Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bow

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Félpucér bulák (micsoda meglepetés) nem voltak a tegnapi Voice-ban, pedig a Tv2, pont úgy, mint a nagyok, remek műbalhét rendezett a harmadik élő adás előtt, döbbent énekessel, mentorral, hatalmas szilikoncsöcsöket morzsinkáló szőke táncosnővel. Az adást elnézve persze nem…..
Hírszerkesztőnk, Andróczi kolléga - akinek jóformán a hátát jobban ismerjük, mint az arcát - az imént küldte át ezt a linket, mely a Carscoop nemzetközi spotter-site friss bejegyzésére mutat. Balázsunk csillió forrásból dolgozik, könyvjelzői kilométer hosszúak és lehetetlen…..
Mikor eldöntöttük, hogy mindössze tíz autót állítunk ki standunkon, már akkor lélekben szemberöhögtük magunkat. Tudtuk, hogy lesz bónusz, nem is egy. Kettőt most bemutatunk, de a harmadikat, amely ma, kedden is, a levegőben lóg (mert nem kapkodjuk el) csupán egy villanásnyi kép…..
A lezárt Margit hídon eddig is azt javasolták, hogy a biciklisek szálljanak le és tolják a kerékpárokat, mert a taxik, a villamosok és buszok között veszélyes az úttesten kerékpározni, de az amúgy is keskenyebb járdán a gyalogosok között szintén nincs elég hely biciklivel…..
Bow 2009.09.14 23:48:43
Üdv Mindenkinek!

6-7évvel ezelőttig rengeteget bicajoztam, egész másképp láttam a közlekedést mint most. Jelenleg sajnos kb napi 100-150km-t kell elautóznom Bp-n és környékén (mentségemre legyen mondva hogy nekiálltam összerakni újra a régi bicóm :) ).
A sok közlekedéssel sok meglátásom lett: szerintem mindenkinek a saját háza táján kéne körbenéznie, és nem a másikat szapulni. Részemről én igyekszem előzékenyen vezetni (pl dugóban félrehúzódni, hogy elférjen a bicajos, motoros), de ami a meglátásom, hogy tényleg sok bicajos (és persze autós is!) van, aki nem törődik a Kresz-szel. Nem ritkán látok átmenni kerékpárosokat a piroson, akár ugyanezt este, lámpa nélkül. Nem könnyű ennyi embernek egy ilyen "szűk" városban megférnie egymás mellet, de kicsit mindenki figyeljen jobban a másikra. Én részemről igérem mindent megteszek, cserébe a másik oldalról annyit hagy kérjek, hogy a piros lámpánál tessék megállni, lámpát használni meg nem égő :) . Sajnos még így is többször majdnem sikerült ütközni, és még egy előzékeny sofőr is sajnos van hogy nem veszi észre a sorok közt cikázó biciklist. És kérnék mindenkit, aki gyakran biciklizik a városban, 1-2 Kresz tesztet csináljon meg. Ezen szerintem az élete múlhat bárkinek. Nem olyan nagy dolog ez szerintem senki részéről......az álláspontom szerint kb pont ugyanannyi erőfeszítésbe kerül valaki elől félrehúzódni, mint ráhúzni a kormányt, és dudálni.

Remélem ez egy pár érintettnek eljut, és lesz legalább 1 ember aki elgondolkozik ezen :)

Üdvözlettel:
Bow
Bow 2009.09.14 23:51:51
@Bow: bocsánat: a mellet az mellett akart lenni! :)