Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiscegi

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valójában nem is magyar, már ha a globalizált világban egyáltalán van értelme egy vasúti jármű nemzetiségét firtatni. De ha van, akkor vagy a tervezés, vagy az összeszerelés helye számíthat, így a Stadler Flirtjei nem magyarok, hanem svájciak. De majdnem azok, ha a testük, amely…..
kiscegi 2009.09.14 21:49:17
@erminavet: Kedves barátom, Te egy világpolgár vagy! Nem is értem mit keresel itt eme kis honban? Gondolom ezt abból: " És miért jó nekem, ha a profit nem a külföldi tulajdonosé, hanem a magyar vállalkozóé ? Ezt manapság próbálnád meg ilyen jópofán elmondani az usá- ban...Hmm..ezért tartunk mi itt!
kiscegi 2009.09.15 00:32:17
@erminavet: Kedves barátom! Te nagyon érzékeny lelkületű ember vagy. Ha valaki nem akarja érteni a mondatokat az nem is fogja...Az usa-val kapcsolatba természetesen arról van szó, Obama nagyvezér nagyon helyesen nem engedi, hogy az állami pénzek külföldi nyersanyagra vagy külföldi beszállítókhoz menne. Ettől természetesen az eu már rosszul lett. Ők már tudják hogy a hazai vállakozókat kell segíteni. Lehet, hogy az általad dicsőített szabadkapitalizmus nem mindíg tuti dolog?És mi holtartunk? Ott hogy felvilágosítanak bennünket hogy mi senkik vagyunk....és "in medias res" minden vállakozó kölyke hülye... persze neked könnyű...mert mint kisrészvényes csak a multik részvényeinek cetlijet vagdosod...És ebből taníttatod gyerekeid ne hogy ők is olyanok legyenek mint a vállalkozóké..Te kis tőzsdecápa!