Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bidul

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A dugóban álló autót balról előző kerékpáros zavaros identitású, követelőző alternatív, akit az LMP támogat, így méltó utóda az SZDSZ-eseknek, és partnere az MSZP-nek. Tóth Gy. László politológus a Magyar Nemzetben közölt eszmefuttatásában leszögezi: a kerékpározás…..
Bidul 2011.06.02 15:23:14
Én személy szerint azt nem értem a legjobban,hogy ez a politológus úriember aki intelligensnek tartja magát ezt a cikket írta vajon mi alapján hozta össze kicsi agyában a "bringás=Pártbeállítottságú(lehetőleg MSZP,SZDSZ vagy LMP-é s véletlen sem Jobbikos vagy uram bocsá FIDESZ-es)ember? Mi a nyavalyás franc fene köze van annak az embernek aki felül egy bringára a politikához? A végén még kikavarja a nagy szarosbödönébe,hogy a Gyurcsány vagy tudom is én melyik lökött politikus áll a háttérben.
Elárulom,hogy én is napi szinten bringázok Budapesten az utóbbi 10-15 évben.Meg kell mondjan ha valaki nálam jobban utálja a politikát vagy a politikusokat az púderozza magát de vastagon. Mindegyik idióta és szent(maga felé hajlik a keze) kivétel nélkül.De mégis bringáztam,érthetetlen hogy lehetett mindezt politikai beállítottság nélkül.Elárulom,nem az hajtja a bringát!
Az is igaz,hogy sok a barom a bringások között is.Nemegyszer van,hogy állok a pirosnál s keresztbe vagy mellőlem simán áthajtanak minden további nélkül. Azért állok meg mert,elsősorban piros van,másodsorban nem akarok bekerülni "na a hülye bringás" kategóriába.Nekem azért nincs autóm vagy motorom mert nem telik rá.A bringa kifizethető volt számomra s nem csak a városi tekerésre használom hanem a természetbe is tehát nem a vasárnapi hobbi bringás kategória. Szeretném megkérni a kedves Tóth Gy. László politológust,hogy ne akarja a politikát mindenre,mindenkire ráhúzni mint egy zubbonyt.Mert akkor megkérdezném a kamionosok melyik párt tagjai,vagy a görkorisok,stb?
Bidul 2011.06.02 19:18:43
Kedves @vuk_: mondanám azt,hogy kicsit szalajt a bringád,nagyon erőteljesen akartad írni amit akartál csak egy D lemaradt. Megpróbálom még egyszer leírni hátha. Semmi,mondom semmi közöm a politikához s nem azért megyek el savazni mert meggyőződésem,hogy valamelyik ....... megtudja váltani a világot amit 20-on éve nem sikerült.
A lezárt Margit hídon eddig is azt javasolták, hogy a biciklisek szálljanak le és tolják a kerékpárokat, mert a taxik, a villamosok és buszok között veszélyes az úttesten kerékpározni, de az amúgy is keskenyebb járdán a gyalogosok között szintén nincs elég hely biciklivel…..
Bidul 2009.09.14 21:13:30
A lelövések,agyonverések és egyéb akármilyen keménykedések és ennek a sok bringás gyűlölködés helyett ezen embereknek inkább ki kellene mosni a kicsi szájukat de ha lehet domesztosszal ,mert kicsit trágya illatú.Ja és egyúttal szeretném megkérdezni mi van a moderátorral?Vagy az valami dísz?Hogy lehet ezt publikálni?
Ha egy autós elüt egy embert akkor mi van?Azt miért nem taglalják ilyen részletesen inkvizíciós kivégzési módszerek közbeitatásával való miként,mit kellene csinálni vele.Miért nincs ezekről zaftos blog sztori?
Nemrég az Árpád fejedelem úton a zebránál vártunk majd zöld lett,mentünk volna de a mellettünk lévő családapa felkiáltott s visszarántotta a kislányát mert egy autó hasított el előttük kb. 60 km/h-val.Ebben az esetben minden autóst ki kellene végezni s nem figyelmeztetni mert valószínűleg mind ugyan olyan izé???
Mindenhol vannak idétlenek a bringások között is,saját magam látom némelyiküket mikor pirosnál állva elhasítanak mellettem.S "nagyon sokszor" mentem át bringával hídon itt Pesten de egyszer sem történt semmi.Vajon miért?Mert lehet 5km/h-val is menni s odafigyelni másokra?!Ezért utálom azt a felfogást,hogy ha valaki csinált egy hüjeséget s az ilyen és ilyen közlekedő volt akkor a többi olyan is hüje.Magam is haragszom erre a valakire aki ezt tette mert felesleges hüjeség volt.Azoknak meg azt tudom ajánlani akik ilyen trágár utalásokat tettek,hogy ne többesszámban beszéljenek,általánosítva hanem igenis arra az egy valakire utalgassanak s rajta töltsék ki dühüket.De jól meggondolva itt csak egyetlen egy ember szólhatna ilyen hangon s csinálhatna bármit is ami durva az pedig nem más mint a kislány apja!Úgyhogy a többieknek ssssss.....