Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gustafsson

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erről a történetről nem tudom eldönteni, igaz-e vagy sem. Mert annyira hihető, hogy a gyerekkori szerelmet egy szopásig viszontlátni. Döntsétek el, hogy igaz vagy kamu a sztori. Végre van értelme a fiúszopat, lányszíb címkéknek, pedig biztos sokan kételkedtek benne, hogy semmi…..
A szakítás mint nyelvfilozófiai aktus megmutat rengeteg érdekességet abból, hogyan gondolkodunk, illetve hogyan működik a nyelv, a teremtő, és ez esetben romboló erő. Például azt, hogy a csávót csak az árulás ténye érdekli. Sziasztok! Én nem dumát kaptam, csak egy kis…..
A szexuális libidók összehangolása nagyon fontos egy kapcsolatban, nemrég olvastam ki Abby Lee Hol jár az eszem című könyvét. De jól értem, hogy a lány szerint a napi háromnak elégnek kellett volna lennie, és a fiú ennél többet akart, amire ő már nem volt képes? Mert azért az…..
Gustafsson 2008.05.02 17:56:11
Gusztustalan, undorító visszataszító, gyomorforgató történet következik, nagyon remélem, hogy tényleg csak a városi folklór része, és a zakójukat trikóval hordó, kocsikulcsot mutatóujjukon pörgető alakok nem így szakítanak. Sziasztok!Nem saját élmény - szerencsére -, de…..
A hosszú hétvége előtt egy olyan szakítás jön, amihez kénytelen voltam fiúszopat-lányszopat címkét adni. Az szó nélkül lelépés is a szakítás egyfajta magasiskolája, ha úgy vesszük.szolgálati közlemény1: nektek kimegy rss-be a poszt?szolgálati közlemény 2: a…..
20 éves, szőke, kék szemű festő-rajzoló-drámaíró, aki a drámatábor után annyit elmélkedik, hogy napok alatt éveket öregszik, de az msn-ező gimnazistákra bukik. Ez borzalmas. Kedves posztíró menekülj!Sziasztok! Most már nem bírom ki, és én is megosztom veletek életem…..
w Magyar atom 2007.05.17 11:15:00
Hát kellett neki adni valami ülőhelyet, azt értem. Erős a pártban. Végül is lehetne honvédelmi miniszter, vagy akár gazdasági, ott több kárt tudna okozni. De ne higgyük, hogy a Környezetvédelmi Minisztériumban nem tud. Különösen akkor, ha bevonja a munkába a hazai aktivistákat.…..