Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miki innen

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idéznék egy kommentet az előző posztom végéről: Lezárva a vitát, Pali bá' megtette, amit meg kellett. Lemondott. Ezzel bebizonyította, hogy felismerte és bátran megtette a szükséges lépést. Demonstrálta, hogy miért van erkölcsi fölényünk veletek szemben, demonstrálta, hogy…..
Miki innen 2012.04.04 00:42:25
Rajta@gerdo: A felsoroltak mögé beállni? Mégis ki, miért? Ha már így is gondolod, miért helyeznéd előbbre a Bajnai, MSZP vonal bármelyikét is, ezt nem értem...
Miki innen 2012.04.04 01:12:12
@gerdo: De mitől lenne bármilyen (csak egyet legalább) szempontból jobb a Bajnai, Feri, MSZP bagázs?

És köszönöm, tudok magamtól gondolkozni, az ilyen minősítgetéseket nem igazán szeretem, így erre a részére nem is kívánok reagálni, ha csak nem kéred kifejezetten.
  „Takarodjon ez a morális államcsőd minél előbb, és lapuljon meg valami sivatagi országban.” – Ki, mikor és kiről írhatta ezt? 2006 vagy 2012, Gyurcsány vagy Schmitt?   Kíváncsiságból összegyűjtöttük és táblázatba foglaltuk néhány vezető…..
A Magyarországot az Eurovíziós dalfesztiválon képviselő Compact Disco Sound of Our Hearts című szerzeményéről már megírtuk, hogy alapos, gondos és pofátlan nyúlás (a Backstreet Boys Incomplete című szerzeményét tessék csak meghallgatni itt), de ezzel valahogy mindenki úgy van…..
Miki innen 2012.03.20 14:09:59
@tommybravo: Igen. De azért mert mindkettőben hajléktalan van benne abból nem következik, hogy nyúlás. A másikban nem csak hajléktalan van... A zene meg hogy nyúlás szerintem még nagyobb belemagyarázás.
Különbejárat Nemsokára! 2010.08.30 17:28:00
Üdv Mindenkinek, aki egy másik bejáratot keres!Hamarosan indul az oldal, lesz itt minden, mint a moziban. ..