését még ücsörögve, roppant magas röptű beszélgetéseket folytatva néztük, közben megérkezett a "különítmény" a…..
Igen ezt a címet választottam kedves szakályiak, mert ti sem tettetek lakatot a szátokra és arról nem mi tehetünk hogy a vereségtől érzékenyebbé válnak az emberek.Az előző napi magyar-holland túra miatt kissé fáradtan kezdtünk el gyülekezni egy olyan pályánál ahol még nem…..
Keszthelyi Joci 2011.03.27 22:14:30
@Focibácsi: Köszönöm, igyekszik az ember!:D
 Elérkezett az idő, hogy a Kék Front tagjai ismét útra keljenek nemzetünk fővárosába. Hárman "ütközünk" egy vendéglátóipari egységben de csak egy pohár sörre van idő aztán indulás. A kocsiban dübörög a nemzeti rock azonban más nem emeli a hangulatot mert…..
Pocsék, esős, borongós időben fogadtuk Aparhant csapatát. A pályán és körülötte mindenütt sár. A játékosok úgy tocsognak benne mint a kacsák de legalább megtartják a mérkőzést. Jó hangulatban, a győzelemben bízva, egy vendégszurkolóval kiegészülve vártuk a kezdést. A…..
A csoportunk nagy része számára igen kedvezőtlen időpont miatt, március 15-én a Nagymányok ellenni meccsen (ami az ősszel elmaradt pótlása volt) csoportunk nem volt jelen. Azt biztosan ígérhetjük, hogy ilyen nem sokszor fog előfordulni!HAJRÁ HŐGYÉSZ!  ..
Tisztelettel emlékezünk az 1848-49-es forradalom és szabadságharc hőseire! Mindazokra akik életüket adták a hazáért. Voltak és lesznek márciusi ifjak! SZABADSÁGOT MAGYARORSZÁGNAK! ..
Vasárnap délelőtt 11 felé jár az idő. Előáll a "taxi", kezdődik az ami kitölti a hétvégéinket. Egy darabig "tetriszezünk", hogy beférjen minden cucc a kocsiba, különösen a dob meg a sziréna. Aztán indulás. Bizonyos váratlan események miatt megtelik a kocsi…..
Elérkezett végre a várva-várt nap! Folytatódik a megyei bajnokság. Mi a téli dermedtségből már  a mérkőzés előtt néhány héttel felébredtünk. Ugyanis becsületesen rákészültünk. Egyrészt új drapikat illetve egyenlőre egy kétrudast készítettünk (bár még nincs…..
Keszthelyi Joci 2011.03.08 21:22:55
@adrian.UH: Hát azokból a kicsikből szerintem az összeset meg kell gyújtani hogy kinézzen valahogy.
Keszthelyi Joci 2011.03.12 09:54:22
@Pubi a professzor: Hát igen akinek ilyen jó szeme van, annak ismerős. Plagizáltunk egy kicsit.:D
Több hét nyári szünet után végre elérkezett a 2010/2011-es szezon nyitómérkőzése. Új nap, új kezdet, új célok - nem csak a szurolótábor, hanem a csapatunk számára is. Azt hiszem az előző szezonban elért 4. hely után és egy ilyen szurkolói gárda mellett nem lehet kevesebb a…..
Keszthelyi Joci 2010.08.26 16:56:57
Keszthelyi Joci 2011.01.05 15:32:06
@Adam189: Szinte bármilyen festék megteszi.Mi azt hiszem sima zománcfestékkel festettünk.A textil festék tartósabb de nem éri meg.
 Még egyszer szeretnék minden tagot arra kérni, hogy télen is folytassuk a pénzgyűjtést hogy majd méltóképpen térhessünk vissza a lelátóra tavasszal!!! A nyár folyamán is viszonylag nagy összeg jött össze és mivel úgy néz ki hogy  olcsóbban tudjuk majd …..
Keszthelyi Joci 2010.12.09 11:51:25
@adrian.UH: Igen vazzeg abbúú is!!!:D
 ....a régi dobunktól! Sokáig szolgált minket. Nyugodjon békében! És köszöntsük az új dobot! Még egyszer hálás köszönet mindazoknak akik hozzájárultak (névsoruk itt olvasható)!   Az alkalmat kihasználva pedig üdvözöljük a visszatérő légvédelmi szirénát is! ..
Sajnos - ebben a szezonban nem először az időjárás miatt, mely használhatatlanná tette a pályát - elmaradt a Hőgyész-Nagymányok összecsapás. Eleve nem tudom mit gondoltak a megyei szövetségnél, mikor csak augusztus végén kezdték el a szezont, annak ellenére hogy két csapattal…..
A csoport egy része már reggel kilenckor talpon volt, hogy időben Kisdorogra érjünk, a fuvar ugyanis nem volt fix. Mi az igazi ultra mentalitás, ha nem az hogy vasárnap reggel kilenckor már útra készen vagyunk egy idegenbeli meccsre?!A mérkőzést nem Kisdorog első számú pályáján…..
Keszthelyi Joci 2010.11.24 12:00:49
@adrian.UH: Jóóvan okostóni!De így is stimmel mert "HA MAJD meccsre jársz (akkor) érzel (majd) sok csodát" Ugyanolyan kifejező szerintem, mert ha majd jársz akkor érzel!!Szép ez a magyar nyelv!De úgyis neked van mindig igazad úgyh te úgy énekled ahogy akarod...:D
 Mindenkinek nagyon jól sikerült a szombat estéje ezért a szurkolók és gondolom a játékosok egy része is eléggé szét volt csúszva. Azonban ez nem lehet magyarázat a történtekre...Viszonylag szép számmal gyűltünk össze a lelátón. Azt hiszem lélekben mindenki győzelmi…..
Kék Front Hőgyész '09 Videó 2010.11.10 13:50:00
   ..